corona-audika-horsel-horseltest-horapparat

Audikas aktuella erbjudanden

Vi på Audika bryr oss om dig

Låt oss hjälpa dig med din hörsel även i dessa tider. Vi har anpassat vår verksamhet och vidtagit flera försiktighetsåtgärder för att kunna hjälpa dig på bästa sätt. Vi erbjuder:

Fysiska eller digitala besök hos audionom

• Sjukresa till klinik

• Hämta färdigprogrammerade hörapparater på klinik eller få dem hemskickade

Hemleverans av batterier eller andra tillbehör och hörselhjälpmedel

Olika instruktionsguider för dig med hörapparat

Audikas försiktighetsåtgärder

Med anledning av Covid-19 har vi vidtagit flera försiktighetsåtgärder för att erbjuda dig en extra trygg hörselvård. Vi håller avstånd till varandra, har få kunder som vistas i väntrummet samtidigt och har plexiglasskydd på våra receptionsdiskar. Vi har ställt in alla drop-in tillfällen så alla besök sker på tu man hand med din legitimerade audionom. Audionomen bär då rekommenderad skyddsutrustning (munskydd, visit och handskar). Vi är extra noga med handhygien, rengöring av ytor, instrument och rum före och efter alla besök. Endast friska medarbetare går till jobbet och vi försöker säkra att endast friska kunder besöker oss. Vi följer självklart även Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer. Boka tid via formuläret nedan eller ring oss på 0200-111450.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/O_BZrMT_S50" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]
audika-horselklinik-corona-horsel-horapparat-video-5
Fysiska eller digitala besök hos audionom

Fysiska audionombesök: Du kan välja att boka ett besök hos din audionom på en hörselklinik nära dig. Vi har vidtagit flera försiktighetsåtgärder för att du ska känna dig trygg med att besöka våra hörselkliniker. Alla besök sker på tu man hand med din legitimerade audionom. Audionomen bär då rekommenderad skyddsutrustning. Vi håller avstånd till varandra och vi är extra noga med handhygien, rengöring av ytor, instrument och rum före och efter alla besök. Endast fullt friska medarbetare går till jobbet och vi försöker säkra att endast friska kunder besöker oss.

Digitala audionombesök: Du kan välja om du vill genomföra dina besök digitalt. Det enda som görs på klinik är själva hörselmätningen. Resterande kontakt med audionom kan exempelvis ske via telefon. Det betyder att du kan göra hörapparatutprovning, få rådgivning och hjälp med servicerelaterade ärenden på distans om du önskar. Det går alltid bra att rådfråga oss när det gäller de olika alternativa valmöjligheterna så att valet blir rätt för just dig och dina behov.

Boka tid via formuläret nedan eller ring oss på 0200-111450 så hjälper vi dig.

Sjukresa till klinik

Region Stockholm erbjuder nu sjukresa till invånare som riskerar att bli allvarligt sjuka av Covid-19. Du som är över 70 år eller äldre eller är i riskgrupp kan få sjukresa till och från ditt besök. Det betyder att du slipper åka kollektivt. Vi hjälper dig att beställa din transport när du bokar ditt besök hos oss. Boka tid via formuläret nedan eller ring oss på 0200-111450 så hjälper vi dig. Läs mer om vilka personer som erbjuds rätten till sjukresa inom Region Stockholm på .

Hämta färdigprogrammerade hörapparater på klinik eller få dem hemskickade

Du kan prova ut hörapparat digitalt om du önskar. Du kan sedan välja att hämta dina hörapparater på kliniken eller får dem hemskickade. Hörapparaterna är då programmerade efter din hörselkurva och redo att användas.

Hemleverans av batterier eller andra tillbehör och hörselhjälpmedel

Behöver du nya batterier, domer, vaxfilter eller andra tillbehör till dina hörapparater? Vår webshop hörselbutik.se erbjuder nu fri frakt och hemleverans av paket som får plats i brevlådan. Du kan lägga din beställning direkt på hörselbutik.se eller per telefon på telefonnummer 08-721 7210. Telefonen är öppen varje helgfri vardag mellan 09.00-12.00.

Olika instruktionsguider för dig med hörapparat

Behöver du hjälp med att exempelvis byta batterier eller domer på dina hörapparater? Vi har flera instruktionsguider och instruktionsfilmer som visar dig tips och tricks för hur du byter tillbehör på dina hörapparater, kopplar samman dina hörapparater med din TV-adapter och/eller hur du rengör dina hörapparater. Du hittar alla olika instruktioner på sidan: Instruktionsguider och instruktionsfilmer.

Bokningsformulär

Vill du boka ett besök hos en audionom? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig. Du kan också boka via telefon på 0200-111450.

*
*
*
Hörseln är oerhört viktig

Det är viktigt att ta hand om sin hörsel. I tider som dessa är det kanske ännu viktigare att höra vad som sägs på TV, i telefonsamtalet och i olika sammanhang för att inte socialt isolera oss när vi fysiskt behöver distansera oss. Vi kan hjälpa dig att testa din hörsel, prova ut hörapparat, justera hörapparat och/eller prova ut hörselhjälpmedel. Vi har flera olika lösningar som kan hjälpa dig till en bättre hörsel.

Du behöver ingen remiss för att boka en tid. Vi jobbar på uppdrag av regionerna i Stockholm, Skåne, Uppsala och Östergötland. Det betyder att vi följer regionernas riktlinjer och regler för kostnader och eventuella subventioneringar av hjälpmedel. Vi driver helt privata kliniker i Kalmar, Karlskrona och Västerås. Kontakta oss för att få mer information om vad som gäller där du bor.

Hörselklinik

Hitta din
hörselklinik

Hitta din hörselklinik