Öppen mottagning med audionom hos Audika hörselklinik - få hjälp med service av dina hörapparater.
Blogginlägg

Öppen mottagning hos Audika: Drop-in service och rådgivning av legitimerad audionom

Skriven av:Audika

2021-11-01 • 2 minut att läsa

Audika erbjuder öppen mottagning för service och rådgivning hos legitimerad audionom på utvalda hörselkliniker i Stockholm och Skåne. Du som är hörapparatsanvändare kan då få hjälp med olika serviceärenden utan att boka tid. 

Under Audikas öppna mottagning kan du som är hörapparatsanvändare få hjälp av legitimerad audionom med avtryckstagning, utprovning av nya insatser, aktivering av olika program och enklare hörselkontroll som underlag för eventuella justeringar. Öppen mottagning är en utökad tjänst där du kan få hjälp och råd hos en av våra legitimerade audionomer med din hörsel och hörapparater. 

Det är viktigt att våra hörapparatanvändare och personer som på något sätt har funderingar kring sin hörsel får den hjälp och vägledning som de behöver. Hörhjälpmedel som är individanpassat baserat på var och ens behov är en viktig förutsättning så att hjälpmedlet verkligen används och kan göra skillnad i vardagen. Vi vill med vår utökade tjänst förenkla den service vi erbjuder där de som behöver vår expertis kan på ett enkelt sätt utan att boka tid få audiologisk rådgivning hos en av våra legitimerade audionomer, säger Mahsa Pourheidari, VD på Audika. 

Öppen mottagning med legitimerad audionom:

  • Avtryckstagning och utprovning av nya insatser
  • Enklare justeringar
  • Enkel hörselkontroll som underlag för eventuella justeringar

Kliniker som erbjuder öppen mottagning med legitimerad audionom: 

Stockholm:

Skåne:

Du vet väl att du alltid är välkommen att besöka oss under klinikens öppettider för följande: 

  • Reparationsbedömning
  • Felsökning koppling till telefon, streamer eller liknande
  • Enklare genomgång av hantering och skötsel
  • Byte av högtalarenhet, slang, dome eller liknande
  • Köp av hjälpmedel, tillbehör, rengöring och förbrukningsmaterial

Mer om Audika 

Audika är din expert på hörsel med visionen att hjälpa fler att höra bättre. Vi tycker att alla detaljer i livet är värda att höra. För oss finns det inga kompromisser - vi vill att du ska nå din fulla hörselpotential. Vi arbetar utefter att varje person är unik och har enskilda behov. Audika hjälper dig till en bättre hörsel.