Boka ett hörseltest

Fyll i dina uppgifter i bokningsformuläret nedan så kontaktar vi dig och hittar en tid som passar dig.

*
*
*

Visste du att vi erbjuder...

✓ Enskilda besök: Alla besök sker på tu man hand med din legitimerade audionom. Audionomen bär då rekommenderad skyddsutrustning.

 Extra trygga hörselkliniker: Vi håller avstånd till varandra och vi är extra noga med handhygien, rengöring av ytor, instrument och rum före och efter alla besök. Endast fullt friska medarbetare går till jobbet och vi försöker säkra att endast friska kunder besöker oss. 

✓ Sjukresa till klinik: Region Stockholm erbjuder nu möjligheten till sjukresa till och från ditt besök. Du som är 70 år eller äldre eller är i riskgrupp och bor i Stockholm har möjligt att ta del av tjänsten. Vi hjälper dig att boka sjukresan när du bokar ditt besök.

✓ Digitala besök (telefon eller video): Om du är i behov av hörapparat kan utprovningen och uppföljningen göras digitalt. Om du sedan är behov av att få hjälp med olika servicerelaterade ärenden kan även dessa ske digitalt om du önskar.

✓ Hämta färdigprogrammerade hörapparater på klinik eller få dem hemskickade: Du kan välja om du vill hämta färdigprogrammerade på klinik eller få dem hemskickade.

Vi följer även självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer.

  • Hörapparater efter dina unika behov

  • 30-dagars provperiod.

  • Inga förpliktelser

•  Audika har hörselkliniker i Stockholm, Skåne, Östergötland, Uppsala, Kalmar, Karlskrona och Västerås.

•  Hörseltest utan remiss i alla regioner/städer. 

Våra hörselkliniker i Stockholm, Skåne, Östergötland och Uppsala är auktoriserade av regionen i respektive län.

Bokningsförfrågan

Testa din hörsel online. Gör vårt online hörseltest.  Vårt online hörseltest tar bara 5 minuter och du får reda på svaret direkt.

Så går ett hörseltest till

Behöver du be andra att upprepa sig eller ställa frågan "vad sa du?" Då kan det vara dags att boka ett hörseltest. Ett hörseltest görs för att ta reda på hur du hör och om din hörsel är normal eller nedsatt. Hörseltestet görs av en legitimerad audionom på en hörselklinik nära dig. Besöket tar ungefär en timme och du får reda på resultatet direkt. 


Bokningsförfrågan

 

Boka hörseltest utan remiss hos Audika hörselklinik och testa din hörsel hos Audikas legitimerade audionomer.

"Finns så bra hörapparater"

Stig Nyman är en nöjd hörapparatsanvändare och han imponeras av vilken fantastisk teknik det finns att tillgå. Dagens hörapparater erbjuder en mycket mer verklighetstrogen ljudbild och vissa modeller går att ansluta till olika internetuppkopplade enheter.

- Det är fantastiskt att det finns så avancerade hörapparater och att man, i vissa regioner, kan få bidrag för att prova ut dem. Dagens hörapparater kan verkligen hjälpa dig att höra bättre, säger Stig.


Bokningsförfrågan

Vi är experter på hörsel. Vi tror på att alla detaljer i livet är värda att höra. För oss finns det inga kompromisser, vi vill att du ska nå din fulla hörselpotential. Med ett 30-tal hörselkliniker och cirka 100 legitimerade audionomer hjälper vi 10 000-tals människor varje år till en bättre hörsel.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/gsUEoV8rfsA" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]
horseltest