Låt oss hjälpa dig med din hörsel även i Corona-tider, läs mer på sidan: Audikas aktuella erbjudanden.

Testa din hörsel hos Audika

Är du intresserad av att testa din hörsel eller vill veta mer om ett hörseltest? Då har du kommit rätt! Scrolla eller använd länkarna för att navigera dig på sidan:

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/JombHe-DdsQ" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]
testa-horseln
  • Hörseltest utan remiss

  • 30-tal auktoriserade hörselkliniker

•  Audika har hörselkliniker i Stockholm, Skåne, Östergötland, Uppsala, Kalmar, Karlskrona och Västerås.

•  Hörseltest utan remiss i alla regioner/städer.

•  Gratis hörseltest i Uppsala, Kalmar, Karlskrona och Västerås.

• 100 kr (frikort gäller) för hörseltest i Stockholm.  

• 200 kr (frikort gäller) för hörseltest i Skåne och Östergötland.


Bokningsförfrågan

Boka ett hörseltest hos Audika

Fyll i dina kontaktuppgifter i bokningsformuläret så ringer vi upp dig och hittar en tid som passar dig.

Du kan också ringa oss på  0200-111450.

*
*
*
horseln-testa

Så går ett hörseltest till

Behöver du be andra att upprepa sig eller ställa frågan "vad sa du?" Då kan det vara dags att boka ett hörseltest. Ett hörseltest görs för att ta reda på hur du hör om din hörsel är normal eller nedsatt. Hörseltestet görs av en legitimerad audionom på en hörselklinik nära dig. Besöket tar ungefär en timme och du får reda på resultatet direkt. 

Bokningsförfrågan

Vi är experter på hörsel. Vi tror på att alla detaljer i livet är värda att höra. För oss finns det inga kompromisser, vi vill att du ska nå din fulla hörselpotential. Med ett 30-tal hörselkliniker och cirka 100 legitimerade audionomer hjälper vi 10 000-tals människor varje år till en bättre hörsel.

 

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/gsUEoV8rfsA" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]
horseltest-audika