Få vägbeskrivning

Bromma

C/o Quickoffice Adolfsbergsvägen 31
168 67 Bromma
0200-111450 Ditt samtal går till vår kundservice
Boka ett hörseltest
Kliniken i Bromma öppnar den 3 september.

Hörseltest & hörapparat hos audionom i Bromma

Bor du i Bromma och behöver hjälp med din hörsel? Snart öppnar Audika en hörselklinik i Bromma! Från och med den 3 september är du välkommen till Audikas hörselklinik i Bromma. Audikas legitimerade audionomer i Bromma hjälper dig till en bättre hörsel.

 • Hörseltest i Bromma är kostnadsfritt. Du behöver ingen remiss.
 • Hörapparat i Bromma kan provas ut ur regionens eller Audikas sortiment.
 • Audikas hörselklinik i Bromma är auktoriserad av Region Stockholm.


Det första steget till en bättre hörsel är ett hörseltest, boka ett hörseltest via vårt bokningsformulär eller ring kundservice på 0200-111450.

Upplever du tecken på nedsatt hörsel? Behöver du be andra att upprepa sig? Ställer du ofta frågan ”vad sa du”? Då kan det vara dags att testa din hörsel. 

Hörseltest i Bromma är kostnadsfritt och du behöver ingen remiss för att boka en tid. Boka ett hörseltest i Bromma genom att fylla vårt bokningsformulär. 

Hörseltestet genomförs i en ljudisolerad miljö av en av våra legitimerade audionomer i Bromma. Under hörseltestet gör audionomen några olika hörselmätningar för att få information om hur du hör. Under besöket får du också berätta hur du tycker att du hör i olika situationer.

Resultatet av hörseltestet visar hur du hör, om hörseln är normal eller nedsatt. Hörseltestet visar också om du kan vara hjälpt av hörapparat. 

Hela besöket tar cirka en timme.

Mer information hittar du på sidan om hörseltest.

Vill du boka en tid för ett hörseltest i Bromma? Boka ett hörseltest.

Hur mycket kostar det att prova ut hörapparat i Bromma? Kostnaden för att prova ut hörapparat skiljer sig åt beroende på vilket alternativ du väljer. Audikas hörselklinik i Bromma är auktoriserad av Region Stockholm så om du provar ut hörapparat i Bromma har du två olika alternativ: 

1, Du kan välja att låna hörapparat från regionen, då betalar du 600 kr i förskrivningsavgift även om du väljer en eller två hörapparater.

2, Du kan köpa hörapparat ur Audikas privata sortiment. Då kan du vara berättigad ett bidrag (en rekvisition) på 3040 kr per hörapparat. Väljer du en hörapparat som kostar mer, betalar du mellanskillnaden. När du köper hörapparat ur Audikas privata sortiment, betalar du även förskrivningsavgiften på 600 kr.

Dagens hörapparater är små, digitala och mer tekniskt avancerade än någonsin tidigare. Det finns olika typer och modeller av hörapparater. Vill du lära dig mer om hörapparater? Går till vår sida om hörapparater

Efter att du har valt hörapparat får du lov att prova din hörapparat under några veckors tid. Du får då möjligheten att prova hur du tycker att du hör med din nya hörapparat. Använd gärna hörapparaten så mycket som möjligt. Vill du veta mer om vad som händer efter din provperiod? Lär dig mer om hörselrehabiliteringen på vår sida som beskriver hela hörselprocessen.

Har du hörapparat sedan tidigare? Hur längesedan var det du provade ut din hörapparat? Hörseln försämras gradvis och det kan betyda att den hörapparat du provade ut för några år sedan kanske inte hjälper dig lika bra längre. Den kanske helt enkelt inte är justerad efter din nuvarande hörselnedsättning. Vi hjälper dig gärna, kontakta oss för mer information.

Audikas audionomer i Bromma är legitimerade. Det innebär att audionomerna har tre års universitetsutbildning och en legitimation utfärdad av Socialstyrelsen. 

Så kan Audikas legitimerade audionomer i Bromma hjälpa dig:

 • Hörseltest
 • Utprovning av hörapparat, andra hörselhjälpmedel och/eller arbetsplatshjälpmedel
 • Individanpassade hörselskydd


Du och dina anhöriga får också kommunikationsråd om hur ni bäst kommunicerar i olika vardagssituationer, både med och utan hörapparat.

Audikas legitimerade audionomer i Bromma är experter på hörsel och hjälper dig att nå din fulla hörselpotential.

Audikas hörselklinik i Bromma öppnar den 3 september.

Hörselkliniken i Bromma har ingen bemannad reception utan du är välkommen när du har en bokad tid. Om du gärna vill köpa tillbehör till dina hörapparater och/eller andra hörselhjälpmedel är du välkommen till någon av Audikas andra hörselkliniker som har bemannad reception under alla veckans veckodagar, exempelvis Kungsholmen, Rotebro eller Kista. Du kan också alltid köpa hörselprodukter i vår webshop: hörselbutik.se

Audikas hörselklinik i Bromma ligger i området Mariehäll, nära Karlsbodavägen. Om du åker buss eller tvärbana går du av vid hållplatsen som heter Karlsbodavägen. Hitta din snabbaste resväg på SL.se. Du kan också köra bil till hörselkliniken i Bromma. Det finns möjlighet att parkera gratis precis utanför ingången till byggnaden som hörselkliniken ligger i.

Från Karlsbodavägen till hörselkliniken tar det ungefär 8-10 minuter att promenera (det är ungefär 600 meter). Hörselkliniken ligger på plan 4, vilket är samma våningsplan som ett företag som heter Quickoffice. Ring på Audikas ringklocka när du kommer till våningsplanet så kommer din legitimerade audionom och välkomnar dig.

Besöksadressen till Audikas är C/o Quickoffice Adolfsbergsvägen 31, plan 4, 168 67 Bromma.

Audika har många hörselkliniker i Stockholmsområdet – kanske finns det någon annan hörselklinik än vår hörselklinik i Bromma som ligger i nära dig?

Audikas hörselklinik på Kungsholmen, hörapparat och hörseltest

Audikas hörselklinik i Solna, hörapparat och hörseltest

Alla Audikas hörselkliniker i Stockholm, hörapparat och hörseltest

I Region Stockholm driver Audika ett antal privata hörselkliniker som är auktoriserade och arbetar på uppdrag av regionen. På 1177 hittar du alla hörselkliniker som är auktoriserade av Region Stockholm.

Hörseltest i Bromma på Audikas hörselklinik i Bromma. Audikas legitimerade audionomer i Bromma hjälper dig också med hörapparat.

Vi som arbetar här

 • Emma B

  Verksamhetschef

  Bromma

 • Dorotea Å

  Leg. Audionom

  Bromma

 • Souad M

  Leg. Audionom

  Bromma