Dragarbrunnsgatan

Dragarbrunnsgatan 15, 753 20, Uppsala

Stängt alla helgdagar

Hörselklinik i Uppsala

Vi har valt att avsluta vårt uppdrag med Region Uppsala inom primär hörselrehabilitering. Det främsta skälet är att vi bedömer att vi inte kan ge den hörselvård vi vill framöver med det avtal vi har idag. Vi är fullbokade tills avtalstiden löper ut i februari 2024 vilket innebär att vi inte har någon möjlighet att ta emot nya tidsbokningar för hörseltest eller utprovning av hörapparater på våra hörselkliniker i Uppsala.

Behöver du hjälp med din hörsel rekommenderar vi att du kontaktar en audionommottagning i Uppsala län för att få stöd. Även du som står på väntelistan kan ta kontakt med befintliga vårdgivare. 
Kontaktuppgifter: Audionommottagningar i Uppsala län.   

Mer information kommer också att finnas tillgänglig via 1177.se.
Har du frågor om din vård, kontakta 1177.

För dig som är under pågående hörselrehabilitering hos oss är du välkommen fram tills att vårt avtal upphör, dvs till och med februari 2024. Därefter kommer du få din hörselvård tillgodosedd av en annan vårdgivare. 
Se generella frågor och svar, som finns på informationsbladet.

1177.se
Ansvarig: Region Uppsala
Aktuellt meddelande: 1177.se/uppsala-lan/nyhet.

Audikas hörselklinik på Dragarbrunnsgatan, Uppsala

Öppettider till Audikas hörselklinik på Dragarbrunnsgatan

Kliniken har öppet måndag - torsdag mellan 08:15-16:30 och fredag 08:15-14:00 för bokade besök. Lunchstängt 12:00-12:30. Vi tar endast emot bokade servicebesök som bokas via telefon, ange knappval 3.

Vill du hellre handla dina tillbehör eller förbrukningsartiklar digitalt? Då kan du beställa dem i vår webshop: hörselbutik.se.

Vägbeskrivning till Audikas hörselklinik på Dragarbrunnsgatan

Audika har två hörselkliniker i Uppsala. Audika på Dragarbrunnsgatan 15 ligger i Uppsala centrum. Hörselkliniken är belägen några minuters promenad från Uppsala Centralstation.

Till Uppsala Centralstation kan du ta dig med tåg, buss och bil. Närmaste busshållplats ligger endast några minuters promenad från hörselkliniken, den heter Uppsala Stadsbibliotek. Hit kan du ta dig med buss nummer 6 och 9. Sök din resväg på UL.se.

De två närmaste tvärgatorna till Dragarbrunnsgatan är Klostergatan och S:t Olofsgatan. I närområdet ligger också Uppsala Stadsbibliotek och Uppsala Missionskyrka. 

Fler hörselkliniker i Uppsala

I Uppsala har Audika två hörselkliniker, en på Dragarbrunnsgatan och en på Kålsängsgränd. Vill du hellre boka hörseltest eller prova ut hörapparat på Kålsängsgränd? 

Audikas hörselklinik i Uppsala, Kålsängsgränd - hörapparat och hörseltest

Alla Audikas hörselkliniker i Uppsala, hörapparat och hörseltest

1177 kan du hitta alla hörselkliniker som arbetar på uppdrag av Region Uppsala.

Vi som jobbar här

Bild på Maria som är verksamhetschef på Audikas hörselklinik i Uppsala på Dragarbrunnsgatan där du kan få hjälp med hörseltest och hörapparater
Maria
Verksamhetschef
Bild på Agnes som hjälper dig med hörseltest och utprovning av hörapparater hos en legitimerad audionom på Audikas hörselklinik på Dragarbrunnsgatan i Uppsala
Agnes
Koordinator
ild på Esther som är legitimerad audionom på Audikas hörselklinik på dragarbrunnsgatan i Uppsala och hjälper dig med hörapparater och att göra hörseltest
Esther
Leg. Audionom