Hörapparatsmärken

Vi kompromissar aldrig med kvaliteten

 • Hos Audika hittar du de bästa hörapparaterna från världens ledande tillverkare. Vi erbjuder ett stort utbud av nyutvecklade apparater och produkter av hög kvalitet som passar alla hörselnedsättningar, oavsett grad.
 • Alla Audikas hörselvårdsprodukter har den senaste tekniken med andra generationens kärnprocessorer, minskad rundgång, Bluetooth-funktionalitet och diskret, ergonomisk design som kan fås i din hudton eller älsklingsfärg.

Audikas varumärken

 • Bernafon

  Schweiziska Bernafon har utvecklat hörapparatsystem i över 60 år. Precis som vid starten ligger fokus på hög kvalitet, teknisk precision, innovation och design.

  Besök Bernafon

 • Oticon

  Sedan 1904 har danska Oticon legat i absolut framkant av den teknik som förbättrar livet för hörselskadade. Oticon drivs av kompromisslös innovation och är en av de tre största leverantörerna i världen – och har vunnit över 20 priser för sina prestationer inom utveckling.

  Besök Oticon

Letar du efter tillbehör till dina hörapparater?

Våra audionomer är alltid redo att ge dig råd och hjälpa dig att välja rätt hörapparat och tillbehör. Du kan också besöka vår webshop för att handla dina tillbehör, gå in på www.hörselbutik.se

Boka ett hörseltest Klicka och bli uppringd

Eller ring oss: 0200-111450

Kontakta oss

*
*
*
*
*
Hörselklinik

Hitta din
hörselklinik

Hitta din hörselklinik