Låt oss hjälpa dig med din hörsel även i Corona-tider, läs mer på sidan: Audika & Corona.

Audionom i Stockholm - hitta din närmaste audionom i Stockholm hos Audika.

Hitta din närmaste audionom i Stockholm

Söker du efter en audionom i Stockholm? På Audika i Stockholm arbetar legitimerade audionomer som är experter på hörsel och hjälper dig att nå din fulla hörselpotential. Hitta din närmaste audionom i Stockholm, använd listan nedan:

Ett besök hos en legitimerad audionom i Stockholm kostar 250 kr (frikort gäller, gratis för dig som är 85 år eller äldre). En audionom är expert på att individanpassa såväl tekniska som pedagogiska lösningar för varje enskild individs behov. Din audionom i Stockholm hjälper dig med:

• Hörseltest
• Bedömning av dina behov och rehabiliteringsplan anpassad just för dig
• Utprovning av hörapparat, hörselhjälpmedel och arbetsplatshjälpmedel
• Individanpassade hörselskydd
• Rådgivning kring hur ni på bästa sätt kan kommunicera i olika vardagssituationer både med och utan hörapparat

Om du misstänker att du är i behov av att testa din hörsel eller prova hörapparat är du välkommen att boka en tid hos en legitimerad audionom i Stockholm. Ring 0200-111450 för att boka en tid.

stockholm-audionom

Audikas audionomer i Stockholm är legitimerade. Det innebär att audionomerna har en treårig universitetsutbildning och legitimation utfärdad av Socialstyrelsen. Audionomutbildningen består av ämnen inom medicin, pedagogik och teknik. En audionom får med sig både praktiska och teoretiska färdigheter från utbildningen eftersom den innehåller olika undervisningsformer. Våra legitimerade audionomer i Stockholm är experter på hörsel och hjälper dig att nå din fulla hörselpotential.

Audika har totalt cirka 80 legitimerade audionomer och 15 hörselkliniker i Stockholm. Gå in på sidan: Hörselklinik i Stockholm för att hitta din närmaste audionom i Stockholm.

audionom-i-stockholm

En audionom hjälper dig med nedsatt hörsel till en bättre hörsel. En audionom är specialist på att utreda hörselnedsättningar och lägga upp en anpassad rehabiliteringsplan efter varje individs behov. I rehabiliteringsplanen ingår bland annat val av eventuell hörapparat och/eller hörselhjälpmedel, kommunikationsråd och vägledning. Audikas legitimerade audionomer finns här för att lyssna, förstå och se dina unika behov. Du väljer själv vilken audionom i Stockholm som du önskar träffa och vilken hörselklinik som passar dig allra bäst.

stockholm-och-audionom

Vår kundservice hjälper dig att komma i kontakt med din audionom. Vanligtvis bokar vi in ett besök med din audionom, antingen digitalt (exempelvis via telefon) eller fysiskt beroende på vad du önskar hjälp med. Ring oss på 0200-111450 så hjälper vi dig. Om du hellre vill kontakta oss på ett annat sätt hittar du alla kontaktvägar på sidan: Kundservice.

stockholm-audionom-audika

Hörselklinik

Hitta din
hörselklinik

Hitta din hörselklinik