Låt oss hjälpa dig med din hörsel även i Corona-tider, läs mer på sidan: Audikas aktuella erbjudanden.

Online hörseltest

Vårt online hörseltest kan ge dig en indikation på hur du hör och om det kan vara dags att boka in ett komplett hörseltest på en hörselklinik. Testet riktar sig till dig som inte tidigare testat din hörsel och är nyfiken på att veta hur du hör. Det tar bara några minuter att genomföra testet och du får reda på resultatet direkt.

Vårt online hörseltest är ett enkelt och snabbt test av din hörsel. Vårt online hörseltest kan hjälpa dig att få en förståelse för din hörsel. Med hjälp av vårt online hörseltest, får du reda på om det kan vara så att det finns en indikation på att din hörsel kan vara nedsatt och om det kan vara dags att boka in ett komplett hörseltest på en hörselklinik. 

Bra online hörseltest kombinerar självutvärderingsfrågor med lyssningstest av situationer med mycket bakgrundsljud. Anledningar är att de kan testa din förmåga att urskilja tal i miljöer med mycket bakgrundsljud. Dock ersätter inte ett online hörseltest ett komplett hörseltest som görs av en legitimerad audionom på en hörselklinik.

  • Har du aldrig tidigare testat din hörsel och är nyfiken på att veta hur du hör? Då kan ett online hörseltest vara en bra start för dig, annars rekommenderar vi dig att boka in ett komplett hörseltest på en hörselklinik nära dig. Boka ett hörseltest på en hörselklinik nära dig.

  • Ett online hörseltest är ett snabbt och enkelt test av din hörsel. Du kan göra ett online hörseltest vart som helst, så länge du har en dator/surfplatta/mobil och ett par hörlurar. Ett online hörseltest tar bara 5 minuter och du får reda på resultatet direkt. Med hjälp av ett online hörseltest, kan du få en indikation på om du hör sämre än normalt och om det är dags att boka in ett komplett hörseltest på en hörselklinik.

  • Ett online hörseltest är inte ett komplett hörseltest. Ett online hörseltest är ett snabbtest av din hörsel och ger dig endast en indikation på om din hörsel kan vara nedsatt och om det kan vara dags att göra ett komplett hörseltest på en hörselklinik. Ett komplett hörseltest görs inte online, utan av en legitimerad audionom på en hörselklinik. Ett online hörseltest kan aldrig ersätta ett komplett hörseltest av en legitimerad audionom på en hörselklinik. 

Hörselklinik

Hitta din
hörselklinik

Hitta din hörselklinik