Låt oss hjälpa dig med din hörsel även i Corona-tider, läs mer på sidan: Audika & Corona.

Bor du i Skåne och vill göra ett hörseltest? Boka hörseltest i Skåne redan idag!

Hör du sämre och behöver boka ett hörseltest i Skåne? Vi hjälper dig!

Om du misstänker att du har nedsatt hörsel kan det vara bra att göra ett hörseltest. Ett hörseltest i Skåne kostar 200 kr (frikort gäller). Du behöver ingen remiss för att boka en tid på någon av Audikas 7 kliniker i Skåne. Audika jobbar på uppdrag av Region Skåne inom primär hörselrehabilitering. 

• Boka tid för hörseltest i Skåne
• Så går ett hörseltest i Skåne
• Hörselklinik i Skåne
• Vanliga frågor och svar om hörseltest i Skåne

*
*
*

Misstänker du att du har nedsatt hörsel eller upplever att du hör dåligt? Det kanske är så att du behöver höja volymen lite extra när du tittar på tv eller ofta ställa frågan ”vad sa du”? Då kan det vara dags att kolla din hörsel. Ett hörseltest det första steget mot en bättre hörsel.

Om du har hörapparat sedan tidigare men tycker att den inte hjälper dig på samma sätt som tidigare kan det också vara bra att kolla din hörsel. Det kan vara så att din hörsel har förändrats och att din hörapparat då inte längre hjälper dig att höra lika bra som tidigare. Då kan det antingen vara dags att justera inställningarna eller prova ut ny hörapparat. Vår rekommendation är att börja med att göra ett hörseltest för att få mer information om vilket scenario som är bäst utifrån dina behov. 

Boka tid för hörseltest i Skåne

Vi samlat in och listat några vanliga frågor och svar om vad det kostar, hur det går till och var du kan göra ett hörseltest i Skåne.

Ett hörseltest i Skåne kostar 200 kr (frikort gäller, kostnadsfritt för dig som är över 85 år). Du behöver ingen remiss för att boka en tid för ett hörseltest i Skåne. Audika är auktoriserade av Region Skåne inom primär hörselrehabilitering. Det betyder att vi på Audika följer regionens regler, kostnader och eventuella subventioneringar för hörapparater och hörselhjälpmedel.

Lär dig om hörseltest i Skåne - Audika vägleder dig hur det går till att göra ett hörseltest i Skåne.

Vi på Audika har flera hörselkliniker i Skåne med omnejd. Vi finns bland annat i Ängelholm, Helsingborg, Landskrona och Malmö. Du är varmt välkommen att boka ett hörseltest på någon av våra hörselkliniker i Skåne. Hitta din närmaste klinik på sidan: Hörselklinik i Skåne.

Skåne och hörseltest: boka ett hörseltest i Skåne hos Audika.

Ett hörseltest i Skåne inleds alltid med att du får berätta om din hörsel. Du får beskriva hur du tycker att du hör och vilka situationer som du eventuellt upplever som utmanande. Du får också delge vilka behov och mål du har med din hörsel. Sedan genomförs olika typer av hörselmätningar. Du får då bland annat göra ett ton-test och ett tal-test. Resultatet av hörselmätningarna visar om din hörsel är normal eller nedsatt. Om det visar sig att du har nedsatt hörsel och kan vara hjälpt av hörapparat hjälper din legitimerade audionom dig med val av hörapparat. Audionomen utgår alltid efter din hörselnedsättning, livssituation och dina individuella behov i sina rekommendationer. Läs om våra olika hörapparater eller hur det går till att prova ut hörapparat i Skåne. Ett hörseltest i Skåne genomförs på samma sätt som på Audikas övriga hörselkliniker i andra städer och regioner.

Hörseltest i Skåne hos Audika - boka tid för hörseltest i Skåne redan idag!

Om du upplever nedsatt hörsel och vill boka ett hörseltest i Skåne är du varmt välkommen att ringa vår kundservice på 0200-111450 eller fyll i vårt bokningsformulär: boka tid för hörseltest i Skåne.