En hand som håller i hörapparaten Oticon Own som är osynlig i 9 av 10 öron.

ANSÖK NU

Svara på några korta frågor och ansök om att testa Oticon Own™ i 30 dagar. Våra audionomer bedömer om Own™ är ett alternativ för dig.

Fyll i dina kontaktuppgifter och ansök om att testa Oticon Own™ i 30 dagar. Våra audionomer bedömer om Own™ är ett alternativ för dig.

Var bor du?
Annan ort
Fråga 2 av 3
Är du över 45 år?
Fråga 3 av 3
Har du hörapparat sedan tidigare?

Steg 1 av 4

Över 70 000
nöjda kunder
Unika erbjudanden
till Audikas kunder
Audionomer
som är hörselexperter
Brett sortiment
av senaste tekniken

Älska dina öron med Audikas hörselexperter

Vi på Audika är experter på hörsel och hjälper dig att nå din fulla hörselpotential. Vi kan hjälpa dig att fortsätta leva ditt liv till fullo genom livsförändrande hörselvård.

Våra audionomer ger din personliga rekommendationer baserat på dina individuella behov och din livsstil. Börja älska dina öron med oss och ta hand om din hörsel.

Villkor:

Audika erbjuder dig möjligheten att testa Oticon Own™ (vår mest intelligenta hörapparat som nu finns som i-örat modell) i 30 dagar enligt normal rutin för en hörselrehabilitering. Våra audionomer gör en bedömning om Oticon Own är ett alternativ för dig baserat på dina förutsättningar och storlek/form på hörselgång. Audika jobbar på uppdrag av olika regioner runt om i Sverige och följer därför regionernas riktlinjer gällande kostnader och eventuella subventioneringar av hjälpmedel.

  • I Region Stockholm kostar ett besök 250 kr (frikort gäller).
  • I Region Skåne kostar ett besök 200 kr (frikort gäller).
  • I Kalmar, Karlskrona, Västerås och Göteborg driver Audika privata kliniker och besöket är kostnadsfritt.

Audika har även ett brett sortiment av andra hörapparater och våra audionomer ger dig rekommendationer som är anpassade efter dina unika behov.

 

Ansök om att testa Oticon Own™