*
*
*
*

Prova en hörapparat gratis

Just nu kan du prova en hörapparat gratis i en månad på Audikas kliniker i Stockholm. Det enda du betalar är besöksavgiften på 100 kr (frikort gäller). Svara på några enkla frågor och fyll i dina kontaktuppgifter för att ta del av erbjudandet.
 • Vill du ta del av erbjudandet?

  Vill du ta del av erbjudandet?
  Ja
 • Har du hörapparat sedan tidigare?

  Har du hörapparat sedan tidigare?
  Ja Nej
 • Har du testat din hörsel under det senaste året?

  Har du testat din hörsel under det senaste året?
  Ja Nej

Kontakta oss innan sista november för att få ta del av erbjudandet.

Prova en hörapparat
- gratis i en månad!


Nu kan du prova hörapparat helt gratis i en månad innan du bestämmer dig. Det enda du betalar är en besöksavgift på 100 kr (frikort gäller). Ring 010-888 53 37 eller fyll i formuläret ovan för att prova hörapparat gratis. Kontakta oss innan sista november för att ta del av erbjudandet. Det gäller på Audikas hörselkliniker i Stockholm och självklart även om du behöver två hörapparater.

Längre ned på sidan kan du även läsa mer om våra smarta hörapparater, nöjda användare, hur vi anpassat oss efter Corona och var vi finns i Stockholm. Du hittar också villkoren för erbjudandet längre ned på sidan.

gratis-horapparater-far-vi-lana-ditt-ora

Får vi låna ditt öra?

Njut av talförståelse som är i nivå med normal hörsel - dagens moderna och smarta hörapparater ger dig en så verklig och öppen ljudbild som möjligt. Hörapparaterna förstärker inte bara ljud utan skapar bättre förutsättningar för hjärnan att tolka samt förstå ljuden du hör. Irriterande bakgrundsljud dämpas och eventuell återkoppling förhindras innan den ens uppstår. Det gör att du bättre kan urskilja tal i bullriga miljöer. Dessutom finns det både modeller som är internetuppkopplade och laddningsbara! Läs mer på sidan: Oticon Opn S.

Ring 010-888 53 37 eller fyll i formuläret nedan för att prova en hörapparat gratis i en månad. Kontakta oss innan sista november för att ta del av erbjudandet. Det gäller på Audikas hörselkliniker i Stockholm och även självklart även om du behöver två hörapparater. 

prova-gratis-horapparat-manad-far-vi-lana-ditt-ora

Vi har många mycket nöjda användare av dagens smarta hörapparater. De vittnar om en förbättrad livskvalitet och ett ökat välmående. Med dessa hörapparater blir de exempelvis mindre trötta och mer socialt aktiva. Läs några användares berättelser nedan.

”Med Opn hör jag mycket bättre till vardags och har det mycket lättare på stökiga möten. Opn är de bästa hörapparaterna jag någonsin haft.” 
Åke 74 år

”Jag ville ha det bästa som finns. Med Opn har jag fått mycket bättre livskvalitet.” 
Cathrin 47 år

”Jag vill varmt rekommendera Opn, de fungerar bra i restaurangmiljö, inte alls lika ”skrälligt” som i gamla hörapparater, ljudbilden blir mer öppen och det går lättare att sortera tal i buller.” 
Bengt 65 år

”Jag upplever en stor förbättring med Opn och min familj säger också att jag hänger med mycket bättre nu.” 
Birgitta 59 år

Ring 010-888 53 37 eller fyll i formuläret nedan för att prova en hörapparat gratis i en månad. Kontakta oss innan sista november för att ta del av erbjudandet. Det gäller på Audikas hörselkliniker i Stockholm och även självklart även om du behöver två hörapparater. 

Testa hörapparat gratis i en månad - får vi på Audika lov att låna ditt höra?

Prova en gratis hörapparat

Här finns vi i Stockholm

Ring 010-888 53 37 eller fyll i formuläret nedan för att prova en hörapparat gratis i en månad. Kontakta oss innan sista november för att ta del av erbjudandet. Det gäller på Audikas hörselkliniker i Stockholm och även självklart även om du behöver två hörapparater. 

gratis-horapparat-prova-horapparat-far-vi-lana-ditt-ora

Om Audika

Vi på Audika tycker att alla detaljer i livet är värda att höra. För oss finns det inga kompromisser – vi vill att du ska nå din fulla hörselpotential. Vi arbetar efter att varje person är unik och har enskilda behov. Våra legitimerade audionomer är experter på hörsel och hjälper dig att höra bättre.

Audika arbetar på uppdrag av regionerna Uppsala, Stockholm, Östergötland och Skåne. Det betyder att Audika följer regionernas regler, riktlinjer och eventuella subventioneringar. Audika driver också helt privata hörselkliniker i Kalmar, Karlskrona och Västerås. Till Audikas hörselkliniker är du välkommen utan remiss.

Vi har anpassat vår verksamhet efter Corona, vi erbjuder...

 Enskilda besök med legitimerade audionom som bär rekommenderad skyddsutrustning
 Extra trygga hörselkliniker där vi håller avstånd till varandra och är extra noga med handhygien, rengöring av ytor, instrument och rum före och efter alla besök
 Sjukresa till klinik för dig som är 70+ eller i riskgrupp (via Region Stockholm)
 Digitala besök (telefon eller video) vid utprovning/service av hörapparat
 Hämta färdigprogrammerade hörapparater på klinik eller få dem hemskickade

Vi följer även självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer.

Ring 010-888 53 37 eller fyll i formuläret nedan för att prova en hörapparat gratis i en månad. Kontakta oss innan sista november för att ta del av erbjudandet. Det gäller på Audikas hörselkliniker i Stockholm och även självklart även om du behöver två hörapparater. 

Villkor för kampanjen: Du får lov att prova en eller två hörapparater gratis under en månad innan du bestämmer dig för om den/dem är rätt för dig och dina behov. Det enda du betalar är en besöksavgift på 100 kr (frikort gäller). Om du väljer att behålla hörapparaten/hörapparaterna efter att provperioden är slut, betalar du den faktiska kostnaden för den/dem (minus eventuell rekvisition) + förskrivningsavgiften på 600 kr. Personer som kontaktar oss mellan 29/9-30/11 och personer som redan har ett inbokat besök sedan tidigare får ta del av erbjudandet. För att ta del av kampanjen behöver du godkänna att Audika använder dina personuppgifter i marknadsföringssyfte. Du kan när som helst avregistrera dig.