Bild på en kvinna som har gjort ett test som indikerar på att hon har nedsatt hörsel. Bredvid henne är en skala som är markerat med rött för indikation på hörselnedsättning.

Ditt resultat:

Ditt resultat visar tecken på att din hörsel kan vara nedsatt. 

Vårt hörselquiz ger en indikation på hur du hör. För att du ska få ett korrekt resultat rekommenderar vi dig att testa din hörsel hos en legitimerad audionom. 

Vi kommer att kontakta dig och berätta mer om vikten av att du ska ta hand om din hörsel. Vi ringer från 0200-11 14 50, spara numret så att du vet att det är vi som ringer.

Boka hörseltest

Fördelar med att rehabilitera hörselnedsättning

Det kan vara svårt att själv upptäcka att du börjat att höra sämre eftersom att hörseln gradvis försämras. Hörselhälsa är livshälsa - börja älska dina ögon genom att starta en hörselrehabilitering.

Det finns många fördelar med att börja rehabilitera sin hörselnedsättning:

  • Förbättrad hörsel
  • Förbättrar socialt umgänge
  • Ökad livskvalitet
  • Höjt självförtroende
  • Enklare att kommunicera med andra

Om Audika - din expert på hörsel

Börja älska dina öron och ta hand om din hörsel: vi på Audika är experter på hörsel och hjälper dig att nå din fulla hörselpotential. Vi på Audika kan hjälpa dig att fortsätta leva ditt liv till fullo genom livsförändrande hörselvård.

 

Så tycker några av våra kunder om oss

"…alltid omsorgsfull behandling, omhändertagande. Noggrann information om hörselns status efter undersökningen. Trevligt bemötande."

Kund, Audika Dalagatan

"Vänligt bemötande och förstående för min situation samt snabb återkoppling av kunnig personal."

Kund, Audika Kungsholmen

"Omtanke att se till att jag får den hjälp just jag behöver."

Kund, Audika Malmö

Information 

Audika jobbar på uppdrag av flera regioner runt om i Sverige och följer regionernas riktlinjer gällande kostnader och eventuella subventioneringar av hjälpmedel. Du kan välja hörapparat ur regionens upphandlade sortiment eller Audikas privata sortiment av hörapparater.