Bild på en kvinna som har gjort ett test som indikerar på att hon har nedsatt hörsel. Bredvid henne är en skala som är markerat med rött för indikation på hörselnedsättning.

Ditt resultat:

Ditt resultat visar tecken på att din hörsel kan vara nedsatt. 

Vårt hörselquiz ger en indikation. För att du ska få ett korrekt resultat rekommenderar vi dig att testa din hörsel hos en legitimerad audionom. 

Vi är måna om din hörsel och kommer strax att ringa dig med ett erbjudande på gratis hörselkoll (värde 200 kr). Gäller på utvalda kliniker med begränsat antal tider - först till kvarn. Erbjudandet gäller för dig och en närstående. 

Vi ringer från 0200-11 14 50, spara numret så att du vet att det är vi som ringer.

Fördelar med att rehabilitera hörselnedsättning

Det kan vara svårt att själv upptäcka att du börjat att höra sämre eftersom att hörseln gradvis försämras. Hörselhälsa är livshälsa - börja älska dina ögon genom att starta en hörselrehabilitering.

Det finns många fördelar med att börja rehabilitera sin hörselnedsättning:

  • Förbättrad hörsel
  • Förbättrar socialt umgänge
  • Ökad livskvalitet
  • Höjt självförtroende
  • Enklare att kommunicera med andra

Information om erbjudandet

Erbjudandet gäller för nya kunder som ej har hörapparat på utvalda hörselkliniker i Stockholm. Begränsat antal tider och först till kvarn gäller. Inga förpliktelser.

Om du har hörapparat sedan tidigare rekommenderar vi att du bokar ett hörseltest om du upplever att din hörsel har förändrats.