Bild på en kvinna som har en Oticon Intent hörapparat på dig som är Audikas senaste hörapparat

JUST NU: GRATIS testperiod av den senaste tekniken

Just nu erbjuder vi möjligheten att prova vår senaste hörapparat Oticon Intent™ helt gratis – du betalar först om du väljer att behålla hörapparaten.

Har du hörapparater sedan tidigare?

Steg 1 av 4

Du får: 

  • Gratis hörseltest - med direkt resultat
  • 30 dagars gratis testperiod av den senaste hörapparaten Oticon Intent™
  • Snabb tid – du får hjälp nu!
  • Individanpassad rådgivning av Leg. Audionom
  • Information om olika hörapparater och andra hjälpmedel som passar dig bäst, baserat på dina behov

Fortsätt vara dig själv och älska dina öron med Audika som är experter på hörsel och erbjuder den allra senaste hörapparatstekniken.

Ansök här

Bild på en kvinna och hennes dotter som besöker en av Audikas hörselkliniker för att prova ut vår senaste hörapparat

Läs mer vad Audika erbjuder

Gör som Audikas 70.000 nöjda användare & börja älska dina öron

Ansök här
Oticon IntentTM är ett exempel på den senaste tekniken, vi har ett brett sortiment av andra hörapparater. Det är alltid ditt behov som avgör, våra legitimerade audionomer gör en bedömning om vilken hörapparat som är den bästa för just dig.

Om Audika - din expert på hörsel

Börja älska dina öron och ta hand om din hörsel: vi på Audika är experter på hörsel och hjälper dig att nå din fulla hörselpotential. Vi på Audika kan hjälpa dig att fortsätta leva ditt liv till fullo genom livsförändrande hörselvård.

 

Så tycker några av våra kunder om oss

"…alltid omsorgsfull behandling, omhändertagande. Noggrann information om hörselns status efter undersökningen. Trevligt bemötande."

Kund, Audika Dalagatan

"Vänligt bemötande och förstående för min situation samt snabb återkoppling av kunnig personal."

Kund, Audika Kungsholmen

"Omtanke att se till att jag får den hjälp just jag behöver."

Kund, Audika Malmö

Gör som Audikas 70.000 nöjda användare & börja älska dina öron

Ansök här
Oticon IntentTM är ett exempel på den senaste tekniken, vi har ett brett sortiment av andra hörapparater. Det är alltid ditt behov som avgör, våra legitimerade audionomer gör en bedömning om vilken hörapparat som är den bästa för just dig.

Mer om Audika: 

Vår vision är att hjälpa fler att höra bättre och våra experter hjälper människor att nå ökad livskvalitet. Vi erbjuder den senaste tekniken inom hörapparater för att du ska kunna nå din fulla hörselpotential. Våra legitimerade audionomer är specialister på Oticons hörapparater, kända för enastående ljudkvalitet och unik teknik för att framhäva tal i alla ljudmiljöer. Som en del av Demant Group, med över 120 års erfarenhet, strävar vi på Audika alltid efter att uppfylla dina unika hörselbehov med hög kvalitet och tillgänglighet.

Villkor:

Tidsbegränsat erbjudande som gäller dig som bor i Örebro, Gävle, Kalmar, Västerås, Karlskrona eller i närheten. Inga förpliktelser. 
Boka tid innan den 19/4 2024 för att det av erbjudandet och den kostnadsfria testperioden gäller hörapparaten Oticon Intent™ 1.

Källor:

2. Brændgaard/Zapata-Rodríguez et al. (2024). 4D Sensor technology and Deep Neural Network 2.0 in Oticon Intent™. Technical review and evaluation. Oticon whitepaper
3. Jämfört med Oticon RealTM.