Kan en hörapparat i osynligt* format vara något för dig?

Kan en hörapparat i osynligt* format vara något för dig?

Ansök om att testa Own™

Audikas Oticon Own™ är en i-örat-hörapparat som kan förbättra din hörsel och hjälpa dig att höra ljud på ett naturligt och klart sätt – både i lugna och bullriga miljöer. Du som har behov kan ansöka om att testa Own™ i 30 dagar utan krav.

En hörapparat kan inte bota en hörselnedsättning men kan betydligt förbättra din hörförmåga och underlätta för vardagliga aktiviteter och socialt umgänge. 

Hos Audika kan du testa hörapparater som har den allra senaste tekniken. En av dem är vår mest intelligenta i-örat-hörapparat: Oticon Own™. 

Oticon Own™ skräddarsys efter din unika hörselgång och ger dig enastående taluppfattning i bullriga miljöer (som på en restaurang). Dessutom har vissa modeller Bluetooth. 

Du som har behov kan ansöka om att testa Own i 30 dagar så att du kan uppleva skillnaden – börja älska dina öron och ta hand om din hörsel med Audikas hörselexperter. Ta vara på livets alla fantastiska ljud och ge dig själv möjligheten att återigen kunna höra fågelkvitter, porlande vatten, prasslande löv och skrattande barn. 

Så gör du: 

  1. Svara på några enkla frågor och ansök om att testa Oticon Own™ i 30 dagar. Vi har 33 hörselkliniker i Stockholmsområdet så vi finns nära dig.
  2. Träffa våra legitimerade audionomer och få en bedömning om just Oticon Own™ är hörapparaten för dig. Vi har även ett brett utbud av andra hörapparater och din audionom hjälper dig med personlig hörselvård baserat på dina individuella behov. Se mer information och villkor längre ned på sidan.

Så ser Oticon Own™ ut i ditt öra

Titta på videon och se hur ett par skräddarsydda Oticon Own™ hörapparater ser ut i örat.

Du som har behov kan ansöka om att testa Own™ i 30 dagar utan krav. Passa på nu!Kan vår mest osynliga hörapparat vara något för dig?

Välj din ålder och gå vidare - våra audionomer bedömer om Own™ kan vara ett alternativ för dig.

 Om Audika - din expert på hörsel

Börja älska dina öron och ta hand om din hörsel: vi på Audika är experter på hörsel och hjälper dig att nå din fulla hörselpotential. Vi på Audika kan hjälpa dig att fortsätta leva ditt liv till fullo genom livsförändrande hörselvård.

 

Så tycker några av våra kunder om oss

"…alltid omsorgsfull behandling, omhändertagande. Noggrann information om hörselns status efter undersökningen. Trevligt bemötande."

Kund, Audika Dalagatan

"Vänligt bemötande och förstående för min situation samt snabb återkoppling av kunnig personal."

Kund, Audika Kungsholmen

"Omtanke att se till att jag får den hjälp just jag behöver."

Kund, Audika Malmö

Ansök om att testa Own™ 

 

Villkor:

Audika erbjuder dig möjligheten att testa Oticon Own™ (vår mest intelligenta hörapparat som nu finns som i-örat modell) i 30 dagar enligt normal rutin för en hörselrehabilitering. Våra audionomer gör en bedömning om Oticon Own är ett alternativ för dig baserat på dina förutsättningar och storlek/form på hörselgång. Audika jobbar på uppdrag av olika regioner runt om i Sverige och följer därför regionernas riktlinjer gällande kostnader och eventuella subventioneringar av hjälpmedel.

  • I Region Stockholm kostar ett besök 250 kr (frikort gäller).
  • I Region Skåne kostar ett besök 200 kr (frikort gäller).
  • I Kalmar, Karlskrona, Västerås och Göteborg driver Audika privata kliniker och besöket är kostnadsfritt.

Audika har även ett brett sortiment av andra hörapparater och våra audionomer ger dig rekommendationer som är anpassade efter dina unika behov.

Källor:
*Gäller minsta modellen IIC som är osynlig i 9 av 10 öron, Rumley et al. (2022). Oticon Own™ evidens. Oticon Whitepaper. Bluetooth endast tillgänglig i modeller med 2.4 GHz. Modellerna IIC och CIC har ej Bluetooth-möjligheter.

Hörapparaten har revolutionerande funktioner

✓ Diskreta - nästan osynliga
✓ Naturligt, lent och klart ljud
✓ Enastående ljudkvalitet i bullriga miljöer (ex på en restaurang)
✓ Bluetoothmöjligheter*: anslut till din smarta telefon, TV, och andra enheter

Testa Own nu! 

Om du upplever behov av hjälp med hörseln. 

Integritetspolicy | Cookie Policy | Kundservice
Audika hörselklinik