Låt oss hjälpa dig med din hörsel även i Corona-tider, läs mer på sidan: Audika & Corona.

Hörseltest - första steget mot en bättre hörsel

Upplever du nedsatt hörsel? Då kan det vara dags att göra ett hörseltest. Hörseltest kostar 0-200 kr beroende på var i Sverige du bor. Du behöver ingen remiss för att boka en tid.

•  Kliniker & kostnader

•  Så går ett hörseltest till

•  Boka ett hörseltest

•  Om Audika

Kliniker & kostnader

 • Stockholm

  Audika driver 15 hörselkliniker i Stockholm, från Norrtälje i norr till Södertälje i söder. Audikas hörselkliniker i Stockholm är auktoriserade av Region Stockholm. Det betyder att vi följer Regionens regler och riktlinjer. Hörseltest i Stockholm kostar 100 kr (frikort gäller, gratis för dig som är över 85 år) och du behöver ingen remiss för att boka en tid. 

  Bokningsförfrågan

 • Skåne

  Audika har 8 hörselkliniker i Skåne, från Ängelholm i norr till Höllviken i söder. Audikas hörselkliniker i Skåne är auktoriserade av Region Skåne. Det betyder att vi följer Regionens regler och riktlinjer. Hörseltest i Skåne kostar 200 kr (frikort gäller). Du behöver ingen remiss för att boka en tid. 

  Bokningsförfrågan

 • Östergötland

  Audika driver två kliniker i Östergötland: Norrköping och Linköping. Audikas hörselkliniker i Östergötland är auktoriserade av Region Östergötland. Det betyder att vi följer Regionens regler och riktlinjer. Hörseltest i Östergötland kostar 200 kr (frikort gäller) och du behöver ingen remiss för att boka en tid.

  Bokningsförfrågan

 • Uppsala

  Audika driver två hörselkliniker i Uppsala: på Kålsängsgränd och Drottninggatan. Audikas hörselkliniker i Uppsala är auktoriserade av Region Uppsala. Det betyder att vi följer Regionens regler och riktlinjer. Hörseltest i Uppsala är kostnadsfritt och du behöver ingen remiss för att boka en tid.

  Bokningsförfrågan

 • Övriga Sverige

  Audika driver tre helt privata hörselkliniker i Kalmar, Karlskrona och Västerås. Hörseltest är kostnadsfritt och du behöver ingen remiss för att boka en tid.

  Bokningsförfrågan

horseln-testa

Så går ett hörseltest till

Ett hörseltest genomförs av en legitimerad audionom i en ljudisolerad miljö. Under testet får du bland annat lyssna på olika toner där din uppgift är att notera vilka du hör. Du får också också berätta hur du upplever din hörsel och vilka behov du har. Resultatet av hörseltestet visar hur du hör och om du kan vara hjälpt av hörapparat.

Bokningsförfrågan

Boka ett hörseltest

Fyll i dina uppgifter i bokningsformuläret nedan så kontaktar vi dig och hittar en tid som passar dig.

Du kan också ringa oss på 0200-111450.

*
*
*
 
Captcha

 
*

Vi är experter på hörsel. Vi tror på att alla detaljer i livet är värda att höra. För oss finns det inga kompromisser, vi vill att du ska nå din fulla hörselpotential. Med ett 30-tal hörselkliniker och cirka 100 legitimerade audionomer hjälper vi 10 000-tals människor varje år till en bättre hörsel.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/gsUEoV8rfsA" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]
horseltest
Hörselklinik

Hitta din
hörselklinik

Hitta din hörselklinik