Vad är en hörapparat? Hörapparater är små digitala apparater som fångar och förstärker ljud. Audika erbjuder de smartaste hörapparaterna på marknaden. Läs mer här!

Hörapparater

Dagens hörapparater är inte bara små, smidiga och snygga. Hörapparaterna är framförallt smarta. Varför? Läs mer nedan.

Var det längesedan du provade ut en ny hörapparat? 

Boka ett hörseltest 0200-111450 Hörapparaten Oticon Opn

Smarta hörapparater

Vad är en hörapparat? Hörapparater fångar in och förstärker ljudet i din omgivning. En modern hörapparat är en liten digital apparat som placeras bakom eller inuti örat och hjälper personer med nedsatt hörsel till en bättre hörsel. Dagens hörapparater är utvecklade med smart teknik och har smarta funktioner. Hörapparaterna fångar inte bara in och förstärker ljud. De allra smartaste hörapparaterna från Oticon hjälper oss även att fokusera på det vi vill fokusera på - oftast talet. 

 • Audika erbjuder det absolut senaste inom hörsel och hörapparater från Oticon.

  Traditionella hörapparater 

  Traditionella hörapparater fokuserar på en ljudkälla i taget. När ljudkällorna är flera, som till exempel när många pratar samtidigt, dämpar traditionella hörapparater alla ljud förutom orden som personen precis framför dig säger. Du kan då ha svårt att höra andra konversationer eller bakgrundsljud. Det leder till att du får en mycket begränsad hörupplevelse av situationen.  

 • Hörapparaten Oticon Opn är den bästa och smartaste hörapparaten på marknaden. Den ger dig en så verklig ljudbild som möjligt och ger dig tillgång till alla ljuden i din omgivning och du kan välja vad du vill fokusera på istället för att din hörapparat väljer åt dig.

  Smarta hörapparater

  Tekniken i hörapparaten Oticon Opn gör att ljudlandskapet öppnas upp så att du får tillgång till alla ljud i din omgivning. Omgivningen scannas 360° mer än 100 gånger per sekund. Det är så snabbt så att du hinner att följa med i snabbt växlande konversationer med flera olika ljudkällor, likt i situationer där många pratar samtidigt. Det betyder att din hörupplevelse kan bli så verklig som möjligt. Läs mer om Oticon Opn.

 • Hörapparaten Oticon Opn är världens första internetuppkopplade hörapparat. Med hörapparaten Oticon Opn kan du styra ljudet från din hörapparat med hjälp av appen ON.

  Internetuppkopplade hörapparater

  Dagens smartaste hörapparater är internetuppkopplade. Hörapparaterna kan enkelt kopplas till exempelvis till din TV eller smartphone via trådlös Bluetooth teknik. Allt du behöver är appen Oticon ON. Dessutom är de allra senaste modellerna är också laddningsbara. Läs mer om våra internetuppkopplade och laddningsbara hörapparater.

   

   

Hur fungerar Audikas smartaste hörapparat Oticon Opn?

Se förklaringsfilm

Läs mer om hörapparater

Behöver du en ny hörapparat?

Vi rekommenderar dig till att byta din hörapparat var fjärde år. Dels för att din hörsel kan ha förändrats och för att teknologin har utvecklats. Var det längesedan du bytte din hörapparat? Kontakta oss!

Boka ett hörseltest 0200-111450 Oticon Opn

Hörselklinik

Hitta din närmaste
hörselklinik

Hitta din hörselklinik