Fristadstorget 10 (Optalmica), plan 3, 632 18 Eskilstuna

Telefon: mån-tors 08:00-17:00 och fre 08:00-16:00. Ditt samtal går till vår kundservice.

"Stort engagemang och bra råd" - Maud
"Fantastisk och kunnig personal. Kände stor trygghet" - Harry
"Fantastiskt bemötande och personligt!" - Karim
"Jag får alltid den service och hjälp jag behöver" - Leena

Nu öppnar vi hörselklinik i Eskilstuna!

Välkommen till Audikas hörselklinik i Eskilstuna. Audikas legitimerade audionom i Eskilstuna hjälper dig att nå din fulla hörselpotential. Första steget till bättre hörsel är att boka ett hörseltest. Säkra din tid genom att fylla i bokningsformuläret eller ring vår kundservice på 0200-111450

  • Gratis hörseltest med direkt resultat – du behöver ingen remiss för att boka tid. 
  • Nyöppnad hörselklinik i Eskilstuna.
  • Senaste hörapparatstekniken från Audikas sortiment. 
  • Audikas audionom i Eskilstuna är legitimerad. 
  • Vecka 29-31 är kliniken stängd. Välkommen åter vecka 33. Behöver du hjälp under tiden, ring vår kundservice på 0200-111450.

Gratis hörseltest i Eskilstuna

Har du svårt att följa med i konversationer med flera deltagare? Har du börjat höja volymen på din TV för att du har svårt att höra? Då kan det vara dags att göra ett hörseltest hos Audika i Eskilstuna. Ett hörseltest hos Audika i Eskilstuna är kostnadsfritt och du behöver ingen remiss för att boka tid. Boka ett gratis hörseltest genom att fylla i vårt bokningsformulär. 

Så går ett hörseltest till i Eskilstuna

Ett hörseltest utförs i en ljudisolerad miljö. Under testet får du bland annat lyssna på olika toner och din uppgift är att notera vilka toner du hör. Under besöket har du och din audionom en dialog där du får berätta hur du upplever din hörsel och vilka behov du har. 
Resultatet av ditt hörseltest visar hur du hör, samt om hörapparater kan hjälpa dig att höra bättre. 

Ett hörseltest tar cirka en timma och du får ditt resultat direkt. 

Vill du läsa mer? Du hittar mer information på sidorna om hörseltest och hörselnedsättning

Är du intresserad av att göra ett gratis hörseltest i Eskilstuna? Boka ett gratis hörseltest.

Hörapparat i Eskilstuna

Att prova ut hörapparater i Eskilstuna

Provar du ut en hörapparat hos Audika i Eskilstuna betalar du den faktiska kostnaden för hörapparaten, oavsett vilken hörapparat du väljer. Du betalar även en utprovningsavgift på 1 000 kr. 

Dagens hörapparater är smidiga, digitala och diskreta. Vi erbjuder ett brett sortiment av olika modeller, typer och färger. Mer information hittar du på sidan om hörapparater

När du har valt ut ett par hörapparater får du prova dessa i ungefär en månad och utvärdera om de passar dig. Vi rekommenderar att du har på dig dina hörapparater så ofta som möjligt i olika miljöer. Läs mer om vad som händer sen: Hörselprocessen

Har redan ett par hörapparater? Vi rekommenderar dig att byta hörapparat efter några år. Hörseln förändras ständigt och då kan dina nuvarande hörapparater inte vara lämpade för din hörselnedsättning. Upplever du att du inte hör som förut med dina hörapparater så kan vi hjälpa dig. Kontakta oss så berättar vi mer. 

Audionom i Eskilstuna

Audikas audionom i Eskilstuna är legitimerad. En legitimerad audionom har en treårig audionomutbildning och en legitimation från socialstyrelsen. 

Vad kan Audikas legitimerade audionom i Eskilstuna hjälpa dig med? 

  • Testa din hörsel
  • Ge rådgivning och prova ut hörapparater, hörselhjälpmedel och arbetshjälpmedel
  • Individanpassade hörselskydd

Under dina besök hos vår legitimerade audionom i Eskilstuna får du och din anhöriga också kommunikationsråd om hur ni bäst kommunicerar med varandra, både med och utan hörapparat. Audikas legitimerade audionom i Eskilstuna är expert på hörsel och hjälper dig att nå din fulla hörselpotential. 

Audikas hörselklinik i Eskilstuna

Öppettider till Audikas hörselklinik i Eskilstuna

Audikas hörselklinik i Eskilstuna tar endast emot bokade besök. 
Vår hörselklinik i Eskilstuna har ingen reception. Behöver du köpa tillbehör till dina hörapparat kan du göra det under ditt bokade besök eller beställa online i vår webshop hörselbutik.se som skickar hem dina tillbehör.   

Vägbeskrivning till hörselkliniken i Eskilstuna

Vår hörselklinik i Eskilstuna ligger på Fristadstorget 10 (Optalmica) mittemot fontänen och nära Stadshuset. Hörselkliniken ligger nära busshållplatsen Fristadstorget. 

Tar du bussen kan du ta buss 1,2,3,4,5,6 och 7 till Fristadstorget. Det tar ca 5 min från busshållplatsen till kliniken. Gå längst höger sida på Fristadstorget förbi korsningen Kungsgatan, kliniken ligger strax efter korsningen. Hitta din resväg på sormlandstrafiken.se

Vill du istället ta bilen till klinik kan du parkera längst med gatan eller i närliggande parkeringshus exempelvis Kungsplan. 

Audikas andra privata hörselkliniker 

Audika driver även nio andra helt privata hörselkliniker. Vi finns i Göteborg, Kalmar, Karlskrona, Västerås, Uppsala, Örebro och Gävle. Du hittar mer information på länkarna nedan: 

Audikas hörselklinik i Göteborg

Audikas hörselklinik i Kalmar 

Audikas hörselklinik i Karlskrona

Audikas hörselklinik i Västerås 

Audikas hörselklinik i Uppsala 

Audikas hörselklinik i Örebro

Audikas hörselklinik i Gävle

Audika hörselklinik i Nyköping

Audika hörselklinik i Jönköping

Vi som jobbar här

Bild på en Roshanak som är verksamhetschef på Audikas hörselklinik i Eskilstuna där du kan prova ut hörapparater och göra hörseltest hos legitimerade audionom
Roshanak
Verksamhetschef
Bild på Mohamed som är legitimerad audionom och hjälper dig med hörseltest och utprovning av hörapparater på Audikas hörselklinik i Eskilstuna
Mohamed
Leg. audionom

Boka hörseltest i Eskilstuna

Steg 1 av 4