Hörselklinik i Skåne

Audika är din expert på hörsel med flera hörselkliniker i Skåne. Alla hörselkliniker i Skåne är auktoriserade av Region Skåne. Hitta din närmaste hörselklinik i Skåne:

klinik-skane-horselklinik

Till Audikas hörselkliniker i Skåne är du välkommen utan remiss. På våra hörselkliniker kan du få hjälp med att testa din hörsel, prova ut hörapparat, få hjälp med service av hörapparat, prova ut arbetshjälpmedel och/eller prova ut individanpassade hörselskydd. Du kan också köpa olika hörselprodukter. 

skane-och-horselklinik

Behöver du hjälp med enklare serviceärenden så som att byta tillbehör på dina hörapparater, köpa hörselprodukter eller boka tid hos din legitimerade audionom? Varmt välkommen att komma förbi någon av våra hörselkliniker i Skåne som har bemannad reception: Helsingborg, Landskrona, Lund och Malmö Rundelsgatan. Välkommen förbi den hörselklinik i Skåne som passar dig bäst. 

Audikas hörselkliniker i Skåne är auktoriserade av Region Skåne inom primär hörselrehabilitering. Det innebär att vi följer regionens regler, kostnader och subventioneringar av hörapparater och hörselhjälpmedel. Du som är 20 år eller äldre och har en lätt eller måttlig hörselnedsättning är välkommen till den hörselklinik i Skåne som passar dig bäst. Vi på Audika hjälper dig med hela din hörselrehabilitering.

horselklinik-i-skane

 

Hörselklinik

Hitta din
hörselklinik

Hitta din hörselklinik