Hörselklinik i Stockholm

Audika är din expert på hörsel med 17 hörselkliniker i Stockholm, från Norrtälje i norr till Södertälje i Söder. Alla hörselkliniker i Stockholm jobbar på uppdrag av Region Stockholm. Hitta din närmaste hörselklinik i Stockholm:

klinik-stockholm-horselklinik

Audika har flera hörselkliniker i Stockholmorådet. På våra hörselkliniker kan du få hjälp med att testa din hörsel, prova ut hörapparat, få hjälp med service av hörapparat, prova ut arbetshjälpmedel och/eller prova ut individanpassade hörselskydd. Du kan också köpa olika hörselprodukter. 

stockholm-och-horselklinik

Flera av våra hörselkliniker i Stockholm har bemannad reception. I receptionen kan du få hjälp med enklare serviceärenden så som att byta tillbehör, köpa hörselprodukter eller boka tid hos legitimerad audionom. 

Välkommen förbi den hörselklinik i Stockholm som passar dig bäst. Följande hörselkliniker i Stockholm har bemannad reception: Farsta, Tyresö, Kista, Solna, Kungsholmen, Nacka, Norrtälje, Rotebro, Skärholmen, Södermalm, Södertälje, Upplands Väsby, Vasastan-Dalagatan, Vasastan-Sveavägen och Östermalm.

Audikas hörselkliniker jobbar på uppdrag av Region Stockholm inom primär hörselrehabilitering. Det betyder att vi på Audika följer regionens regler, kostnader och subventioneringar av hörapparater och hörselhjälpmedel. Om du är 18 år eller äldre och har en lätt eller måttlig hörselnedsättning är du välkommen till den hörselklinik i Stockholm som passar dig bäst. Vi hjälper dig med hela din hörselrehabilitering.

Har du fler funderingar om hörselkliniker i Stockholm? Vi har samlat några vanliga frågor och besvarat dem. Se nedan. 

horselklinik-i-stockholm
Hörselklinik

Hitta din
hörselklinik

Hitta din hörselklinik