Kung Hans Väg 12, 192 68, Sollentuna

Telefon: mån-tors 08:00-17:00 och fre 08:00-16:00. Ditt samtal går till vår kundservice.

"Stort engagemang och bra råd" - Maud
"Fantastisk och kunnig personal. Kände stor trygghet" - Harry
"Fantastiskt bemötande och personligt!" - Karim
"Jag får alltid den service och hjälp jag behöver" - Leena

Hörseltest och hörapparat hos audionom i Rotebro

Välkommen till Audikas hörselklinik i Rotebro på uppdrag av Region Stockholm. Audikas legitimerade audionomer hjälper dig med din hörsel. Boka ett hörseltest via vårt bokningsformulär eller ring kundservice på 0200-111450.

  • Hörseltest i Rotebro görs av legitimerad audionom. Ingen remiss krävs och frikort gäller.
  • Hörapparat i Rotebro kan provas ut ur regionens eller Audikas sortiment.
  • Audikas hörselklinik i Rotebro jobbar på uppdrag av Region Stockholm.
  • Gratis hörselkoll: Den 29/5 mellan klockan 09:30-12:00 erbjuder vi gratis snabbtest av din hörsel. Ett snabbtest riktar sig till dig som inte har testat din hörsel tidigare och ger en indikation på hur du hör. Läs mer om gratis hörselkoll

Hörseltest i Rotebro, Stockholm

Misstänker du att din hörsel har förändrats? Tycker du att det är svårare att delta i samtal när många pratar samtidigt? Kommer du på dig själv att du böjar höja volymen på tv:n för att kunna höra vad som sägs? Det kan vara tecken på att din hörsel har försämrats och på att din hörsel kan vara nedsatt. Då kan det vara dags att testa din hörsel och boka en tid för ett hörseltest i Rotebro.

Hörseltest i Rotebro kostar 275 kr (frikort gäller, gratis för dig som är över 85 år) och du behöver ingen remiss för att boka en tid. Boka ett hörseltest i Rotebro genom att fylla i vårt formulär.

Så går det till att göra ett hörseltest i Rotebro

Hörseltestet utförs av en legitimerad audionom i en ljudisolerad miljö. Audionomen genomför olika hörselmätningar för att få detaljerad information om din hörsel och hur du hör. Under besöket kommer du också att få berätta och beskriva hur du tycker att du hör.

Resultatet av ett hörseltest visar hur du hör, om hörseln är normal eller nedsatt. Hörseltestet visar också om du kan vara hjälpt av hörapparat.

Besöket tar en timme.

Mer information hittar du på sidorna om hörseltest och hörselnedsättning

Vill du boka en tid för ett hörseltest i Rotebro? Boka ett hörseltest.

Hörapparat i Rotebro, Stockholm

Att prova ut hörapparat i Rotebro

Hur mycket kostar en hörapparat i Rotebro? Audika jobbar på uppdrag av Region Stockholm. Det innebär att Audika följer regionens regler och riktlinjer. Om du väljer att prova ut hörapparat i Rotebro har du två val:

1. Du kan välja att låna hörapparat från regionen. Då betalar du 600 kr i förskrivningsavgift.

2. Du kan välja att köpa hörapparat ur Audikas privata sortiment. Då kan du vara berättigad ett bidrag (en rekvisition) på 2 380 kr per hörapparat. Om du väljer en hörapparat som kostar mer, betalar du mellanskillnaden. Du betalar också förskrivningsavgiften på 600 kr vid val av hörapparat ur Audikas privata sortiment.

Oavsett vilket alternativ du väljer betalar du en patientavgift på 275 kr (frikort gäller) för utprovningsbesöket.

Dagens hörapparater är digitala, diskreta och tekniskt avancerade. Den allra senaste tekniken i de allra senaste modellerna kan hantera komplexa ljudmiljöer och hjälpa dig att fokusera det du vill fokusera på - oftast talet. Läs mer om våra hörapparater.

Efter att du har valt hörapparat får du lov att prova din hörapparat under några veckors tid. Hur hör du med din hörapparat? Tycker du att det är något som behöver justeras? Efter några veckor är du välkommen tillbaka på ett uppföljningsbesök. Läs mer om besöket på vår sida som beskriver hela hörselprocessen.

Har du hörapparat sedan tidigare? Det kan vara dags att byta hörapparat. Hörseln kanske har förändrats och din nuvarande hörapparat kanske inte längre är anpassad efter din hörselnedsättning. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Audionom i Rotebro, Stockholm

Alla Audikas audionomer i Rotebro är legitimerade. Det innebär att audionomerna har en treårs universitetsutbildning och en legitimation utfärdad av Socialstyrelsen.

Hur kan Audikas legitimerade audionomer i Rotebro hjälpa dig?

  • Testa din hörsel
  • Utprovning av hörapparat, hörselhjälpmedel eller arbetshjälpmedel
  • Individanpassade hörselskydd

Våra audionomer ger dig och dina nära kommunikationsråd om hur ni på bästa sätt kan kommunicera i olika vardagssituationer, med och utan hörapparat.

Audikas legitimerade audionomer i Rotebro är experter på hörsel och hjälper dig att nå din fulla hörselpotential.

Audikas hörselklinik i Rotebro, Stockholm

Öppettider till Audikas hörselklinik i Rotebro

Till hörselkliniken i Rotebro är du välkommen på drop-in varje helgfri vardag mellan 12:45-13.30. Under drop-in kan du få hjälp med enklare serviceärenden som exempelvis boka tid, aktivera och justera olika program, byta/köpa tillbehör och få reparationsbedömningar. Läs mer om drop-in.

Kliniken har öppet för bokade besök måndag - torsdag 08:15-16:30 och fredag 08:15-14:00. Lunchstängt 12:00-12:30.

Hundar är ej tillåtna på klinik, ledarhundar är välkomna. 

Tycker du att det är bekvämt att handla digitalt? Då kan du beställa dina produkter i vår webshop: hörselbutik.se.

Vägbeskrivning till Audikas hörselklinik i Rotebro

Audikas hörselklinik i Rotebro ligger på Kung Hans Väg 12, nära pendeltågsstationen Rotebro Station och i samma byggnad som Rotebro Vårdcentral.

Vilket pendeltåg går till Rotebro Station? Om du åker till Rotebro från Stockholm Central ska du åka pendeltågen som går mot Uppsala, Märsta och Upplands Väsby. Om du åker mot Stockholm Central ska du istället åka pendeltågen som går mot Södertälje. Från pendeltågsstationen till hörselkliniken är det cirka 500 meter att promenera, det tar cirka 5 minuter. Du kan även åka buss till Rotebro Station. En av busslinjerna som stannar vid stationen är buss 520. Hitta din resväg på SL.se.

Om du istället väljer att åka bil till hörselkliniken finns det en del parkeringsplatser precis i anslutning till hörselkliniken.

Audikas hörselkliniker i Stockholm

Audika har 15 hörselkliniker i Stockholmsområdet. Finns det en hörselklinik som ligger närmare dig är Audikas hörselklinik i Rotebro? Nedan hittar du två förslag.

Audikas hörselklinik i Upplands Väsby, hörapparat och hörseltest

Audikas hörselklinik i Kista, hörapparat och hörseltest

Audikas alla hörselkliniker i Stockholm, hörapparat och hörseltest

På uppdrag av Region Stockholm

I Stockholms län driver Audika ett antal privata hörselkliniker som jobbar på uppdrag av regionen. På 1177 hittar du alla hörselkliniker som jobbar på uppdrag av Region Stockholm.

Bild på logga för region Stockholm som Audikas hörselklinik i Rotebro arbetar på uppdrag av

Vi som jobbar här

Bild på Anna som är verksamhetschef på Audikas hörselklinik i Rotebro där du kan få hjälp av legitimerad audionom med hörseltest och hörapparater
Anna
Verksamhetschef
Bild på Agnes som är koordinator på Audikas hörselklinik i Rotebro där du kan få hjälp av legitimerade audionomer med hörseltest och hörapparat
Agnes
Koordinator
Bild på Jaana som arbetar på Audikas hörselklinik i Rotebro med hörseltest och hörapparat hos legitimerad audionom
Jaana
Koordinator
Bild på Agnes som arbetar som legitimerade audionom och utför hörseltest och utprovning av hörapparater på Audikas hörselklinik i Rotebro
Agnes
Leg. Audionom
Bild på Maryan som är legitimerad audionom på Audikas hörselklinik i Rotebro och hjälper dig med hörseltest och utprovning av hörapparater
Maryan
Leg. Audionom
Bild på legitimerad audionom Nadil som hjälper dig med hörseltest och utprovning av hörapparater på Audikas hörselklinik i Rotebro
Nadil
Leg. Audionom
Bild på Sofia som är legitimerad audionom på Audikas hörselklinik i Rotebro och hjälper dig med hörseltest och utprovning av hörapparater
Sofia
Leg. Audionom

Google Omdömen

4,3/5
25 Omdömen
Lars Arnbom
för 3 månader sedan

Kunnig/lyhörd personal

Adel Musameh
för 6 månader sedan

Idag va första tester på Audika hörselklinken i Sollentuna. Allt gick minst sagt utmärkt, mötes av en vänlig och professionellt receptionist sedan tog över experten Meryam hand om tester och detaljat information om hörsel test resultat och vilken apparat skulle vara bästa för min hörsel. Minsta sagt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fem guld stjärnor får ni av lilla mig som är nöjd patient.
Tackar 🌹🌹🌹🌹🌹

Sussie Hägglund
för 4 veckor sedan

Jättetrevlig och välmötande personal.

Elisabeth Gouygou
för 10 månader sedan

Bra snabb service i receptionen

Bengt Johansson
för ett år sedan

Duktig personal!

Odesa Molito
för ett år sedan

Det var jätte bra och personalen väldigt snälla

Mats Larsson
för 2 år sedan

Jättebra och vi fick med oss en hörselförstärkare hem... Gratis..!! 🤓

Erik Lindborg
för 3 år sedan

Var på min första undersökning i Uppsala. Trevligt ställe. Bra bemötande. Tydlig genomgång av hörselkurvan och olika apparater. Ser fram emot besök 2 med Sofia!

Läs alla omdömen

Boka ett hörseltest i Rotebro

Steg 1 av 4