Kung Hans Väg 12, 192 68, Sollentuna

Stängt alla helgdagar. Ditt samtal går till vår kundservice.

Hörseltest och hörapparat hos audionom i Rotebro

Välkommen till Audikas hörselklinik i Rotebro på uppdrag av Region Stockholm. Audikas legitimerade audionomer hjälper dig med din hörsel. Boka ett hörseltest via vårt bokningsformulär eller ring kundservice på 0200-111450.

  • Hörseltest i Rotebro görs av legitimerad audionom. Ingen remiss krävs och frikort gäller.
  • Hörapparat i Rotebro kan provas ut ur regionens eller Audikas sortiment.
  • Audikas hörselklinik i Rotebro jobbar på uppdrag av Region Stockholm.
  • Öppen mottagning: Rådgivning av legitimerad audionom utan att boka tid varje dag mellan kl 12.45-13.30. Servicen riktar sig till befintliga hörapparatsanvändare. 

Hörseltest i Rotebro, Stockholm

Misstänker du att din hörsel har förändrats? Tycker du att det är svårare att delta i samtal när många pratar samtidigt? Kommer du på dig själv att du böjar höja volymen på tv:n för att kunna höra vad som sägs? Det kan vara tecken på att din hörsel har försämrats och på att din hörsel kan vara nedsatt. Då kan det vara dags att testa din hörsel och boka en tid för ett hörseltest i Rotebro.

Hörseltest i Rotebro kostar 250 kr (frikort gäller, gratis för dig som är över 85 år) och du behöver ingen remiss för att boka en tid. Boka ett hörseltest i Rotebro genom att fylla i vårt formulär.

Så går det till att göra ett hörseltest i Rotebro

Hörseltestet utförs av en legitimerad audionom i en ljudisolerad miljö. Audionomen genomför olika hörselmätningar för att få detaljerad information om din hörsel och hur du hör. Under besöket kommer du också att få berätta och beskriva hur du tycker att du hör.

Resultatet av ett hörseltest visar hur du hör, om hörseln är normal eller nedsatt. Hörseltestet visar också om du kan vara hjälpt av hörapparat.

Besöket tar en timme.

Mer information hittar du på sidorna om hörseltest och hörselnedsättning

Vill du boka en tid för ett hörseltest i Rotebro? Boka ett hörseltest.

Hörapparat i Rotebro, Stockholm

Att prova ut hörapparat i Rotebro

Hur mycket kostar en hörapparat i Rotebro? Audika jobbar på uppdrag av Region Stockholm. Det innebär att Audika följer regionens regler och riktlinjer. Om du väljer att prova ut hörapparat i Rotebro har du två val:

1. Du kan välja att låna hörapparat från regionen. Då betalar du 600 kr i förskrivningsavgift.

2. Du kan välja att köpa hörapparat ur Audikas privata sortiment. Då kan du vara berättigad ett bidrag (en rekvisition) på 2 380 kr per hörapparat. Om du väljer en hörapparat som kostar mer, betalar du mellanskillnaden. Du betalar också förskrivningsavgiften på 600 kr vid val av hörapparat ur Audikas privata sortiment.

Oavsett vilket alternativ du väljer betalar du en patientavgift på 250 kr (frikort gäller) för utprovningsbesöket.

Dagens hörapparater är digitala, diskreta och tekniskt avancerade. Den allra senaste tekniken i de allra senaste modellerna kan hantera komplexa ljudmiljöer och hjälpa dig att fokusera det du vill fokusera på - oftast talet. Läs mer om våra hörapparater.

Efter att du har valt hörapparat får du lov att prova din hörapparat under några veckors tid. Hur hör du med din hörapparat? Tycker du att det är något som behöver justeras? Efter några veckor är du välkommen tillbaka på ett uppföljningsbesök. Läs mer om besöket på vår sida som beskriver hela hörselprocessen.

Har du hörapparat sedan tidigare? Det kan vara dags att byta hörapparat. Hörseln kanske har förändrats och din nuvarande hörapparat kanske inte längre är anpassad efter din hörselnedsättning. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Audionom i Rotebro, Stockholm

Alla Audikas audionomer i Rotebro är legitimerade. Det innebär att audionomerna har en treårs universitetsutbildning och en legitimation utfärdad av Socialstyrelsen.

Hur kan Audikas legitimerade audionomer i Rotebro hjälpa dig?

  • Testa din hörsel
  • Utprovning av hörapparat, hörselhjälpmedel eller arbetshjälpmedel
  • Individanpassade hörselskydd

Våra audionomer ger dig och dina nära kommunikationsråd om hur ni på bästa sätt kan kommunicera i olika vardagssituationer, med och utan hörapparat.

Audikas legitimerade audionomer i Rotebro är experter på hörsel och hjälper dig att nå din fulla hörselpotential.

Audikas hörselklinik i Rotebro, Stockholm

Öppettider till Audikas hörselklinik i Rotebro

Audikas hörselklinik i Rotebro har öppet måndag-torsdag 8.15-16.30 och fredag 08.15-14.00. Lunchstängt 12.00-12.30. Hörselkliniken har bemannad reception under vardagar. 

Hundar är ej tillåtna på klinik, ledarhundar är välkomna. 

Audika i Rotebro erbjuder öppen mottagning varje dag mellan klockan 12.45-13.30 där du som hörapparatsanvändare kan då hjälp utan att boka tid. Hos våra legitimerade audionomer kan du bland annat få hjälp med enklare justeringar och aktiveringar av olika program på din hörapparat.

Tycker du att det är bekvämt att handla digitalt? Då kan du beställa dina produkter i vår webshop: hörselbutik.se.

Vägbeskrivning till Audikas hörselklinik i Rotebro

Audikas hörselklinik i Rotebro ligger på Kung Hans Väg 12, nära pendeltågsstationen Rotebro Station och i samma byggnad som Rotebro Vårdcentral.

Vilket pendeltåg går till Rotebro Station? Om du åker till Rotebro från Stockholm Central ska du åka pendeltågen som går mot Uppsala, Märsta och Upplands Väsby. Om du åker mot Stockholm Central ska du istället åka pendeltågen som går mot Södertälje. Från pendeltågsstationen till hörselkliniken är det cirka 500 meter att promenera, det tar cirka 5 minuter. Du kan även åka buss till Rotebro Station. En av busslinjerna som stannar vid stationen är buss 520. Hitta din resväg på SL.se.

Om du istället väljer att åka bil till hörselkliniken finns det en del parkeringsplatser precis i anslutning till hörselkliniken.

Audikas hörselkliniker i Stockholm

Audika har 15 hörselkliniker i Stockholmsområdet. Finns det en hörselklinik som ligger närmare dig är Audikas hörselklinik i Rotebro? Nedan hittar du två förslag.

Audikas hörselklinik i Upplands Väsby, hörapparat och hörseltest

Audikas hörselklinik i Kista, hörapparat och hörseltest

Audikas alla hörselkliniker i Stockholm, hörapparat och hörseltest

På uppdrag av Region Stockholm

I Stockholms län driver Audika ett antal privata hörselkliniker som jobbar på uppdrag av regionen. På 1177 hittar du alla hörselkliniker som jobbar på uppdrag av Region Stockholm.

Bild på logga för region Stockholm som Audikas hörselklinik i Rotebro arbetar på uppdrag av

Vi som jobbar här

Bild på Anna som är verksamhetschef på Audikas hörselklinik i Rotebro där du kan få hjälp av legitimerad audionom med hörseltest och hörapparater
Anna
Verksamhetschef
Bild på Jaana som arbetar på Audikas hörselklinik i Rotebro med hörseltest och hörapparat hos legitimerad audionom
Jaana
Koordinator
Bild på Madeleine som jobbar på Audikas hörselklinik i Rotebro och hjälper dig med hörseltest och hörapparater hos legitimerad audionom
Madeleine
Koordinator
Bild på Agnes som arbetar som legitimerade audionom och utför hörseltest och utprovning av hörapparater på Audikas hörselklinik i Rotebro
Agnes
Leg. Audionom
Bild på Maryam som är legitimerad audionom på Audikas hörselklinik i Rotebro och  provar ut hörapparater och utför hörseltest
Maryam
Leg. Audionom
Bild på Sofia som är legitimerad audionom på Audikas hörselklinik i Rotebro och hjälper dig med hörseltest och utprovning av hörapparater
Sofia
Leg. Audionom
Bild på legitimerad audionom Nadil som hjälper dig med hörseltest och utprovning av hörapparater på Audikas hörselklinik i Rotebro
Nadil
Leg. Audionom

Google Omdömen

4,3/5
23 Omdömen
Sussie Hägglund
5

Jättetrevlig och välmötande personal.

för 4 veckor sedan
Läs alla omdömen

Boka ett hörseltest i Rotebro

Steg 1 av 4