Solna Huvudstagatan

Boka ett hörseltest
Huvudstagatan 1D, 171 44, Solna

Telefon: mån-tors 08:00-17:00 och fre 08:00-16:00. Ditt samtal går till vår kundservice.

Hörapparat och hörseltest hos audionom i Solna Huvudstagatan

Välkommen till Audikas hörselklinik i Solna Huvudstagatan på uppdrag av Region Stockholm. Audikas legitimerade audionomer i Solna kan hjälpa dig till en bättre hörsel. Boka ett hörseltest i Solna via vårt bokningsformulär eller ring vår kundservice på 0200-111450.

  • Hörseltest i Solna görs av legitimerad audionom. Ingen remiss krävs och frikort gäller.
  • Audika i Solna arbetar på uppdrag av Region Stockholm.
  • Prova ut hörapparater ur regionens sortiment eller Audikas privata sortiment.
  • Nyheter om hörsel: systemet ”Fritt val” kommer att tas bort. Det betyder att bidraget (rekvisitionen) som täcker delar eller hela kostnaden för att köpa hörapparat ur Audikas sortiment kommer att tas bort efter beslut från Region Stockholm. Bidraget (rekvisitionen) är endast tillgängligt fram till slutet av december 2024. Ring oss på 0200-111450 för rådgivning hos din legitimerad audionom. Börja älska dina öron redan nu och ta steget till en förbättrad livskvalitet.  

Hörseltest i Solna Huvudstagatan, Stockholm

Behöver du ofta be folk upprepa på vad de har sagt och höja ljudet på din TV? Det kan vara tecken på att din hörsel är nedsatt och att det är dags att göra ett hörseltest.

Ett hörseltest i Solna kostar 275 kronor (frikort gäller, gratis för dig över 85 år) och du behöver ingen remiss. Boka ett hörseltest i Solna genom att fylla i vårt formulär.

Så går det till att göra ett hörseltest i Solna Huvudstagatan

Ett hörseltest i Solna genomförs i en ljudisolerad miljö av våra legitimerade audionomer. Under hörseltestet utförs olika hörselmätningar för att få detaljerad information om din hörsel och hur du hör. Under ditt besök kommer du även få berätta hur du uppfattar din hörsel och om dina behov.

Resultatet av ditt hörseltest visar hur du hör, om din hörsel är normal eller nedsatt. Hörseltestet visar även om hörapparater kan hjälpa dig.

Mer information hittar du på sidorna om hörseltest och hörselnedsättning

Vill du boka ett hörseltest i Solna? Boka ett hörseltest.

Hörapparat i Solna Huvudstagatan, Stockholm

Att prova ut hörapparat i Solna Huvudstagatan

Vad kostar det att prova en hörapparat i Solna? Audika arbetar på uppdrag av Region Stockholm. Du har två alternativ när du provar ut hörapparater i Solna.

1. Prova ut hörapparater ur regionens sortiment. Då betalar du en förskrivningsavgift till på 600 kr.

2. Prova ut hörapparater ur Audikas privata sortiment. Om du väljer hörapparater från Audikas privata sortiment kan du vara berättigad ett bidrag (en rekvisition) 2 380 kr per hörapparat. Väljer du ett par hörapparater som kostar mer, betalar du mellanskillnaden. Då betalar du även förskrivningsavgiften på 600 kr.

Oavsett vilket alternativ du väljer betalar du patientavgift på 275 kr (frikort gäller) för utprovningsbesöket.

Det finns många olika hörapparater. Dagens hörapparater är diskreta, digitala och mer teknisk avancerade än tidigare. Läs mer om hörapparater.

Du får prova dina hörapparater under några veckor och sen är du välkommen tillbaka på ett uppföljningsbesök. Läs mer om utprovningsbesöket och om hela processen för att prova ut en hörapparat på vår sida om hörselprocessen.

När får man prova ut nya hörapparater? Har du haft dina hörapparater i några år så kan det vara dags att prova ut ett par nya. Din hörsel kan ha förändrats och då hjälper inte dina nuvarande hörapparater för din hörselnedsättning. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Audionom Solna Huvudstagatan, Stockholm

Audikas audionomer i Solna är legitimerade vilket innebär att audionomerna har en treårig universitetsutbildning och en legitimation från Socialstyrelsen.

På vilket sätt kan Audikas legitimerade audionomer i Solna Huvudstagatan hjälpa dig?

  • Att testa din hörsel
  • Att prova ut hörselhjälpmedel, arbetshjälpmedel och hörapparat
  • Formgjutna hörselskydd

Du och dina anhöriga får också råd om hur ni kan kommunicera med varandra på bästa sätt i olika vardagssituationer, både med och utan hörapparat.

Audikas legitimerade audionomer i Solna är experter på hörsel och hjälper dig att nå din fulla hörselpotential.

Audikas hörselklinik i Solna Huvudstagatan, Stockholm

Öppettider till Audikas hörselklinik i Solna Huvudstagatan

På hörselkliniken i Solna på Huvudstagatan är du välkommen på drop-in varje helgfri vardag mellan 12:45-13.30. Under drop-in kan du få hjälp med enklare serviceärenden som exempelvis boka tid, aktivera och justera olika program, byta/köpa tillbehör och få reparationsbedömningar. Läs mer om drop-in.

Kliniken har öppet för bokade besök måndag - torsdag 08:15-16:30 och fredag 08:15-14:00. Lunchstängt 12:00-12:30.

Hundar är ej tillåtna på klinik, ledarhundar är välkomna. 

I vår webshop hörselbutik.se kan du köpa tillbehör, förbrukningsartiklar samt andra hörselhjälpmedel och få det hemskickat.

Vägbeskrivning till Audikas hörselklinik i Solna Huvudstagatan

Audikas hörselklinik på Solna Huvudstagatan ligger på Huvudstagatan 1D i anslutning till Solna Torg. 

Du når enklast Audikas hörselklinik i Solna Huvudstagatan genom att ta tunnelbana, buss eller tvärbana. Om du åker tunnelbana tar du blå linje och går av vid Solna Centrum där du tar uppgången mot Solna Centrum och går rakt över torget tills du kommer till kliniken. Kommer du med tvärbanan? Då går du av vid stationen Solna Centrum, därifrån går du igenom Solna Centrum och rakt över Solna torg där du hittar hörselkliniken. Närmsta busshållplats är Solna Centrum där bussarna stannar vid torget utanför hörselkliniken. Hitta alla avgångstider och reseinformation på sl.se.

Audikas hörselklinik i Norra Stockholm

Audika har 21 kliniker hörselkliniker i Stockholm. Var bor du? Bor du närmare någon av våra andra kliniker?

Audika hörselklinik i Solna Centrum, hörapparat och hörseltest

Audika hörselklinik i Kista, hörapparat och hörseltest

Alla Audikas hörselkliniker i Stockholm, hörapparat och hörselklinik

På uppdrag av Region Stockholm

Audika driver ett antal privata hörselkliniker i Stockholm och jobbar på uppdrag av region Stockholm. På 1177 hittar du alla hörselkliniker som jobbar på uppdrag av Region Stockholm.

Bild på regionslogga för Stockholm som Audika i Solna Huvudstagatan arbetar på uppdrag av

Vi som jobbar här

Bild på Anna som jobbar på Audikas hörselklinik i Solna Huvudstagatan där legitimerad audionom  kan hjälpa dig med hörapparater och hörseltest
Anna
Verksamhetschef
Bild på Anne som är koordinator och hjälper dig att boka hörseltest och utprovning av hörapparater på Audikas hörselklinik på Huvudstagatan i Solna
Anne
Koordinator
Bild på Maryan som arbetar som legitimerad audionom på Audikas hörselklinik på Huvudstagatan i Solna som utför hörseltest och utprovning av hörapparater
Maryan
Leg. Audionom
Bild på Nima som arbetar som legitimerade audionom och utför hörseltest och utprovning av hörapparater på Audikas hörselklinik i Solna Huvudstagatan
Nima
Leg. Audionom
Bild på Vesela som arbetar på Audikas hörselklinik i Solna på Huvudstagatan som legitimerade audionom och hjälper dig med hörseltest och utprovning av hörapparater
Vesela
Leg. Audionom

Google Omdömen

4/5
2 Omdömen
Edeweig Sahlin
5

Alla var så trevliga och förklarade så man förstår

för en månad sedan
Ingela Karlholm
5

Trevlig personal och fräscha lokaler

för 9 månader sedan
Läs alla omdömen

Boka ett hörseltest i Solna på Huvudstagatan

Steg 1 av 4