Upplands Väsby

Boka ett hörseltest
Kyrkvägen 26, 194 74, Upplands Väsby

Stängt alla helgdagar. Ditt samtal går till vår kundservice.

Hörseltest och hörapparat hos audionom i Upplands Väsby

Välkommen till Audikas hörselklinik i Upplands Väsby på uppdrag av Region Stockholm. Audikas legitimerade audionomer i Upplands Väsby är experter på hörsel och hjälper dig till en bättre hörsel. Boka ett hörseltest via vårt bokningsformulär eller ring kundservice på 0200-111450.

  • Hörseltest i Upplands Väsby görs av legitimerad audionom. Ingen remiss krävs och frikort gäller.
  • Hörapparat i Upplands Väsby kan provas ut ur regionens eller Audikas sortiment. 
  • Audikas hörselklinik i Upplands Väsby jobbar på uppdrag av Region Stockholm. 
  • Öppen mottagning: Rådgivning av legitimerad audionom utan att boka tid varje dag mellan kl 12.45-13.30. Servicen riktar sig till befintliga hörapparatsanvändare. 

Hörseltest i Upplands Väsby, Stockholm

Har du svårt att höra vad andra säger när många pratar samtidigt? Behöver du höja volymen på tv:n för att höra vad som sägs? Behöver du be andra att upprepa sig? Om ditt svar är ja, rekommenderar vi dig att boka ett hörseltest. 

Hörseltest i Upplands Väsby kostar 250 kr (frikort gäller, gratis för dig som är över 85 år) och ingen remiss krävs för att boka en tid. Boka ett hörseltest i Upplands Väsby genom att fylla i vårt formulär.

Så går det till att göra ett hörseltest i Upplands Väsby

En legitimerad audionom utför hörseltestet i en ljudisolerad miljö. Under hörseltestet kommer audionomen att göra olika typer av hörselmätningar för att ta reda på hur du hör. Under besöket får du också dela med dig av hur du upplever din hörsel.

Resultatet av ett hörseltest visar hur du hör, om hörseln är normal eller nedsatt. Hörseltestet visar också om du kan vara hjälpt av hörapparat.

Besöket tar en timme.

Mer information hittar du på sidorna om hörseltest och hörselnedsättning.

Vill du boka en tid för ett hörseltest i Upplands Väsby? Boka ett hörseltest.

Hörapparat i Upplands Väsby, Stockholm

Att prova ut hörapparat i Upplands Väsby

Vad kostar en hörapparat i Upplands Väsby? Audikas hörselklinik i Upplands Väsby jobbar på uppdrag av Region Stockholm. Om du väljer att prova ut hörapparat i Upplands Väsby har du två alternativ:

1. Låna hörapparat ur regionens sortiment. Om du lånar hörapparat av regionen betalar du en förskrivningsavgift på 600 kr. 

2. Köpa hörapparat ur Audikas privata sortiment. Om du köper hörapparat av Audika kan du vara berättigad ett bidrag (en rekvisition) på 2 380 kr per hörapparat. Om du väljer en hörapparat som kostar mer, betalar du mellanskillnaden. Du betalar även förskrivningsavgiften på 600 kr när du köper hörapparat av Audika.

Oavsett vilket alternativ du väljer betalar du en patientavgift på 250 kr (frikort gäller) för utprovningsbesöket.

Dagens hörapparater är diskreta, små och smidiga. Det finns olika typer och modeller av hörapparater. Läs mer om hörapparater.

Efter att du har valt hörapparat får du lov att prova den under några veckors tid. Du är sedan välkommen tillbaka på ett uppföljningsbesök. Läs mer om besöket och hela processen på vår sida som beskriver hörselprocessen.

Har du hörapparat sedan tidigare? Hur länge har du haft dina hörapparater? Under några år? Då kan det vara dags att byta hörapparater. Kontakta oss så berättar vi mer.

Audionom i Upplands Väsby, Stockholm

Audikas audionomer i Upplands Väsby är legitimerade. Det betyder att audionomerna har en treårig universitetsutbildning och legitimation utfärdad av Socialstyrelsen.

På vilket sätt kan Audikas legitimerade audionomer hjälpa dig till en bättre hörsel?

  • Hörseltest
  • Prova ut hörapparat, hörselhjälpmedel och arbetshjälpmedel
  • Formgjutna hörselskydd

Du och dina anhöriga får också tips på hur ni bäst kan kommunicera i olika vardagssituationer. 

Audikas legitimerade audionomer i Upplands Väsby är experter på hörsel och hjälper dig att nå din fulla hörselpotential.

Audikas hörselklinik i Upplands Väsby, Stockholm

Öppettider till Audikas hörselklinik i Upplands Väsby

Audikas hörselklinik i Upplands Väsby har öppet måndag-torsdag 8.15-16.30 och fredag 08.15-14.00. Lunchstängt 12.00-12.30. Hörselkliniken har bemannad reception. 

Hundar är ej tillåtna på klinik, ledarhundar är välkomna.

På Audikas hörselklinik i Upplands Väsby är du som är hörapparatsanvändare välkommen på öppen mottagning varje dag mellan klockan 12.45-13.30 utan att boka tid. Under öppen mottagning kan våra legitimerade audionomer hjälpa dig med enklare serviceärenden som justering av hörapparater och aktivering av olika program.   

Vill du hellre ha dina produkter skickade hem till dig? Handla i vår webshop: hörselbutik.se.

Vägbeskrivning till Audikas hörselklinik i Upplands Väsby

Audikas hörselklinik i Upplands Väsby ligger på Kyrkvägen 26, nära Väsby Centrum och Väsby Galleria. Kyrkvägen ligger nära både Dragonvägen och Hugo Sabels torg.

Hur är det enklast att åka till hörselkliniken? Enklast är att ta bussen till hållplatsen som heter Kyrkvägen. Busshållplatsen trafikeras av flertalet olika busslinjer, bland annat av 524, 531 och 539. Från busshållplatsen till hörselkliniken är det bara några meter att gå. Hitta alla avgångar och all reseinformation på SL.se.

Audikas hörselkliniker, Norra Stockholm

Finns det en hörselklinik som ligger närmare dig? 

Audikas hörselklinik i Norrtälje, hörapparat och hörseltest

Audikas hörselklinik i Rotebro, hörapparat och hörseltest

Alla Audikas hörselkliniker i Stockholm, hörapparat och hörseltest

På uppdrag av Region Stockholm

I Stockholms län driver Audika ett antal privata hörselkliniker som jobbar på uppdrag av regionen. På 1177 hittar du alla hörselkliniker som jobbar på uppdrag av Region Stockholm.

Bild på region stockholms logga som Audika i Upplands Väsby arbetar på uppdrag av

Vi som jobbar här

Bild på Anna som är verksamhetschef på Audikas hörselklinik i Upplands Väsby där du kan prova hörapparat och göra hörseltest på legitimerad audionom
Anna
Verksamhetschef
Bild på Mourad som hjälper dig med hörseltest och hörapparater hos legitimerad audionom på Audikas hörselklinik i Upplands Väsby
Mourad
Koordinator
Bild på Adrienn som är legitimerad audionom på Audikas hörselklinik i Upplands Väsby som provar ut hörapparater och utför hörseltest
Adrienn
Leg. Audionom
Bild på legitimerad audionom Shahrzad som hjälper dig med utprovning av hörapparater och hörseltest på Audikas hörselklinik i Upplands Väsby
Shahrzad
Leg. Audionom
Bild på Sebastian som är legitimerad audionom på Audikas hörselklinik i Upplands Väsby där du kan få hjälp med hörseltest och utprovning av hörapparater
Sebastian
Leg. Audionom

Google Omdömen

4,4/5
34 Omdömen
Jan Eriksson
5

Professionellt , vänligt och pedagogiskt bemötande ! Toppklass !!

för en månad sedan
Reza Hojat
5

Tack för ett fantastiskt bemötande av dig på expeditionen som hjälpte mig att komma till rätta ...

Tack för ett fantastiskt bemötande av dig på expeditionen som hjälpte mig att komma till rätta med min EduMic, trots att det inte ingick i ditt uppdrag.

för en månad sedan
Ingela Karlholm
5

Trevlig personal och bra service

för 3 veckor sedan
Läs alla omdömen

Boka ett hörseltest i Upplands Väsby

Steg 1 av 4