Nacka Forum

Boka ett hörseltest
Forumvägen 14, plan 8 (i Nacka Forum, hus Signum), 131 53, Nacka

Stängt alla helgdagar. Ditt samtal går till vår kundservice.

Hörseltest och hörapparat hos audionom i Nacka

Välkommen till Audikas hörselklinik i Nacka på uppdrag av Region Stockholm. Audikas legitimerade audionomer i Nacka kan hjälpa dig till en bättre hörsel. Boka ett hörseltest via vårt bokningsformulär eller ring kundservice på 0200-111450.

  • Hörseltest i Nacka görs av legitimerad audionom. Ingen remiss krävs och frikort gäller.
  • Audikas hörselklinik i Nacka jobbar på uppdrag av Region Stockholm.
  • Hörapparat i Nacka kan provas ut ur regionens och Audikas sortiment. 
  • Öppen mottagning: Rådgivning av legitimerad audionom utan att boka tid varje dag mellan kl 12.45-13.30. Servicen riktar sig till befintliga hörapparatsanvändare. 

Hörseltest i Nacka, Stockholm

Hur märker du att din hörsel har försämrats? Behöver du ofta ställa frågan "vad sa du?" Då kan det vara dags att kolla din hörsel och boka en tid för ett hörseltest i Nacka.

Hörseltest i Nacka kostar 250 kr (frikort gäller, gratis för dig som är över 85 år) och du behöver ingen remiss för att boka en tid. Boka ett hörseltest i Nacka genom att fylla i vårt formulär.

Så går det till att göra ett hörseltest i Nacka

Det är en av våra legitimerade audionomer i Nacka som genomför hörseltestet. Hörseltestet genomförs i en ljudisolerad miljö och audionomen kommer att genomföra olika hörselmätningar för att få detaljerad information om din hörsel och hur du hör. Under besöket kommer du också att få berätta och beskriva hur du tycker att du hör. 

Resultatet av ett hörseltest visar hur du hör, om hörseln är normal eller nedsatt. Hörseltestet visar också om du kan vara hjälpt av hörapparat.

Besöket tar en timme.

Mer information hittar du på sidorna om hörseltest och hörselnedsättning.

Vill du boka en tid för ett hörseltest i Nacka? Boka ett hörseltest.

Hörapparat i Nacka, Stockholm

Att prova ut hörapparat i Nacka

Vad kostar det att prova ut en hörapparat i Nacka? Audika jobbar på uppdrag av Region Stockholm. Det innebär att Audika följer samma regler och riktlinjer som regionen. Om du väljer att prova ut hörapparat i Nacka har du två alternativ:

1. Du kan välja hörapparat ur regionens sortiment. Då betalar du en förskrivningsavgift på 600 kr.

2. Du kan välja hörapparat ur Audikas privata sortiment. Om du väljer att prova ut hörapparat ur Audikas privata sortiment kan du bara berättigad ett bidrag (en rekvisition) på 2 380 kr per hörapparat. Väljer du en hörapparat som kostar mer, betalar du mellanskillnaden. Även vid val av hörapparat ur Audikas privata sortiment betalar du förskrivningsavgiften på 600 kr.

Oavsett vilket alternativ du väljer betalar du en patientavgift på 250 kr (frikort gäller) för utprovningsbesöket.

Dagens hörapparater är digitala, diskreta och tekniskt avancerade. Vill du veta mer om hörapparater? Besök vår sida om hörapparater.

När du har valt hörapparat får du lov att prova din hörapparat under några veckors tid. Vår rekommendation är att du använder din hörapparat så mycket som möjligt i så många olika vardagssituationer. Efter några veckor är du välkommen tillbaka på ett uppföljningsbesök. Vill du veta mer om det och processen, läs mer på vår sida som beskriver hela hörselprocessen.

Var det längesedan du provade ut din hörapparat? Vår rekommendation är att byta ut sin hörapparat efter några år. Kontakta oss så berättar vi mer.

Audionom i Nacka, Stockholm

Audikas audionomer i Nacka är legitimerade. Audionomerna har en treårig universitetsbildning och en legitimation som är utfärdad av Socialstyrelsen.

Audikas legitimerade audionomer i Nacka kan hjälpa dig med:

  • Att testa din hörsel
  • Utprovning av hörapparat, hörselhjälpmedel och arbetshjälpmedel
  • Individanpassade hörselskydd

Du och dina nära får också tips på hur ni bäst kan kommunicera med varandra i olika vardagssituationer, både med och utan hörapparat.

Audikas legitimerade audionomer i Nacka är experter på hörsel och hjälper dig att nå din fulla hörselpotential.

Audikas hörselklinik i Nacka, Stockholm

Öppettider till Audikas hörselklinik i Nacka

Audikas hörselklinik i Nacka har öppet måndag-torsdag 8.15-16.30 och fredag 08.15-14.00. Lunchstängt 12.00-12.30. Hundar är ej tillåtna på klinik, ledarhundar är välkomna.

Behöver du hjälp med din hörapparat? Då är du välkommen på öppen mottagning på vår hörselklinik i Nacka. Vi erbjuder öppen mottagning varje dag mellan klockan 12.45 – 13.30 där våra legitimerade audionomer kan hjälpa dig med bland annat aktivering av olika program och justering av dina hörapparater, du behöver inte boka tid.

Vill du hellre få dina hörselprodukter skickade hem till dig? Då kan du beställa dem i vår webshop: hörselbutik.se.

Vägbeskrivning till Audikas hörselklinik i Nacka

Audikas hörselklinik i Nacka ligger på Forumvägen 14, i Nacka Forum. Du hittar oss på plan 8 i hus Signum. Hörselkliniken till höger när du kommer ut från hissarna.

Till Nacka Forum kan du åka buss eller bil. Det finns flera bussar som stannar vid Nacka Forum, i nära anslutning till Audikas hörselklinik. Hitta din snabbaste resväg på SL.se.

Åker du bil till Nacka Forum är vår rekommendation att parkera i det stora parkeringshuset som tillhör Nacka Forum.

Audika har fler hörselkliniker i Stockholm

Audika har flera hörselkliniker i Södra Stockholm. Det kanske finns någon som passar dig bättre rent geografiskt?

Audikas hörselklinik på Södermalm, hörapparat och hörseltest

Audikas hörselklinik i Farsta, hörapparat och hörseltest

Alla Audikas hörselkliniker i Stockholm, hörapparat och hörseltest

På uppdrag av Region Stockholm

I Stockholms län driver Audika ett antal privata hörselkliniker som jobbar på uppdrag av regionen. På 1177 hittar du alla hörselkliniker som jobbar på uppdrag av Region Stockholm.

Bild på logga för region stockholm som Audika i Nacka arbetar på uppdrag av

Vi som jobbar här

Bild på Jalil som är verksamhetschef på Audikas hörselklinik i Nacka där du kan få hjälp med hörseltest och hörapparat av legitimerad audionom
Jalil
Verksamhetschef
Bild på Eirini som hjälper dig på Audikas hörselklinik i Nacka med hörapparater och hörseltest utfört av legitimerad audionom
Eirini
Koordinator
Bild på Sara som är legitimerad audionom och utför hörseltest och utprovning av hörapparat på Audikas hörselklinik i Nacka
Sara
Leg. Audionom
Bild på legitimerad audionom Tom som arbetar på Audikas hörselklinik i Nacka  där du kan göra hörseltest och prova ut hörapparater
Tom
Leg. Audionom
Bild på Zohreh som jobbar som legitimerad audionom och provar ut hörapparater och hjälper dig med hörseltest på Audikas hörselklinik i Nacka
Zohreh
Leg. Audionom

Google Omdömen

4/5
14 Omdömen
Ray Johansson
5

Trevlig och kunnig personal

för 5 månader sedan
Roger Nordin
5

Hörs bra & bra service 😏

för 11 månader sedan
Läs alla omdömen

Boka ett hörseltest i Nacka

Steg 1 av 4