Hantverkaregatan 11, 761 30, Norrtälje

Telefon: mån-tors 08:00-17:00 och fre 08:00-16:00. Ditt samtal går till vår kundservice.

"Stort engagemang och bra råd" - Maud
"Fantastisk och kunnig personal. Kände stor trygghet" - Harry
"Fantastiskt bemötande och personligt!" - Karim
"Jag får alltid den service och hjälp jag behöver" - Leena

Hörseltest och hörapparat hos audionom i Norrtälje

Välkommen till Audikas hörselklinik i Norrtälje på uppdrag av Region Stockholm. Audikas legitimerade audionomer i Norrtälje hjälper dig att höra bättre. Boka ett hörseltest via vårt bokningsformulär eller ring kundservice på 0200-111450.

  • Hörseltest i Norrtälje görs av legitimerad audionom. Ingen remiss krävs och frikort gäller.
  • Hörapparat i Norrtälje kan provas ut ur regionens och Audikas sortiment. 
  • Audikas hörselklinik i Norrtälje jobbar på uppdrag av Region Stockholm.
  • Seniordagen i Norrtälje: Träffa oss den 14/5 i Societetsparken mellan klockan 10:00-16:00! Ställ dina frågor till våra legitimerade audionomer eller gör ett snabbtest av din hörsel som ger indikation på hur du hör. Läs mer här

Hörseltest i Norrtälje, Stockholm

"Jag hörde inte - vad sa du?" Behöver du ofta fråga frågan "vad sa du?". Eller behöver du ofta be andra att upprepa sig? Det kan vara tecken på att din hörsel kan ha försämrats och kan vara nedsatt. Då kan det vara dags att kolla din hörsel och boka en tid för ett hörseltest i Norrtälje.

Hörseltest i Norrtälje kostar 275 kr (frikort gäller, gratis för dig som är över 85 år) och ingen remiss krävs för att boka en tid. Boka ett hörseltest i Norrtälje genom att fylla i vårt formulär.

Så går det till att göra ett hörseltest i Norrtälje

Hörseltestet genomförs i en ljudisolerad miljö av en legitimerad audionom. Audionomen genomför olika hörselmätningar för att få detaljerad information om din hörsel och hur du hör. Under besöket kommer du också att få berätta och beskriva hur du tycker att du hör.

Resultatet av ett hörseltest visar hur du hör, om hörseln är normal eller nedsatt. Hörseltestet visar också om du kan vara hjälpt av hörapparat.

Besöket tar en timme.

Mer information hittar du på sidorna om hörseltest och hörselnedsättning.

Vill du boka en tid för ett hörseltest i Norrtälje? Boka ett hörseltest.

Hörapparat i Norrtälje, Stockholm

Att prova ut hörapparat i Norrtälje

Vad kostar det att prova ut en hörapparat i Norrtälje? Audikas hörselklinik i Norrtälje jobbar på uppdrag av Region Stockholm vilket innebär att Audika följer regionens regler och riktlinjer. Om du provar ut hörapparat i Norrtälje har du två olika valmöjligheter:

1. Du kan välja att låna hörapparat ur regionens sortiment. Då betalar du en förskrivningsavgift på 600 kr.

2. Du kan välja att köpa hörapparat ur Audikas privata sortiment. Väljer du hörapparat ur Audikas privata sortiment kan du vara berättigad ett bidrag (en rekvisition) på 2 380 kr per hörapparat. Väljer du en hörapparat som kostar mer, betalar du mellanskillnaden. När du köper hörapparat ur Audikas sortiment betalar du också förskrivningsavgiften på 600 kr. Audikas legitimerade audionomer hjälper dig med ditt val av hörapparat, bland annat baserat på din hörselnedsättning, din hörselkurva och ditt behov.

Oavsett vilket alternativ du väljer betalar du en patientavgift på 275 kr (frikort gäller) för utprovningsbesöket.

Hur är dagens moderna hörapparater? Dagens hörapparater är digitala, diskreta och mer tekniskt avancerande än någonsin förut. Läs mer om våra hörapparater.

När du har valt hörapparat får du lov att prova din hörapparat under några veckors tid. Du är sedan välkommen tillbaka på ett uppföljningsbesök. Vill du veta hur uppföljningsbesöket går till och vill ha mer information om hela processen? Läs mer på vår sida om hörselprocessen.

Hur längesedan var det du provade ut din hörapparat? Det kan vara så att din hörsel har förändrats och att din nuvarande hörapparat inte längre är anpassad utefter din hörselnedsättning. Första steget är att boka ett nytt hörseltest. Kontakta oss så berättar vi mer.

Audionom i Norrtälje, Stockholm

Audikas audionomer i Norrtälje är legitimerade. Audionomerna har gått en treårig universitetsutbildning och har en legitimation från Socialstyrelsen.

Vad kan Audikas legitimerade audionomer i Norrtälje göra för dig?

  • Hjälpa dig att testa din hörsel
  • Prova ut hörapparat, hörselhjälpmedel och arbetshjälpmedel
  • Individanpassade hörselskydd

Du och dina anhöriga får också hjälp med hur ni bäst kan kommunicera i olika vardagssituationer, både med och utan hörapparat.

Audikas legitimerade audionomer i Norrtälje är experter på hörsel och hjälper dig att nå din fulla hörselpotential.

Audikas hörselklinik i Norrtälje, Stockholm

Öppettider till Audikas hörselklinik i Norrtälje

Audika hörselklinik i Norrtälje har öppet för drop-in varje helgfri vardag mellan 12:45-13.30. Under drop-in kan du få hjälp med enklare serviceärenden som exempelvis att köpa/byta tillbehör, få reparationsbedömningar, aktivera och justera olika program samt boka tid. Läs mer om drop-in.

Kliniken har öppet för bokade besök måndag - torsdag 08:15-16:30 och fredag 08:15-14:00. Lunchstängt 12:00-12:30.

Hundar är ej tillåtna på klinik, ledarhundar är välkomna.

Gillar du att handla digitalt? Beställ dina tillbehör och förbrukningsartiklar i vår webshop: hörselbutik.se.

Vägbeskrivning till Audikas hörselklinik i Norrtälje

Adressen till Audikas hörselklinik i Norrtälje är Hantverkaregatan 11. Hörselkliniken ligger centralt belägen i Norrtälje. Ett stenkast från Roslagens Sparbank och Fastighetsbyrån i Norrtälje. Hörselkliniken ligger i Diana Huset och i Norrtälje Resebyrås tidigare lokaler.

Kör du bil till hörselkliniken? Det finns en parkeringsplats i nära anslutning till hörselkliniken, mitt emot Roslagens Sparbank. Du når parkeringsplatsen via gatan som heter Danskes Gränd. Från parkeringsplatsen till hörselkliniken är det bara någon minuts promenad. Du ser hörselkliniken från parkeringsplatsen.

Åker du buss? Gå av vid Norrtälje busstation som också är slutstationen. Norrtälje busstation ligger endast cirka 100-150 meter från hörselkliniken. Sök din resväg på SL.se

Audikas hörselkliniker i Norra Stockholm

Letar efter en hörselklinik som ligger nära dig? Audika har fler hörselkliniker i Norra Stockholm, se nedan.

Audikas hörselklinik i Upplands Väsby, hörapparat och hörseltest

Audikas hörselklinik i Rotebro, hörapparat och hörseltest

Alla Audikas hörselkliniker i Stockholm, hörapparat och hörseltest

På uppdrag av Region Stockholm

I Stockholms län driver Audika ett antal privata hörselkliniker jobbar på uppdrag av regionen. På 1177 hittar du alla hörselkliniker som jobbar på uppdrag av Region Stockholm.

Bild på en logga för region Stockholm som Audika i Norrtälje arbetar på uppdrag av

Vi som jobbar här

Bild på Johan, verksamhetschef på Audikas hörselklinik i Norrtälje där du kan få hjälp med hörseltest och hörapparater av legitimerad audionom
Johan
Verksamhetschef
Bild på Jessica som arbetar på Audikas hörselklinik i Norrtälje där du kan få hjälp av legitimerad audionom att göra hörseltest och prova ut hörapparater
Jessica
Koordinator
Bild på Jörgen som hjälper dig med hörseltest och utprovning av hörapparater utfört av legitimerad audionom på Audikas hörselklinik i Norrtälje
Jörgen
Koordinator
Bild på Constanza som är legitimerad audionom på Audikas hörselklinik i Norrtälje och hjälper dig med hörapparater och hörseltest
Constanza
Leg. Audionom
Bild på legitimerad audionom Lillemor som provar ut hörapparater och utför hörseltest på Audikas hörselklinik i Norrtälje
Lillemor
Leg. Audionom
Bild på Linda som arbetar som legitimerad audionom på Audikas hörselklinik i Norrtälje där du kan prova ut hörapparater och göra hörseltest
Linda
Leg. Audionom
Bild på Marie som är legitimerad audionom och hjälper dig med hörseltest och hörapparater på Audikas hörselklinik i Norrtälje
Marie
Leg. Audionom
Bild på Theres som jobbar som legitimerad audionom och ger rådgivning om hörapparater och utför hörseltest på Audikas hörselklinik i Norrtälje
Theres
Leg. Audionom

Google Omdömen

4,2/5
46 Omdömen
Anki Tärnsby
för 8 månader sedan

5 plus för personal -5 för öppettider om man jobbar vardagar när ska man få hjälp??????gäller Norrtälje

Paki Holvander
för en vecka sedan

Super trevlig personal som är servieinriktade

Sleepy Snoopy
för 12 månader sedan

Bra och proffsigt bemötande av äldre förälder som själv knappt upplever sin egen ordentliga hörselnedsättning, men blir under besöker motiverad att beställa en hörapparat för att prova!

Arne Gustafsson
för 2 veckor sedan

Lämnade in hörapparaterna för service. Alltid trevligt bemött och snabb service.

Annica Borgström
för en månad sedan

Känner mig väl bemöt.

Björn Hessler
för 3 månader sedan

Mycket bra

Christer Bäckström
för 6 månader sedan

Trevlig personal, kunnig

Anders Selholm
för 10 månader sedan

Trevlig personal,

Läs alla omdömen

Boka ett hörseltest i Norrtälje

Steg 1 av 4