Huddinge Centrum

Boka ett hörseltest
Huddinge Centrum, Sjödalsvägen 16, 141 47, Huddinge

Stängt alla helgdagar. Ditt samtal går till vår kundservice.

Hörseltest och hörapparat hos audionom i Huddinge

Välkommen till Audikas hörselklinik i Huddinge på uppdrag av Region Stockholm. Audikas legitimerade audionomer i Huddinge hjälper dig att nå din fulla hörselpotential. Vill du boka hörseltest i Huddinge? Boka ett hörseltest via vårt bokningsformulär eller ring kundservice på 0200-111450.

  • Hörseltest i Huddinge görs av legitimerad audionom. Ingen remiss krävs och frikort gäller.

  • Audikas hörselklinik i Huddinge arbetar på uppdrag av Region Stockholm. 

  • Prova ut hörapparater ur regionens sortiment eller Audikas privata sortiment.  

  • Öppen mottagning: Rådgivning av legitimerad audionom utan att boka tid varje dag mellan kl 12.45-13.30. Servicen riktar sig till befintliga hörapparatsanvändare. 

Upplever du att det börjar bli svårare att följa med i konversationer när flera pratar samtidigt? Har det börjat bli svårare att höra fågelkvitter? Har du börjat höja volymen på din TV? Det kan vara ett tecken på att dina hörsel är nedsatt och det kan vara dags att boka ett hörseltest i Huddinge.

Ett hörseltest i Huddinge kostar 250 kronor (frikort gäller och gratis för dig över 85 år) och du behöver ingen remiss. Boka ett hörseltest på Audikas hörselklinik i Huddinge genom att fylla i vårt formulär. 

Ett hörseltest i Huddinge utförs av en av våra legitimerade audionomer. Under hörseltestet kommer det att genomföras olika typer av hörselmätningar. Under ditt besök kommer du också att få dela med dig av hur du upplever din hörsel.

Resultatet av ditt hörseltest visar hur du hör, om din hörsel är nedsatt eller normal. Hörseltestet visar också om du kan bli hjälpt av hörapparater. 

Hela hörseltestet tar cirka en timme.

Mer information hittar du på sidorna om hörseltest och hörselnedsättning.

Vill du boka ett hörseltest i Huddinge? Boka ett hörseltest.

På vår nya hörselklinik i Huddinge kan du prova ut hörapparater. Audika i Huddinge arbetar på uppdrag av Region Stockholm och det betyder att du har två alternativ när du provar ut hörapparater i Huddinge. Du kan välja mellan att prova ut hörapparater från regionens upphandlade sortiment eller Audikas privata sortiment. 

1. Väljer du att prova ut hörapparater från regionens upphandlade sortiment betalar du 600 kr i förskrivningsavgift för hörapparaterna. 

2. Provar du ut hörapparater från Audikas privata sortiment kan du vara berättigad ett bidrag (rekvisition) på 2 380 per hörapparat. Om hörapparaterna du väljer kostar mer, betalar du mellanskillnaden. Du betalar även förskrivningsavgiften på 600 kr vid valet av Audikas privata sortiment av hörapparater. 

Oavsett vilket val av hörapparater du gör betalar du en patientavgift på 250 kr (frikort gäller) för utprovningsbesöket. 

Vi erbjuder ett brett sortiment av hörapparater för allas individuellas behov. Läs mer om våra olika hörapparater.

När du har valt ut ett par hörapparater får du prova dina hörapparater under några veckor i din normala miljö. Vi rekommenderar dig att använda din hörapparat så mycket som möjligt i olika miljöer och vardagssituationer. Sedan är du välkommen tillbaka på ett uppföljningsbesök. Läs mer om uppföljningsbesöket på vår sida om hela hörselprocessen.

Har du redan hörapparater? När testade du din hörsel senast? Din hörsel kan ha försämras sedan sist och då är inte dina nuvarande hörapparater anpassade efter din hörselnedsättning. Vi hjälper dig med det. Kontakta oss så berättar vi mer.  

Audikas audionomer i Huddinge är legitimerade vilket betyder att de har tre års universitetsutbildning och legitimation från Socialstyrelsen.

Våra legitimerade audionomer i Huddinge kan hjälpa dig med:

  • Att testa din hörsel
  • Prova ut hörapparat, hörselhjälpmedel eller arbetshjälpmedel
  • Formgjutna hörselskydd

Våra legitimerade audionomer i Huddinge är experter på hörsel och hjälper dig att nå din fulla hörselpotential. Hos din audionom får du och dina anhöriga råd om hur ni bäst kommunicerar i olika vardagssituationer, med eller utan hörapparat.

Öppettider till Audikas hörselklinik i Huddinge

Audikas hörselklinik i Nacka har öppet måndag-torsdag 8.15-16.30 och fredag 08.15-14.00. Lunchstängt 12.00-12.30. Hörselkliniken i Huddinge har en bemannad reception under alla vardagar där du kan få hjälp med enklare serviceärenden och köpa tillbehör och andra hörselhjälpmedel till din hörapparat. 

Hundar är ej tillåtna på klinik, ledarhundar är välkomna.

Hos Audikas hörselklinik i Huddinge kan du få hjälp med enklare serviceärenden varje dag under vår öppna mottagning som pågår mellan klockan 12.45-13.30 (du behöver inte boka tid). Du kan bland annat få hjälp med utprovning av nya insatser och enklare justeringar av legitimerade audionomer. 

Vill du hellre handla online och få dina tillbehör hemskickade? I vår webbshop hörselbutik.se kan du beställa förbrukningsvaror och tillbehör till din hörapparat och andra hörselhjälpmedel.  

Vägbeskrivning till Audika i Huddinge

Audikas hörselklinik i Huddinge ligger på Sjödalsvägen 16, i Huddinge Centrum. Du hittar oss i närheten av Huddinge Zoo. Hörselkliniken är belägen på markplan.

Till Huddinge Centrum kan du åka pendeltåg, buss eller bil. Det finns flera bussar som stannar vid Huddinge Centrum, i nära anslutning till Audikas hörselklinik. Du har bra förbindelse från bland annat Skärholmen, Stuvsta och Flemingsberg. Hitta din snabbaste resväg på SL.se.

Åker du bil till Huddinge Centrum rekommenderar vi Forellgaraget (alla plan) eller Paradisgaraget (plan 1–4) där är det fri parkering i tre timmar med p-skiva.  Det finns även parkering för besökare med funktionsnedsättning i direkt anslutning till kliniken.

Audika har ett flertal hörselkliniker i Södra Stockholm. Är det någon nedan hörselklinik som ligger närmare dig?

Audikas hörselklinik i Skärholmen, hörapparat och hörseltest

Audikas hörselklinik i Farsta, hörapparat och hörseltest

Alla Audikas hörselklinik i Stockholm, hörapparat och hörseltest

I Region Stockholm driver Audika ett antal privata hörselkliniker som jobbar på uppdrag av regionen. På 1177 hittar du alla hörselkliniker jobbar på uppdrag av Region Stockholm.

Bild på Stockholms regions logga som Audikas hörselklinik i Huddinge arbetar på uppdrag av

Vi som jobbar här

Bild på Jalil som arbetar på Audikas hörselklinik i Haninge där du kan få hjälp med hörseltest och hörapparat hos legitimerad audionom
Jalil
Verksamhetschef
Bild på Magdalena som arbetar på Audikas hörselklinik i Huddinge som kan hjälpa dig med hörapparater och hörseltest
Magdalena
Koordinator
Bild på legitimerad audionom Nancy som utför hörseltest och utprovning av hörapparater på Audikas hörselklinik i Huddinge
Nancy
Leg. Audionom
Bild på Oktay som arbetar på Audikas hörselklinik i Huddinge och hjälp med med hörseltest och provar ut hörapparater
Oktay
Leg. Audionom

Google Omdömen

4/5
4 Omdömen
Rolf-Erik Hafgren
5

Trevlig och kunnig personal. Ångrar inte att jag gick hit för hjälp med hörseln.
Rekommenderas v...

Trevlig och kunnig personal. Ångrar inte att jag gick hit för hjälp med hörseln.
Rekommenderas varmt.

under den senaste veckan
Läs alla omdömen

Boka ett hörseltest i Huddinge Centrum

Steg 1 av 4