Östra Hamngatan 17 (Regus), 411 10, Göteborg

Ditt samtal går till vår kundservice.

"Stort engagemang och bra råd" - Maud
"Fantastisk och kunnig personal. Kände stor trygghet" - Harry
"Fantastiskt bemötande och personligt!" - Karim
"Jag får alltid den service och hjälp jag behöver" - Leena

Hörseltest och hörapparat hos audionom i Göteborg

Välkommen till Audikas hörselklinik i Göteborg. Audikas legitimerade audionom i Göteborg hjälper dig att nå uppnå din fulla hörselpotential. Vill du boka en tid för ett hörseltest i Göteborg? Boka ett hörseltest genom att fylla i vårt bokningsformulär eller ring vår kundservice på 0200-111450

  • Hörseltest i Göteborg är kostnadsfritt. Ingen remiss krävs.
  • Hörapparat i Göteborg provas ut ur Audikas privata sortiment. 
  • Audikas hörselklinik i Göteborg är helt privat.

Gratis hörseltest i Göteborg

Har du svårt att höra din TV och måste höja volymen? Har du svårt att följa med i konversationer och ber personer upprepa vad de har sagt? Då kan det vara dags att testa din hörsel hos Audika i Göteborg. 

Ett hörseltest i Göteborg är gratis och du är välkommen utan remiss. Boka ett hörseltest genom att fylla i vårt formulär. 

Så går det till att göra ett hörseltest i Göteborg

Hörseltestet genomför av en av våra legitimerade audionomer i en ljudisolerad miljö. Audionomen kommer att genomföra olika hörselmätningar för att få detaljerad information om din hörsel. Under besöket får du även berätta hur du upplever din hörsel och om dina behov. 
Resultatet av hörseltestet visar om din hörsel är nedsatt eller normal samt om du kan bli hjälpt av hörapparater.

Besöket tar cirka en timme. 

Mer information hittar du på sidorna på hörseltest och hörselnedsättning

Vill du boka ett hörseltest i Göteborg? Boka ett hörseltest

Hörapparater i Göteborg

Väljer du att prova ut en hörapparat i Göteborg betalar du den faktiska kostnaden för hörapparaten, oavsett vilken hörapparat du väljer. Du betalar också en avgift för ditt besök, en utprovningsavgift på 1 000 kr.

Hörapparater idag är digitala, diskreta och smidiga. Hörapparaterna finns att välja i olika färger och i olika modeller. Läs mer om hörapparater.

Efter att du har valt hörapparat får du lov att prova din hörapparat/dina hörapparater i ungefär en månad. Vad händer efter det? Läs om hela hörselprocessen.

Har du hörapparat sedan tidigare? Vi rekommenderar dig till att byta din hörapparat efter några år. Din hörsel kan ha förändrats under åren och då kan det vara så att din hörapparat/dina hörapparater inte är lämpade för din hörselnedsättning. Kontakta oss för att få hjälp och för att få mer information.

Audionom i Göteborg

Audikas audionom i Göteborg är legitimerad. Audionomen har tre års universitetsutbildning och legitimation från Socialstyrelsen.
På vilket sätt kan vår legitimerade audionom i Göteborg hjälpa dig?

  • Att testa din hörsel
  • Prova ut hörapparat, hörselhjälpmedel och arbetshjälpmedel
  • Individanpassade hörselskydd

Du och dina anhöriga får också kommunikationsråd. Kommunikationsråden är till för att underlätta er kommunikation i olika vardagssituationer, både för den personen som använder och den personen som inte använder hörapparat. Audikas legitimerade audionom i Göteborg är expert på hörsel och hjälper dig att nå din fulla hörselpotential.

Audikas hörselklinik i Göteborg

Öppettider till Audikas hörselklinik i Göteborg

Audikas hörselklinik i Göteborg tar endast emot bokade besök. Anmäl dig i receptionen när du kommer så kommer din audionom och hämtar dig. 

Hundar är ej tillåtna på klinik, ledarhundar är välkomna.

Kliniken i Göteborg har ingen bemannad reception. Självklart kan du köpa tillbehör till din hörapparat i anslutning till din bokade tid. Behöver du köpa batterier, domer eller andra förbrukningsvaror samt hörselhjälpmedel kan du även göra det i vår webshop hörselbutik.se

Vägbeskrivning till Audikas hörselklinik i Göteborg

Audika i Göteborg ligger på Östra Hamngatan 17, byggnaden Regus vid Nordstan.

För att enklast ta dig till Audikas hörselklinik kan du gå eller ta buss eller spårvagn, närmsta hållplats är Brunnsparken. Går du av vid Brunnsparken följer du Norra Hamngatan eller Södra Hamngatan tills du kommer till korsningen Östra Hamngatan, där tar du till höger och följer gatan ner till Östra Hamngatan 17.

västtrafik.se hittar du alla avgångstider och reseinformation. 

Audikas privata hörselkliniker 

Audika driver totalt tio helt privata hörselkliniker i Sverige, förutom i Göteborg finns vi i Västerås, Karlskrona, Kalmar, Uppsala, Eskilstuna, Örebro och Gävle. Se adresser och information nedan. 

Audika i Västerås, hörseltest och hörapparat

Audika i Karlskrona, hörseltest och hörapparat

Audika i Kalmar, hörseltest och hörapparat

Audika i Örebro, hörseltest och hörapparat

Audika i Gävle, hörseltest och hörapparat

Audika i Uppsala, hörseltest och hörapparat

Audika i Eskilstuna, hörseltest och hörapparat

Audika i Nyköping, hörseltest och hörapparat

Audika i Jönköping, hörseltest och hörapparat

Vi som jobbar här

Bild på Henrik som arbetar som verksamhetschef på Audikas hörselklinik i Göteborg där du kan boka hörseltest och prova ut hörapparater hos en legitimerad audionom
Henrik
Verksamhetschef
Bild på Soozan som är legitimerad audionom och provar ut hörapparater och utför hörseltest på Audikas hörselklinik i Göteborg
Soozan
Leg. Audionom

Boka hörseltest i Göteborg

Steg 1 av 4