Fabriksgatan 7 (Regus), 412 50, Göteborg

Ditt samtal går till vår kundservice.

Hörseltest och hörapparat hos audionom i Göteborg

Välkommen till Audikas hörselklinik i Göteborg. Audikas legitimerade audionom i Göteborg hjälper dig att nå uppnå din fulla hörselpotential. Vill du boka en tid för ett hörseltest i Göteborg? Boka ett hörseltest genom att fylla i vårt bokningsformulär eller ring vår kundservice på 0200-111450

  • Hörseltest i Göteborg är kostnadsfritt. Ingen remiss krävs.
  • Hörapparat i Göteborg provas ut ur Audikas privata sortiment. 
  • Audikas hörselklinik i Göteborg är helt privat.

Gratis hörseltest i Göteborg

Har du svårt att höra din TV och måste höja volymen? Har du svårt att följa med i konversationer och ber personer upprepa vad de har sagt? Då kan det vara dags att testa din hörsel hos Audika i Göteborg. 

Ett hörseltest i Göteborg är gratis och du är välkommen utan remiss. Boka ett hörseltest genom att fylla i vårt formulär. 

Så går det till att göra ett hörseltest i Göteborg

Hörseltestet genomför av en av våra legitimerade audionomer i en ljudisolerad miljö. Audionomen kommer att genomföra olika hörselmätningar för att få detaljerad information om din hörsel. Under besöket får du även berätta hur du upplever din hörsel och om dina behov. 
Resultatet av hörseltestet visar om din hörsel är nedsatt eller normal samt om du kan bli hjälpt av hörapparater.

Besöket tar cirka en timme. 

Mer information hittar du på sidorna på hörseltest och hörselnedsättning

Vill du boka ett hörseltest i Göteborg? Boka ett hörseltest

Hörapparater i Göteborg

Väljer du att prova ut en hörapparat i Göteborg betalar du den faktiska kostnaden för hörapparaten, oavsett vilken hörapparat du väljer. Du betalar också en avgift för ditt besök, en utprovningsavgift på 1 000 kr.

Hörapparater idag är digitala, diskreta och smidiga. Hörapparaterna finns att välja i olika färger och i olika modeller. Läs mer om hörapparater.

Efter att du har valt hörapparat får du lov att prova din hörapparat/dina hörapparater i ungefär en månad. Vad händer efter det? Läs om hela hörselprocessen.

Har du hörapparat sedan tidigare? Vi rekommenderar dig till att byta din hörapparat efter några år. Din hörsel kan ha förändrats under åren och då kan det vara så att din hörapparat/dina hörapparater inte är lämpade för din hörselnedsättning. Kontakta oss för att få hjälp och för att få mer information.

Audionom i Göteborg

Audikas audionom i Göteborg är legitimerad. Audionomen har tre års universitetsutbildning och legitimation från Socialstyrelsen.
På vilket sätt kan vår legitimerade audionom i Göteborg hjälpa dig?

  • Att testa din hörsel
  • Prova ut hörapparat, hörselhjälpmedel och arbetshjälpmedel
  • Individanpassade hörselskydd

Du och dina anhöriga får också kommunikationsråd. Kommunikationsråden är till för att underlätta er kommunikation i olika vardagssituationer, både för den personen som använder och den personen som inte använder hörapparat. Audikas legitimerade audionom i Göteborg är expert på hörsel och hjälper dig att nå din fulla hörselpotential.

Audikas hörselklinik i Göteborg

Öppettider till Audikas hörselklinik i Göteborg

Audikas hörselklinik i Göteborg tar endast emot bokade besök. 

Kliniken i Göteborg har ingen bemannad reception. Självklart kan du köpa tillbehör till din hörapparat i anslutning till din bokade tid. Behöver du köpa batterier, domer eller andra förbrukningsvaror samt hörselhjälpmedel kan du även göra det i vår webshop hörselbutik.se

Audikas privata hörselkliniker 

Audika driver 4 helt privata hörselkliniker i Sverige. Se adresser och information nedan. 

Audika i Västerås, hörseltest och hörapparat

Audika i Karlskrona, hörseltest och hörapparat

Audika i Kalmar, hörseltest och hörapparat 

 

Vi som jobbar här

Henrik
Verksamhetschef
Soozan
Leg. Audionom