Kålsängsgränd

Boka ett hörseltest
Kålsängsgränd 10C plan 1, 753 19, Uppsala

Stängt alla helgdagar. Ditt samtal går till vår kundservice.

Hörapparat och hörseltest hos audionom i Uppsala

Välkommen till Audikas hörselklinik på Kålsängsgränd i Uppsala på uppdrag av Region Uppsala. Audikas legitimerade audionomer på Kålsängsgränd i Uppsala hjälper dig med din hörsel. Boka ett hörseltest via vårt bokningsformulär eller ring kundservice på 0200-111450.

  • Hörseltest på Kålsängsgränd i Uppsala är kostnadsfritt. Du behöver ingen remiss.
  • Hörapparat på Kålsängsgränd i Uppsala kan provas ut ur regionens eller Audikas sortiment.
  • Audikas hörselklinik på Kålsängsgränd i Uppsala är auktoriserad av Region Uppsala.
  • JUST NU har vi 50% rabatt på reseladdare. Köp nu och spara 1 100 kr. Handla på din hörselklinik eller i vår webshop hörselbutik.se. Läs mer om erbjudandet här: Julkampanj.

Kostnadsfritt hörseltest på Kålsängsgränd, Uppsala

Tycker du att din hörsel har förändrats? Behöver du ofta be andra att upprepa sig? Har du svårt att urskilja talet när många pratar samtidigt? Då är vår rekommendation att du testar din hörsel.

Hörseltest på Kålsängsgränd i Uppsala är kostnadsfritt och du behöver ingen remiss för att boka en tid. Boka ett hörseltest på Kålsängsgränd i Uppsala genom att fylla i vårt formulär.

Så går det till att göra ett hörseltest på Kålsängsgränd

Ett hörseltest genomförs i en ljudisolerad miljö av en legitimerad audionom. Audionomen genomför olika typer av hörselmätningar under hörseltestet för att få information om hur du hör. Under besöket får du också beskriva hur du upplever din hörsel.

Resultatet av hörseltestet visar hur du hör, det vill säga om din hörsel är normal eller nedsatt. Hörseltestet visar också om du kan vara hjälpt av hörapparat. 

Besöket tar cirka en timme.

Mer information hittar du på sidorna om hörseltest och hörselnedsättning.

Vill du boka en tid för ett hörseltest på Kålsängsgränd i Uppsala? Boka ett hörseltest.

Hörapparat på Kålsängsgränd, Uppsala

Att prova ut hörapparat på Kålsängsgränd i Uppsala

Om du provar ut hörapparat på Kålsängsgränd i Uppsala kan du välja hörapparat ur regionens eller Audikas sortiment.

Att prova ut hörapparat ur Region Uppsalas sortiment kostar 340 kr (oavsett om du provar ut en eller två hörapparater). Du kan också välja att prova ut hörapparat ur Audikas privata sortiment. Då betalar du den faktiska kostnaden för hörapparaten/hörapparaterna. Besöket är kostnadsfritt.

Dagens hörapparater är små, moderna och tekniskt avancerade. Det finns olika märken, modeller och färger. Läs mer om våra olika hörapparater.

När du har provat ut hörapparat får du lov att använda den under cirka 30 dagar. Efter det kommer du tillbaka till oss på ett uppföljningsbesök, läs mer om hela hörselprocessen här.

När bytte du hörapparat/hörapparater sist? Hörseln förändras med åren. Det kan betyda att den hörapparat du provade ut för några år sedan inte längre är anpassad för din hörselnedsättning. Kontakta oss för mer information.

Audionomer på Kålsängsgränd, Uppsala

Audikas audionomer på Kålsängsgränd  i Uppsala har tre års universitetsutbildning och legitimation från Socialstyrelsen.

Vad våra legitimerade audionomer hjälpa dig med?

  • Testa din hörsel
  • Prova ut hörapparat, hörselhjälpmedel och arbetshjälpmedel
  • Individanpassade hörselskydd

Du och dina anhöriga får också råd om hur ni på bästa sätt kan kommunicera i olika miljöer både med och utan hörapparat.

Audikas legitimerade audionomer på Kålsängsgränd i Uppsala är experter på hörsel och hjälper dig att nå din fulla hörselpotential. 

Hörselklinik på Kålsängsgränd, Uppsala

Öppettider till Audikas hörselklinik på Kålsängsgränd

Audikas hörselklinik på Kålsängsgränd i Uppsala har öppet måndag-torsdag 8.15-16.30 och fredag 08.15-14.00. Lunchstängt 12.00-12.30. Se eventuella avvikande öppettider i punktlistan om kliniken.

Audikas hörselklinik på Kålsängsgränd har bemannad reception under veckans alla vardagar. 

Föredrar du att handla dina tillbehör eller andra hörselprodukter online? Beställ dina produkter i vår webshop: hörselbutik.se.

Vägbeskrivning till Audikas hörselklinik på Kålsängsgränd

Audikas hörselklinik i Uppsala ligger på Kålsängsgränd 10 C (plan 1), i Uppsala innerstad. Hörselkliniken ligger ovanför Apoteket (Lloyds Apotek). I närområdet ligger Samariterhemmets Vårdcentral och Närakuten Uppsala. 

Att promenera från Uppsala Centralstation till hörselkliniken tar ungefär 10 minuter. Det finns också möjlighet att åka buss. Det finns en busshållplats som endast ligger några få minuters (cirka 5 minuter) gångavstånd från hörselkliniken. Busshållplatserna heter Uppsala Bäverns gränd. Hit kan du åka med busslinjerna 3, 4, 8, 30, 101, 107, 188 och 896. Vill du hellre ta bilen till hörselkliniken finns det möjlighet till parkering (ej gratis) i nära anslutning till kliniken. Hitta din resväg på UL.se

Audikas hörselklinik Dragarbrunnsgatan

Förutom Audika Kålsängsgränd har Audika en till klinik som ligger på Dragarbrunnsgatan 15. Audika Dragarbrunnsgatan erbjuder hörseltest och utprovning av hörapparater precis som Audika Kålsängsgränd. Dessutom har Audika Dragarbrunnsgatan bemannad reception. Välkommen.

Audikas hörselklinik i Uppsala, Dragarbrunnsgatan - hörapparat och hörseltest

Alla Audikas hörselkliniker i Uppsala, hörapparat och hörseltest

1177 kan du hitta alla hörselkliniker som arbetar på uppdrag av Region Uppsala.

Vi som jobbar här

Bild på Maria som är verksamhetschef på Audikas hörselklinik i Uppsala på Dragarbrunnsgatan där du kan få hjälp med hörseltest och hörapparater hos en legitimerad audionom
Maria
Verksamhetschef
Bild på Anna som hjälper dig med hörapparater och hörseltest hos en legitimerad audionom på Audikas hörselklinik på Kålsängsgränd i Uppsala
Anna
Koordinator
Bild på Emma legtimerad audionom på Audikas hörselklinik på Kålsängsgränd i Uppsala där du kan prova ut hörapparater och göra ett hörseltest
Emma
Leg. Audionom
Bild på Lovisa som är legitimerad audionom på Audikas hörselklinik i Uppsala på Kålsängsgränd där ut kan göra hörseltest och prova ut hörapparater
Lovisa
Leg. Audionom
Bild på legitimerade audionomen Matilda som hjälper dig med hörseltest och hörapparater på Audikas hörselklinik på Kålsängsgränd i Uppsala
Matilda
Leg. Audionom

Google Omdömen

4,1
7 Omdömen
Anders Holm
5

Toppenpersonal, kunniga och hjälpsamma.

för ett år sedan
Läs alla omdömen