Södra Malmgatan 7, 392 49, Kalmar

Ditt samtal går till vår kundservice.

Hörseltest och hörapparat hos audionom i Kalmar

Audikas legitimerade audionom i Kalmar hjälper dig med din hörsel. Välkommen till Audikas hörselklinik i Kalmar. Boka ett hörseltest genom att fylla i vårt bokningsformulär eller ring oss på 0200-111450.

  • Hörseltest i Kalmar är kostnadsfritt. Ingen remiss krävs.
  • Hörapparat i Kalmar provas ut ur Audikas privata sortiment. 
  • Audikas audionom i Kalmar är legitimerad.
  • JUST NU har vi 50% rabatt på reseladdare. Köp nu och spara 1 100 kr. Handla på din hörselklinik eller i vår webshop hörselbutik.se. Läs mer om erbjudandet här: Julkampanj.

Gratis hörseltest i Kalmar

Vem är välkommen på ett hörseltest? Om du exempelvis upplever att det börjar bli svårt att följa med i konversationer eller om du ofta behöver be andra att upprepa sig kan det vara dags att göra ett hörseltest.

Hörseltest i Kalmar är gratis och du behöver ingen remiss för att boka en tid. Boka ett hörseltest i Kalmar genom att fylla i vårt formulär.

Så går det till att göra ett hörseltest i Kalmar

En legitimerad audionom utför hörseltestet och hörseltestet görs i en ljudisolerad miljö. Under hörseltestet får du bland annat lyssna på olika toner där din uppgift är att notera vilka toner du hör. Under besöket får du också berätta hur du upplever din hörsel samt vilka behov du har. 

Resultatet av hörseltestet visar hur du hör, det vill säga om din hörsel är normal eller nedsatt. Hörseltestet visar också om du kan vara hjälpt av hörapparat. 

Besöket tar cirka en timme.

Mer information hittar du på sidorna om hörseltest och hörselnedsättning.

Vill du boka en tid för ett hörseltest i Kalmar? Boka ett hörseltest.

Hörapparat i Kalmar

Att prova ut hörapparat i Kalmar

Vad kostar en hörapparat i Kalmar? Audikas hörselklinik i Kalmar är helt privat. Det betyder att du betalar den faktiska kostnaden för hörapparaten eller hörapparaterna. Du får prisinformation av din legitimerade audionom under ditt besök. Ditt besök för att prova ut hörapparat, utprovningsbesöket, kostar 1 000 kr.

Hos Audika kan du välja olika typer av hörapparater från olika märken, bland annat från Oticon och Bernafon. Audika erbjuder den allra senaste hörapparatsteknologin. Mer information om hörapparater.

När du har provat ut hörapparat får du lov att prova din eller dina hörapparater under några veckor innan du helt och hållet bestämmer dig. Vår rekommendation är att använda den/dem så mycket som möjligt i så många olika miljöer som möjligt. Du är sedan välkommen på ett uppföljningsbesök. Hörselprocessen beskriver hela processen.

Din hörsel förändras med åren. Vårt råd är byta ut din eller dina hörapparater efter några år så att du har en hörapparat som är anpassad efter din hörselnedsättning. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Audionom i Kalmar

Audikas audionom i Kalmar är legitimerad vilket betyder att vår audionom har tre års universitetsutbildning och legitimation från Socialstyrelsen. 

Audikas legitimerade audionom i Kalmar hjälper dig med:

  • Hörseltest
  • Utprovning av hörapparat, arbetshjälpmedel och/eller andra hörselhjälpmedel
  • Formgjutna hörselskydd

Du och dina närmaste får även hjälp med kommunikationsråd om hur ni på bästa sätt kan kommunicera med varandra, även utan och med hörapparat.

Audikas legitimerade audionom i Kalmar är expert på hörsel och hjälper dig att nå din fulla hörselpotential.

Audikas hörselklinik i Kalmar

Öppettider till Audikas hörselklinik i Kalmar

Audika i Kalmar tar emot personer som har bokat ett besök. I Kalmar har Audika ingen möjlighet att ta emot drop-in. Om du vill köpa tillbehör till dina hörapparater så som batterier, vaxfilter eller slangar kan du göra det i samband med ditt bokade besök. Du kan också då få hjälp med eventuella hörselhjälpmedel.

Behöver du köpa tillbehör, förbrukningsartiklar eller hörselhjälpmedel direkt? Då kan du beställa det i vår webshop. Du får då dina produkter skickade hem till dig. Vår webshop: hörselbutik.se.

Vägbeskrivning till Audikas hörselklinik i Kalmar

Audika i Kalmar finns på Södra Malmgatan 7,  nära gatorna: Norra Vägen, Esplanaden och Strandgatan. Audikas hörselklinik ligger nära busshållplatsen, Kalmar Sveaplan. Hit kan du åka med buss 405. Restiden med buss från Kalmar Centrum till Kalmar Sveaplan är cirka 4 minuter. Vill du hellre ta en promenad är det snabbast att gå via Stationsgatan, Jenny Nyströms gränd, Unionsgatan och Postgatan. Promenaden tar ungefär 10-15 minuter och är cirka 900 meter lång. Följ Audikas hänvisningsskyltar när du väl är inne i byggnaden för att hitta till hörselkliniken.

Hörselkliniken ligger i närheten av Romersk-Katolska Kyrkan, Migrationsverkets kontaktcenter och Sveriges Radio Kalmar. 

Sök din snabbaste resväg på KLT.se.

Tre privata hörselkliniker

Audika driver 4 helt privata hörselkliniker. Förutom hörselkliniken i Kalmar driver Audika hörselkliniker i Karlskrona och Västerås.

Audikas hörselklinik i Karlskrona, hörapparat och hörseltest

Audikas hörselklinik i Västerås, hörapparat och hörseltest

Audikas hörselklinik i Göteborg, hörapparat och hörseltest

Vi som jobbar här

Bild på Henrik som är legitimerad audionom och hjälper dig med utprovning och hörseltest på Audikas hörselklinik i Kalmar
Henrik
Verksamhetschef
Bild på Charlotte som arbetar som legitimerad audionom på Audikas hörselklinik i Kalmar där du kan prova ut hörapparater och göra hörseltest
Charlotte
Leg. Audionom

Google Omdömen

4
2 Omdömen
Lars olof Eriksson
5

Bra.

för 3 år sedan
Läs alla omdömen