I januari lanserar Audika hörapparaten Oticon More: vår mest intelligenta hörapparat någonsin

Av Audika
2020-12-17

Vi introducerar ett helt nytt perspektiv inom hörsel. I januari lanserar vi på Audika vår mest intelligenta hörapparat någonsin – Oticon More.

Oticon More är världens första hörapparat som är tränad med ljudmiljöer från det verkliga livet och vet hur varje specifik ljudmiljö ska efterliknas för att skapa den bästa möjliga ljudupplevelsen1. Oticon More är också världens första hörapparat som bevisat stödjer hjärnans naturliga sätt att organisera och processa ljud2. Det betyder att hörapparaten balanserar upp ljud efter hur viktiga de är och skapar helt naturliga nyanser av varje ljudmiljö som du befinner dig i3. Talet är i fokus och bakgrundsljuden helt naturliga. Det betyder att brus, buller eller skrammel inte längre stör ljudbilden – de är bara en del av bakgrunden och ger sammanhang till situationen du befinner dig i. Med Oticon More kommer du kunna höra mer detaljer med mindre ansträngning.

Oticon More är helt unik.

Vill du veta mer om Oticon More? Läs Oticons pressmeddelande eller håll utkik på Audikas hemsida – mer information kommer i januari. Du kan prova ut Oticon More på Audikas hörselkliniker från och med den 25 januari 2021.

oticon-more-audika-horselklinik

1Brændgaard, M. 2020a. MoreSound Intelligence. Oticon tech paper
2 Brændgaard, M. 2020b. The Polaris Platform
3 Santurette, S. & Behrens, T. 2020. The audiology of Oticon More.
Oticon Whitepaper

 

0 kommentarer