Bild på hörapparater i en hållare
Blogginlägg

Populära tillbehör till hörapparater

Skriven av:Audika

2021-06-17 00:00:00 • 2 minut att läsa

Tillbehör till hörapparater

Har du redan investerat i tillbehör till dina hörapparater? Om inte finns det ett brett utbud av tillbehör till dina hörapparater. Vi rekommenderar att du utforskar vilka hörapparater du kan använda till din hörapparat så att du kan få ut det mesta av din hörapparat. 

Populära hörselhjälpmedel till hörapparater

Det finns många olika hörselhjälpmedel till hörapparater som kan hjälpa till extra i vardagen eller när hörapparaterna inte riktigt räcker till. Med ett hörselhjälpmedel kan du få ut det mesta av dina hörapparater. Läs mer om hörselhjälpmedel.

Populära hörselhjälpmedel: 

ConnectClip/SoundClip:
Ett ConnectClip/SoundClip kan användas som en fjärrmikrofon och nypas fast i tröjan på en samtalspartner, då kommer personens tal direkt i dina hörapparater. ConnectClip/SoundClip kan även användas för att förvandla dina hörapparater till ett trådlöst headset. 

TV-adapter: 
Men en TV-adapter kan du få ljudet direkt från din TV till dina hörapparater och själv välja den volym som passar dig medan de du ser på TV med kan behålla den volym som passar dem. 

I vår webshop kan du köpa hörselhjälpmedel till din hörapparat. 

Hörselbutik.se

Populära rengöringsprodukter till hörapparater

Oavsett om du håller på att vänja dig vid dina nya hörapparater eller har använt dem i flera år är det viktigt att hålla hörapparaterna rena och torra. Det finns flera olika rengöringsprodukter till dina hörapparater som håller dina hörapparater rena och minimerar problem och underlättar din vardag. 

Följande rengöringsprodukter är väldigt uppskattade av våra kunder: 

Hörapparatsavfuktare: 
En hörapparatsavfuktare håller dina hörapparater torra genom att avlägsna luft och kondens. En hörapparatsavfuktare kan användas dagligen och kan förlänga livslängden på dina hörapparater. 

Rengöringsborste/rensnål: 
Det är viktigt att hålla dina hörapparater fria från vax. Du kan enkelt göra rent dina hörapparater med hjälp av en rengöringsborste eller rensnål.

Rengöringskit för hörapparater: 
Det finns olika rengöringstips för olika hörapparatstyper och man behöver tänka på olika saker när man rengör olika typer av hörapparater. I ett rengöringskit finns alla tillbehör du behöver för att rengöra din hörapparat. 

I vår webshop kan du köpa olika rengöringsprodukter till din hörapparat. 

Hörselbutik.se