Bild på en audionom och en patient
Blogginlägg

Audika öppnar hörselklinik i Landskrona med fokus på patientens behov

Skriven av:Audika

2018-10-31 00:00:00 • 1 minut att läsa

Idag öppnar Audika en ny hörselklinik i centrala Landskrona. Hörselkliniken är specialutrustad för att göra hörselvården så patientanpassad som möjligt.

Audikas vision är att hjälpa fler att höra bättre. En viktig del i det är att patienten ska känna sig trygg på kliniken och bli tilldelad maximal uppmärksamhet. Vid utformningen av den nya hörselkliniken i Landskrona har patientens behov stått i fokus.

Receptionsdisken erbjuder möjlighet till en lugn och avskild dialog mellan patienten och receptionsmedarbetaren. Väntrummet (loungen) är inredd med bekväma stolar och lugnande färger som skapar en avkopplande miljö.

Audionomrummen är utrustade med de senaste verktygen för hörselmätning. All utrustning som audionomen behöver är samlad i ett rum. Audionomens arbete blir mer effektivt och dialogen mellan audionomen och patienten kan få mer plats.

Patienten är viktigast. Vi vill att patienten ska känna sig välkommen, trygg och bli tilldelad maximal uppmärksamhet. Det har vi nu skapat rätt förutsättningar för i Landskrona, säger Henrik Lindgren, legitimerad audionom och Regional Verksamhetschef på Audika.

 Audikas nya hörselklinik i Landskrona ligger på Eriksgatan 90 och invigs under hösten.

Läs mer om hörselkliniken: Audikas hörselklinik i Landskrona.