Bild på Audikas legitimerade audionom Henrik och en bubbla med information om informationsdag i Norrköping
Blogginlägg

Digital mässa i Norrköping

Skriven av:Audika

2021-05-24 00:00:00 • 1 minut att läsa

Tags • Pressmeddelande

Den 27:e maj i Norrköping kommer Audika delta på en välspäckad informationsdag som arrangeras av bland annat Digitalmöten, Norrköpings kommun och Region Östergötland. Informationsdagen kommer sändas via digitala möten.

Lyssna på vår legitimerade audionom Henrik Lindgren när han berättar om vikten av att ta hand om sin hörsel och hur bra hörsel kan bidrar till en förbättrad livskvalitet. Om ni inte kan se sändningen via hemsidan men vill veta mer om hörsel är ni varmt välkomna att kontakta oss på 0200-111450 och uppge kod: AV5A-2 vid eventuell bokning.

Om Audika

Audika har ett 30-tal hörselkliniker i Sverige varav 2 kliniker ligger i Östergötland – Norrköping och Linköping. Audika jobbar på uppdrag av Region Östergötland inom primär hörselrehabilitering. Det betyder att vi följer regionens regler, riktlinjer och kostnader. Vi på Audika lägger stor vikt vid vår expertis inom hörsel och hörselvård. Våra audionomer utgår från varje individs behov och livssituation i sina rekommendationer. Hos oss hittar du den senaste och smartaste teknologin inom hörapparater och andra hörselhjälpmedel.

I och med Covid-19 har vi på Audika vidtagit flera försiktighetsåtgärder för att du ska känna dig extra trygg med att besöka oss.

Varmt välkommen!