Bild på en av audikas legitimerade audionomer som talar med några besökare på ett seniorevent
Blogginlägg

Kom och träffa oss under våren 2024

Skriven av: Audika

2024-02-20 00:00:00

Träffa oss på Audika under vårens mässor och prata hörsel!

Under våren besöker vi på Audika olika seniorevent och mässor runtomkring i Sverige. I våra montrar har du möjlighet att ställa dina frågor om hörsel till våra legitimerade audionomer och göra gratis snabbtest av din hörsel som ger en indikation på hur du hör. 

Datum för vårens event där vi finns som utställare:  

 • Seniorfestivalen i Göteborg den 20/3–22/3 mellan 10.00-16.00
  En tre-dagars mässa på Svenska Mässan i Göteborg. Seniorfestivalen har ett brett sortiment av olika utställare, aktiviteter och seminarium. I vår monter (C03:30) kan du träffa flera av våra legitimerade audionomer och göra ett gratis snabbtest av din hörsel. 
  Läs mer: Seniorfestivalen i Göteborg
 • Seniordagen i Stockholm den 7/5 mellan klockan 10.00-16.00
  Endagsmässa i Kungsträdgården med flera aktiviteter och utställare. I vår monter kan göra ett snabbtest av din hörsel och ställa dina frågor om hörsel till våra legitimerade audionomer. 
  Läs mer: Seniordagen i Kungsträdgården
 • Seniordagen i Norrtälje den 14/5 mellan klockan 10.00-16.00
  Endagsmässa i Societetsparken i Norrtälje med flera utställare och aktiviteter. I vår monter kan du ställa dina frågor om hörsel och göra ett snabbtest av din hörsel. 
  Läs mer: Seniordagen i Norrtälje

Har du inte möjlighet att träffa oss på något av eventen i år är du varmt välkommen att kontakt oss eller boka ett hörseltest direkt genom att fylla i formuläret.  

Steg 1 av 4