Låt oss hjälpa dig med din hörsel även i Corona-tider, läs mer på sidan: Audika & Corona.

Hörapparater från Bernafon ger ett verklighetstroget ljud. Bernafons hörapparater har avancerad teknik. Läs mer om Bernafon och Bernafons hörapparater här.

Hörapparater från Bernafon

Med hörapparater från Bernafon får du uppleva ett verklighetstroget och naturligt ljud.  Läs mer om Bernafon och Bernafons hörapparater, scrolla eller använd länkarna för att navigera dig:

Bernafon eftersträvar att göra det möjligt för personer att uppleva ett verklighetstroget ljud. Med schweizisk ingenjörskonst, presicionsteknologi och Bernafons fokus på personlig service, strävar Bernafon efter att överträffa dina förväntningar på hörselteknologi. Med hörapparater från Bernafon kan du uppleva ett naturligt och högkvalitativt ljud. 

Hörapparater från Bernafon har ett natruligt ljud. Välj den hörapparat från Bernafon som passar dig bäst. Hitta Bernafons hörapparater här!

Bernafons hörapparater är utvecklade för att du ska uppleva ett så verklighetstroget ljud som möjligt. Hörapparater från Bernafon är utrustade med olika tekniska lösningar som hjälper dig att optimera talförståelsen, ge lämplig brusreducering i alla ljudmiljöer och balansera informationen som skickas till signalbehandlingen för att säkerställa en kontrollerad och precis förstärkning av ljud.

 
Hörapparater från Bernafon hjälper dig att få ett verklighetstroget och naturligt ljud. Läs mer om Bernafon hörapparater.

Bernafon erbjuder ett sortiment av moderna hörapparater. Hörapparaten Bernafon Viron är den mest tekniskt avancerade hörapparaten från Bernafon. Med Bernafon Viron får du uppleva ett verklighetstroget och naturligt ljud. Ljudet är klart och närmare verkligheten. Det är också den första hörapparaten från Bernafon som processar ljud i realtid.

Bernafon Viron

Bernafon erbjuder olika typer och modeller av hörapparater. Hos Audika kan du prova ut hörapparater från Bernafon som går att placera bakom örat och hörapparater som placeras i örat. Du kan prova ut modeller som är utrustade med avancerad teknik, vissa av dessa har bluetooth och går att ansluta till internet.

  • Hörapparater från Bernafon finns som olika typer. Bernafon har hörapparater som kan placeras bakom örat. Hitta hörapparat från Bernafon här.
  • Bernafons hörapparater finns som olika typer. Det finns hörapparater från Bernafon som du placerar i örat. Se alla hörapparater från Bernafon här.

Om du är intresserad av att prova en hörapparat från Bernafon är du varmt välkommen att kontakta oss. Fyll i dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig.

*
*
*

Bernafon grundades av Hans Gfeller 1946 i Schweiz. Hans var hörselskadad. Det fick hans son och en av hans vänner att utveckla företagets första modell, A1 2-pack-hörapparaten. Över 70 år senare ger schweizisk precisionsteknologi personer med hörselnedsättning en autentisk hörupplevelse som baseras på varje persons unika behov.

  • Ingår i en världsledande koncern inom hörsel

  • Erbjuder hörapparater med avancerad teknik

  • Fokus på naturligt och verklighetstroget ljud

Källor

**Den minsta modellen av Oticon Opn allt-i-örat är osynlig i örat för 8 av 10 användare.

Hörselklinik

Hitta din
hörselklinik

Hitta din hörselklinik