Låt oss hjälpa dig med din hörsel även i Corona-tider, läs mer på sidan: Audika & Corona.

Så byter du stödvingar på dina hörapparater

Behöver du hjälp med att byta stödvingar på dina hörapparater? Titta på våra instruktionsfilmer och få information om vad som kan vara bra att tänka på när du byter stödvingar. 

Sätta på en stödvinge
Ta bort en stödvinge

Bra att tänka på när du byter stödvingar på dina hörapparater

Stödvingar hjälper till att hålla dina hörapparater på plats i hörselgången. När du byter stödvinge är det viktigt att även torka av själva högtalarenheten från vax med en torr duk. Byt en i taget och var noga med att den sätts på åt rätt håll. Stödvingen är helt rak när den är ny och formar sig efter ytterörat efter en tid.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/9ULAgz3MsqM" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]
satta-pa-stodvinge-horapparater
[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/OOVLau8-nns" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]
ta-bort-stodvinge-horapparat
Kontakta oss om du behöver hjälp

Våra experter finns alltid redo för att hjälpa dig. Tveka inte att kontakta oss om behöver mer hjälp med att byta stödvingar på dina hörapparater eller har andra frågor. Du hittar alla våra kontaktvägar på sidan: Kundservice.

Behöver du köpa nya stödvingar? Handla direkt i vår webshop hörselbutik.se och få paketet levererat i din brevlåda helt utan kostnad.

Hörselklinik

Hitta din
hörselklinik

Hitta din hörselklinik