Kostnad för hörapparater

Rätt hörapparat är av yttersta vikt för ditt privatliv, arbetsliv och sociala liv. Hörapparater är sofistikerade instrument och priserna varierar, beroende på teknik, modell och typ. Det det beror också på var i landet du bor då vi arbetar på uppdrag av flera landsting. En hörapparat kan vara en betydande investering – men den är en värdefull investering i din livskvalitet.

Dina audionomer kommer att hjälpa dig hitta en hörapparat som passar både dina behov och din budget.

Varför det är värt att investera i hörapparater av god kvalitet

Man måste tänka på många saker när det gäller priset på en hörapparat. Tänk på att du kommer att använda din hörapparat hela dagen lång, varje dag i veckan. Det är därför viktigt att du lägger en slant på en hörapparat som passar dina behov.

När du betalar för en hörapparat från Audika ingår behöriga experter, eftervård och support i priset. Hörapparater måste anpassas och tillpassas av en audionom för att säkerställa att du får full nytta av din hörapparat.

Våra hörapparater har den nyaste och mest avancerade tekniken. De har utformats för att ge dig maximalt stöd och åtgärda din hörselnedsättning – så att du kan kommunicera, umgås och njuta av livet tillsammans med vänner och familj med mindre ansträngning.

Behöver du en ny hörapparat?

Våra experter är alltid redo att hjälpa dig och vägleda dig på bästa sätt. Vi finns bara ett klick bort eller ett samtal bort.

Boka ett hörseltest Klicka och bli uppringd

 

Eller ring oss: 0200-111450

Kontakta oss

*
*
*
*
*
Hörselklinik

Hitta din närmaste
hörselklinik

Hitta din hörselklinik