Bild på bernafons hörapparat och en pappa med sin son

Hörapparater från Bernafon

Med hörapparater från Bernafon får du uppleva ett verklighetstroget och naturligt ljud. Bernafon strävar efter att överträffa dina förväntningar på hörselteknologi.

På den här sidan kan du läsa mer om Bernafon och Bernafons hörapparater. 

Hörapparatsmodeller  Testa en hörapparat från Bernafon

Om Bernafon

Bernafon eftersträvar efter att göra det möjligt för personer att uppleva ett verklighetstroget ljud. Med schweizisk ingenjörskonst, precisionsteknologi och Bernafons fokus på personlig service, strävar Bernafon efter att överträffa dina förväntningar på hörselteknologi. Med hörapparater från Bernafon kan du uppleva ett naturligt och högkvalitativt ljud. 

Bernafon.se

Olika typer av hörapparater från Bernafon

Bernafon erbjuder olika typer och modeller av hörapparater. Hos Audika kan du prova ut hörapparater från Bernafon som går att placera bakom örat och hörapparater som placeras i örat. Du kan prova modeller som är utrustade med avancerad teknik, vissa av dessa har Bluetooth och går att ansluta till internet. 

Se olika modeller av Bernafon hörapparater nedan:

Moderna hörapparater från Bernafon

Bernafon erbjuder ett brett sortiment av moderna hörapparater. Hörapparaten Viron är de mest tekniskt avancerade hörapparaterna från Bernafon. Med dessa hörapparater får du uppleva ett verklighetstroget och naturligt ljud. Ljudet är klart och närmare verkligheten. Bernafon Viron var den första hörapparaten som processar ljud i realtid. 

Bernafon Viron

Bild på bernafons hörapparater viron
Bild på en kvinna som har ett bar hörapparater från Bernafon. Bild på ett par Bernafon hörapparater

Vill du testa Bernafons hörapparater?

30 dagars testperiod - Öppet köp med full returrätt - Ingen remiss krävs - Frikort gäller - På uppdrag av regioner.
Fråga 1 av 1
Använder du redan hörapparater?

Steg 1 av 4

Bernafons historia och Bernafon idag

Bernafon grundades av Hans Gfeller 1946 i Schweiz. Hans var hörselskadad, vilket fick hans son och en av hans vänner att utveckla företagets modell, A1 2-pack-hörapparaten. Över 70 år senare ger schweizisk precisionsteknologi personer med hörselnedsättning en autentisk hörupplevelse som baseras på varje persons unika behov. 

  • Ingår i en världsledande koncern inom hörsel
  • Erbjuder hörapparater med avancerad teknik
  • Fokus på naturligt och verklighetstroget ljud