Låt oss hjälpa dig med din hörsel även i Corona-tider, läs mer på sidan: Audika & Corona.

uppladdningsbara-horpparater-laddningsbara-horapparater-batterier

Uppladdningsbara hörapparater

Hos Audika kan du prova ut uppladdningsbara hörapparater. Hörapparaterna är utrustade med speciella batterier som är uppladdningsbara. Scrolla eller använd länkarna för att hitta det du söker:

 • Slipp engångsbatterier

 • Enkel laddningsstation

 • Snabbladdning 30 min -> 6 h användning

laddningsbara-horapparater-uppladdningsbara-horapparater-ladda-batterier

Med uppladdningsbara hörapparater slipper du byta batterier. Hörapparaterna är utrustade med litiumjonbatterier som går att ladda. För att kunna ladda batterierna behöver du en laddningsstation. Allt du behöver göra är att placera hörapparaterna i laddningsstationen för att ladda batterierna. Om du placerar hörapparaterna i laddningsstationen på kvällen, är hörapparaterna fulladdade på morgonen.

ladda-horapparat-uppladdningsbar-uppladdningsbara-horapparater

Laddningsstationen bygger på en kontaktlös, induktiv teknologi och kan ladda hörapparaterna på bara tre timmar. Den magnetiska anslutningen innebär att hörapparaterna är enkla att sätta in i laddaren och att de sitter kvar i den. Hörapparaterna börjar laddas automatiskt när de placeras i laddaren och startas automatiskt när de tas bort från den.

laddningsbara-horapparater-uppladdningsbar-horapparat-batterier-ladda-oticon-opn-s

Vi erbjuder några olika modeller av uppladdningsbara hörapparater. Alla modeller är hörapparater som du placerar bakom örat. Våra uppladdningsbara hörapparater finns att välja ur vårt privata sortiment av hörapparater. 

Oticon More Opn S Bernafon Viron

 

Är du intresserad av att prova en laddningsbar hörapparat? Varmt välkommen att kontakta oss. Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så kontaktar vi dig.

*
*
*
 • När batteriet är nästan tomt hörs tre korta pipsignaler. Detta innebär att det är ungefär två timmar kvar till hörapparaten slutar fungera. Pipsignalerna kommer att upprepas var 30:e minut. Strax innan batteriet är helt tomt hörs fyra avtagande toner. Då betyder det att batteriet behöver laddas.

 • Laddningen avslutas automatiskt när batteriet är fulladdat. Hörapparatens LED-lampa lyser grön när hörapparaten är fulladdad. 

 • Laddningstiden kan variera beroende på batteriets ålder. Om hörapparaterna är helt urladdade är den normala laddningstiden:

  • 3 timmar Fulladdad
  • 1 timme 50% laddad
  • 0,5 timme 25 % laddad
Hörselklinik

Hitta din
hörselklinik

Hitta din hörselklinik