Mahsa Pourheidari

VD på Audika

Med passion för hörsel och viljan att göra skillnad leder Mahsa verksamheten framåt. Engagemang, kvalitet och fokus är viktiga parametrar i hennes ledarskap som får teamet att utvecklas vilket bidrar till en hörselvård i framkant. Mahsa är Leg. Audionom med 25 års erfarenhet av att arbeta både inom offentlig och privat sektor där hon har  17 års erfarenhet att leda och utveckla verksamheter.

Mahsa är ständig på väg, antingen från sitt hem på väg till Audika i Stockholm. Eller på uppdrag runtom i Sverige för att öka kunskapen om hörsel.

Lär känna Mahsa Mahsas resa

Mahsas hörselresa

  • Startade sin hörselresa 1998 som Leg. Audionom
  • Startade team för gravt hörselskadade och arbetade inom den pedagogiska verksamheten för att senare börja arbeta med Cochleaimplantat (CI) och ingå i CI teamet
  • Chefsaudionom för Avesina hörsel 2008 och därefter vice VD som förvärvades av Audika 2015
  • Rekryterades till Region Östergötland som verksamhetschef för två vårdcentraler
  • Återvände till Audika 2019, då som VD
>

Lär känna Mahsa, Sveriges främsta ambassadör för hörsel

Jag brinner för att arbeta med människor och för människor. Hörsel och kommunikation är viktiga områden som ligger varmt om hjärtat och är en viktig del i vardagen.

Det finns så mycket fantastiskt som livet har att erbjuda och självklart ska jag fortsätta min resa för att lyfta hörsel och audionomens roll så att fler söker hjälp i tid.

Alla ska ha tillgång till en god och kvalitativ hörselvård och fler ska börja älska sin öron. 

Vår hörsel är en viktig del av vår livshälsa

Ljud finns överallt, hela tiden. Stanna upp och lyssna på det du hör precis just nu. Det är viktiga ljud allihopa. Alla ljud bidrar till hur du just nu upplever världen runtomkring dig. 

Hörseln är en viktig del av vår övergripande livshälsa men ändå väntar många med att söka hjälp. Det vill vi verkligen ändra på.

”Det pratas för lite om hörsel, det vill jag ändra på” - Mahsa

Audionomens viktiga roll

Mahsa - vår VD - är audionom i grunden och har 25 års erfarenhet inom hörsel. Hon, precis som Sveriges 1 200 legitimerade audionomer, vet att individanpassad hörselvård förändrar människors liv.

Så. Audionomer förtjänar uppmärksamhet. 

"Det centrala i audionomens roll är att hjälpa människor med hörselnedsättning" - Mahsa

Att få världen att höra – World hearing day

Den 3 mars firas World hearing day av många världen över. Ett initiativ som drivs av World Health Organization för att ge hörsel som område extra uppmärksamhet.

Inte bara idag – utan varje dag – jobbar vi på Audika för att alla ska börja älska sina öron oavsett vem du är eller var du kommer ifrån, #hearingcareforall.

Vi tror på att förbättrad hörselhälsa bidrar till ökad livskvalitet.

Mahsa är VD på Audika hörselklinik som är din expert på hörsel.

"Det viktigaste är att uppfylla dina hörselbehov"

En individanpassad hörselrehabilitering är grunden till att fortsätta njuta av alla ljud som livet har att erbjuda. En hörapparat hjälper inte bara dig att höra bättre utan kan också bidra till ökad livskvalitet.

 

Att ha ljud omkring sig, uppleva ljud och känslan som upplevelsen av ljud för med sig är fantastisk och vi önskar att just du ska få den upplevelsen. Vi vill att du ska nå din fulla hörselpotential.

 

- Mahsa Pourheidari, VD på Audika