Bild på Audikas hörselklinik i Huddinge som är nyöppnad
Blogginlägg

Audika öppnar ny klinik i Huddinge och ökar tillgängligheten

Skriven av:Audika

2022-04-26 00:00:00

Den 2 maj slår vi upp dörrarna till vår nya hörselklinik i Huddinge Centrum på Sjödalsvägen 16, precis i anslutningen till Huddinge Zoo och ett stenkast från McDonalds. Med kliniken i Huddinge utökar vi vår tillgänglighet i Stockholm.

Som öppningserbjudande erbjuder vi drop-in gratis screening för att hitta hörselnedsättning, måndag till torsdag under perioden 4/5 - 17/5 mellan 09-16.

När kontrollerade du senast din hörsel? Tycker du att det är svårt att höra när flera pratar samtidigt? En hörselnedsättning kommer ofta smygande och kan vara svår att själv uppmärksamma, många gånger är det omgivningen som märker att man börjat höra sämre. 

Under ditt besök gör våra audionomer en hörselkoll och tittar i din öron efter hörselvax. Vid vaxpropp hänvisar vi dig till primärvården.

Vad vi kan hjälpa dig med på vår hörselklinik i Huddinge: 

  • Hörseltest
  • Hörselrådgivning och individuell rehabiliteringsplan
  • Utprovning av hörapparater
  • Utprovning av andra hörselhjälpmedel
  • Individanpassade hörselskydd

Läs mer om vår hörselklinik i Huddinge: Huddinge Centrum

Om Audika:

Audikas vison är att hjälpa fler att höra bättre. Vi tycker att alla detaljer i livet är värda att höra och att du ska nå din fulla hörselpotential. Vi utgår från att varje person är unik och utgår från varje individs behov och hörselnedsättning vid rådgivning samt erbjuder den senaste teknologin inom hörapparater.