Bild på Audikas VD Mahsa
Blogginlägg

Mahsa Pourheidari blir ny vd för Audika

Skriven av:Audika

2019-08-28 00:00:00 • 1 minut att läsa

Tags • Pressmeddelande

Mahsa Pourheidari har utsetts som ny vd för Audika AB. Mahsa har lång erfarenhet från både offentlig och privat hörselvård. Hon lämnade Audika för två år sedan som vice vd men kommer nu tillbaka och tar ledningen för Sveriges största hörselföretag.

Jag brinner för att förbättra människors livskvalitet och hjälpa dem höra bättre. Hörselvården står både inför en spännande teknikutveckling och demografiska utmaningar. Jag ser verkligen fram emot att komma tillbaka till Audika och arbeta med bland annat förbättrad tillgänglighet och mer jämlik hörselvård, säger Mahsa Pourheidari.

Mahsa som är legitimerad audionom kommer med en gedigen bakgrund inom hörselvård. Hon har cirka 20 års erfarenhet både inom privat och offentlig sektor och kommer närmast från Region Östergötland där hon arbetat som verksamhetschef inom primärvården. Hon har ansvarat för Linköpings största vårdcentral med över 21 000 listade patienter. Fram till hösten 2017 var Mahsa anställd som vice vd för Audika efter en roll som vice vd för Avesina innan danska hörselkoncernen Demant köpte bolagen och slog ihop verksamheterna under 2015.

Mahsa Pourheidari tillträder sin roll som vd för Audika AB den 15 oktober 2019.

Livet är värt att höra - Intervju med Mahsa