Bild på en man som har en avancerad hörapparat

Avancerade hörapparater 

Audika erbjuder tekniskt avancerade hörapparater och hörapparater med helt unik teknik som gör det möjligt att nå en helt ny lyssningsupplevelse.

Lär dig om den avancerade tekniken och vilka hörapparater som har de allra senaste funktionerna för optimal ljudkvalitet.

30-dagars testperiod

Om avancerade hörapparater

Vi på Audika tycker att alla detaljer i livet är värda att höra. Därför erbjuder vi ett privat sortiment av tekniskt avancerade hörapparater som kan hjälpa dig att nå optimal ljudkvalitet och lyssningsupplevelse. Våra tekniskt avancerade hörapparater ger klarare och tydligare ljud i bullriga miljöer, har Bluetooth och är laddningsbara.

Vår mest revolutionerande hörapparat heter Oticon Real™. Den skyddar dina öron från hårda, plötsliga och andra störande ljud samt ger förbättrad taluppfattning i blåsiga miljöer.

Oticon Real™ Hörapparater

Bidrag för att testa en avancerad hörapparat

Vill du testa en av våra mest avancerade hörapparater? I vissa regioner kan du vara berättigad ett bidrag (en rekvisition) för att testa hörapparat ur Audikas privata sortiment. Läs mer på sidan: Vad kostar en hörapparat?

Två gråa hörapparater som har avancerad teknik och som ligger på ett bord.

Avancerade hörapparater från Oticon och Bernafon

Vi på Audika har lång erfarenhet av att prova ut avancerade hörapparater från Oticon och Bernafon. Både Oticon och Bernafon är välkända tillverkare. 

Oticons vision är att skapa en värld där en hörselnedsättning inte innebär några begränsningar och Bernafon ger användaren en hörupplevelse som är verklighetstrogen och naturlig.

Oticon hörapparater Bernafon hörapparater

Vår mest avancerade hörapparat

Oticon More™ är världens första hörapparat som är tränad med ljudmiljöer från det verkliga livet och vet hur varje specifik ljudmiljö ska efterliknas för att skapa den bästa möjliga ljudupplevelsen.

Den banbrytande tekniken i Oticon More™ hjälper dig att höra fler ljuddetaljer genom att balansera upp ljud efter hur viktiga de är.

Oticon More™

Bild på vår mest avancerade hörapparat som heter More.

Vår mest avancerade allt-i-örat hörapparat

Oticon Own™ är vår mest avancerad allt-i-örat hörapparat som är skräddarsydd efter din hörselgång och ger dig en tydligare ljudbild eftersom att den är tränad i verkliga ljudmiljöer. 

Tekniken i Oticon Own™ ger dig ett tydligare fokus på ljudbalansen mellan tal och andra ljud samt hjälper hjärnans naturliga process att registrera ljud. 

Oticon Own™

Bikl på en man som har en avancerad allt-i-örat hörapparat Oticon Own

Typer av avancerade hörapparater

Hos oss på Audika kan du prova ut olika olika typer av avancerade hörapparater. Du kan välja en hörapparat som du placerar bakom örat eller i hörselgången.

Båda typerna av hörapparaterna är utrustade med avancerad teknik och kan hjälpa dig att nå din fulla hörselpotential.

Bakom-örat-hörapparater   Allt-i-örat-hörapparater

Bild på avancerad hörapparat som placeras i örat.

Andra avancerade hörapparater

Om du provar ut hörapparat hos Audika, har du möjlighet att prova ut hörapparat ur regionernas upphandlade sortiment av hörapparater. I regionernas sortiment finns ett utbud av olika hörapparater. Utbudet bestäms av upphandlingar som sker mellan regionerna och leverantörer under 1-4 års intervaller.

Regionens hörapparater

Bild på man som har en avancerad hörapparat bakom örat.
Två hörapparater på en mörkblå bakgrund. Bredvid hörapparaterna ligger två pennor.

Testa en avancerad hörapparat

30-dagars testperiod utan förpliktelser med full returrätt. På uppdrag av Regioner. Frikort gäller. Ingen remiss krävs.
Fråga 1 av 1
Har du använt hörapparater förut?

Steg 1 av 4