Låt oss hjälpa dig med din hörsel även i Corona-tider, läs mer på sidan: Audika & Corona.

Oticons hörapparater är unika hörapparater med unik teknik. Hörapparater från Oticon finns i olika modeller och typer. Hitta din hörapparat från Oticon här.

Hörapparater från Oticon

Oticon erbjuder hörapparater med helt unik teknik och är företaget som sätter människan i första rummet. Läs mer om Oticon och Oticons hörapparater, scrolla eller använd länkarna för att navigera dig:

Oticon sätter människan i första rummet. Löftet ”People first” handlar om att ge människor kraft att kommunicera fritt, interagera på ett naturligt sätt och delta aktivt. Oticon drivs av en strävan att förbättra, och innovationskulturen gör att Oticon kan uppfylla dina behov i en föränderlig värld. 

Oticon lägger stort fokus på att förstå vad människor behöver, vill ha och motiveras av. Det är de individuella behoven och önskemålen från människor som är kärnan när Oticon utvecklar nya hörapparater eller hörselhjälpmedel. Användartester, intervjuer och undersökningar ligger till grund för utvecklingen av nya produkter. 

horapparat-horapparater-horselapparat-oticon-more

Oticon har hörapparater med helt unik teknik. Oticon More är världens första hörapparat som är tränad med verkliga ljudscener och som bevisat ger stöd till hjärnan att processa ljud. Oticon More balanserar även upp ljud efter hur viktiga dem är. Talet är i fokus & bakgrundsljud helt naturliga.

Oticon More

Oticon erbjuder olika typer och modeller av hörapparater. Hos Audika kan du prova ut hörapparater från Oticon som går att placera bakom örat och hörapparater som placeras i örat. Du kan prova ut modeller som är utrustade med unik teknik, vissa av dessa har bluetooth och går att ansluta till internet.

  • Oticons hörapparater är utrustade med helt unik teknik. Hörapparater från Oticon hjälper dig att höra bättre. Läs mer om våra olika hörapparater från Oticon.
  • Oticon hörapparater kan hjälpa dig att höra bättre. Hörapparater från Oticon är utvecklade med helt unik teknik. Läs mer om Oticon och Oticons hörapparater.

Om du är intresserad av att prova en hörapparat från Oticon är du varmt välkommen att kontakta oss. Fyll i dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig.

*
*
*
Oticon är ett företag som tillverkar hörapparater. Hörapparater från Oticon finns i olika modeller. Oticons hörapparater är utvecklade med unik teknik.

Oticon grundades 1904 av Hans Demant, vars hustru led av en hörselnedsättning. Företaget byggde på omsorg och medkänsla redan från start. Hans Demants son, William Demant, tog över företaget 1910 vid faderns död. William och hans hustru Ida Emilie donerade 1957 familjens aktier i bolaget till Oticon Foundation. Stiftelsens övergripande mål är välgörenhet med fokus på att hjälpa människor med hörselnedsättning.

Oticon ingår in en världsledande koncern inom hörselvård med mer än 14000 anställd. Oticon är specialiserat på konstruktion och tillverkning av hörapparater för både vuxna och barn. Oticons hörapparater hjälper människor i mer än 100 länder att höra bättre.

  • Ingår i en världsledande koncern inom hörsel

  • Erbjuder hörapparater med unik teknik

  • Sätter människans behov i centrum vid utveckling av hörapparater och/eller hörselhjälpmedel

Källor

* Juul Jensen 2018, Oticon Whitepaper
För personer med vanlig hörselnedsättning och välanpassade hörapparater i bullriga miljöer

**Den minsta modellen av Oticon Opn allt-i-örat är osynlig i örat för 8 av 10 användare.

Hörselklinik

Hitta din
hörselklinik

Hitta din hörselklinik