Låt oss hjälpa dig med din hörsel även i Corona-tider, läs mer på sidan: Audika & Corona.

Hörseltest i Stockholm på Audikas kliniker - hörseltest i Stockholm kostar 100 kr.

Bor du i Stockholm och vill göra ett hörseltest? Audika hjälper dig!

Om du upplever tecken på nedsatt hörsel kan det vara bra att göra ett hörseltest. Hörseltest i Stockholm kostar 100 kr (frikort gäller) och du behöver ingen remiss för att boka en tid. Vi har 15 kliniker i Stockholmsområdet. Du är varmt välkommen att boka en tid på den klinik som passar dig bäst. Audika jobbar på uppdrag av Region Stockholm inom primär hörselrehabilitering. 

• Boka tid för hörseltest i Stockholm 
• Så går ett hörseltest i Stockholm till
• Hörselklinik i Stockholm
• Vanliga frågor och svar om hörseltest i Stockholm

Ring oss på 0200-111450 eller fyll i bokningsformuläret nedan för att boka ett hörseltest i Stockholm. Hörseltest i Stockholm kostar 100 kr (frikort gäller, gratis för dig som är 85+).

*
*
*

Behöver du ofta fråga om eller be andra att upprepa sig? Behöver du skruva upp volymen på tv:n eller har du svårt att delta i konversationer när många pratar samtidigt? Det kan vara tecken på att din hörsel är nedsatt. Om du upplever tecken på nedsatt hörsel, är vår rekommendation att testa din hörsel. Ett hörseltest är alltid det första steget mot en bättre hörsel. 

Det kan också vara bra att testa hörseln om du upplever att din hörapparat inte hjälper dig lika bra som tidigare. Det kan vara så att din hörsel har förändrats och det kan betyda att din hörapparat inte längre är anpassad efter din hörselnedsättning. Då kan det antingen vara dags att justera inställningarna hos din nuvarande hörapparat prova ut en ny hörapparat. Vår rekommendation är att börja med att göra ett hörseltest för att få mer information om vilket scenario som är bäst utifrån dina behov.

Boka tid för hörseltest i Stockholm

Vi har listat några vanliga frågor och svar om hur det går till, vad det kostar och var du kan göra ett hörseltest i Stockholm.

Hörseltest i Stockholm kostar 100 kr (frikort gäller, gratis för dig som är över 85 år). Du behöver ingen remiss för att boka en tid. Audika är auktoriserade av Region Stockholm inom primär hörselrehabilitering. Det betyder att vi följer regionens regler, kostnader och eventuella subventioneringar för hörapparater och hörselhjälpmedel.

stockholm-horseltest-audika

Audika har flera hörselkliniker i Stockholmsområdet. Totalt har vi 15 hörselkliniker från Norrtälje i norr till Södertälje i söder. Vi har flera kliniker i Stockholmsinnerstad som du enkelt kan nå via bil, cykel, kollektivtrafik eller bil. Hörselklinik i Stockholm.

horsel-test-horseltest-stockholm

Ett hörseltestet i Stockholm inleds med att du får berätta hur tycker att du hör och om det finns situationer som du tycker är mer utmanande än andra. Du får också berätta om dina behov och vilket mål du har med din hörsel. Därefter genomförs olika typer av hörselmätningar. Du kommer bland annat få göra ett ton-test och ett tal-test. Resultatet av hörselmätningarna visar om din hörsel är normal eller nedsatt och de ligger till grund för val av eventuell hörapparat. Om det visar sig att det kan vara aktuellt med hörapparat hjälper din legitimerade audionom dig att välja rätt hörapparat utifrån dina individuella behov. Audionomens rekommendationer baseras på din hörselnedsättning, din livssituation och dina önskemål. Läs om våra olika hörapparater eller hur det går till att prova ut hörapparat i Stockholm. Ett hörseltest i Stockholm genomförs precis på samma sätt som på Audikas övriga hörselkliniker i andra regioner/städer. 

horseltest-i-stockholm-audika

Ring vår kundservice på 0200-111450 eller boka tid för hörseltest i Stockholm genom att fylla i vårt bokningsformulär.