Bild på en hand som håller upp en hörapparat som finns hos Audika i Uppsala

Hörapparat i Uppsala

Bor du i Uppsala och vill testa hörapparat? 

Välkommen att prova ut hörapparat hos Audika i Uppsala - helt utan förpliktelser. Vi har olika märken, modeller och typer av hörapparater. På uppdrag av Region Uppsala.

Testa vår nyhet Oticon Own™

Hur mycket kostar det att prova ut hörapparat i Uppsala? 

Audika jobbar på uppdrag av Region Uppsala inom primär hörselrehabilitering. Det betyder att vi följer regionens regler, kostnader och eventuella subventioneringar av hörapparater och hörselhjälpmedel.

Om du provar ut hörapparat ur Region Uppsalas sortiment betalar du 340 kr i egenavgift, oavsett om du provar ut en eller två hörapparater. Om du väljer att prova ut hörapparat ur Audikas privata sortiment betalar du den faktiska kostnaden för hörapparaten.

0 kr i besöksavgift. Ingen remiss krävs.

Bild på hörapparat i Uppsala. Bilden visar exempel på två hörapparater i färgen silver.

Boka en 30-dagars testperiod av hörapparat i Uppsala

Testa hörapparat i Uppsala helt utan förpliktelser med full returrätt. På uppdrag av Region Uppsala. 0 kr i besöksavgift.

Fråga 1 av 1
Har du använt hörapparater förut?

Steg 1 av 4

Bild på en tjej som provar hörapparat i Uppsala. En audionom placerar i hörapparaten i örat.

Så går det till att prova ut hörapparat i Uppsala

1

Besök hos audionom
Det första steget är att träffa en audionom och göra ett hörseltest. Det är resultatet av testet som ligger till grund för val av hörapparat. Audionomen ger dig rekommendationer baserat på dina individuella behov.

2

Testa hörapparat
Du får alltid testa din hörapparat i 30 dagar innan du bestämmer dig för om den är rätt för dina behov. Vår rekommendation är att vistas i många olika ljudmiljöer så du verkligen kan känna in hur du hör med din hörapparat.

3

Uppföljning
Du är sedan välkommen tillbaka på ett uppföljningsbesök. Du får berätta hur det har gått och hur du tycker att du hör med din hörapparat. Eventuella justeringar görs.

Allmänna frågor och svar om hörapparat i Uppsala

Bild på audionom som arbetar med utprovning av hörapparat i Uppsala. Audionomen är mörkhårig och har blå scarf.
Frågor? Få hjälp av en expert

Om du har fler frågor eller funderingar är du alltid välkommen att ta kontakt med oss. Våra audionomer är experter på hörsel och hjälper dig att nå din fulla hörselpotential. De utgår alltid efter din individuella livssituation i sina rekommendationer. 

Kontakta oss