Låt oss hjälpa dig med din hörsel även i Corona-tider, läs mer på sidan: Audika & Corona.

 

nya-avanderade-horapparater-horapparat-audika-oticon-opn

Avancerade hörapparater hos Audika

Hos Audika kan du prova ut olika typer, märken och modeller av hörapparater. Du kan prova ut tekniskt avancerade hörapparater från Audikas privata sortiment och hörapparater ur landstingens/regionernas upphandlade sortiment. I Audikas privata sortiment av hörapparater hittar du hörapparater som är mer tekniskt avancerade än någonsin tidigare, exempelvis Oticon Opn. Läs mer om Audikas avancerade hörapparater, scrolla eller använd länkarna för att hitta informationen du söker:

Avancerade hörapparater är utrustade med den senaste tekniken. Prova en avancerad hörapparat hos Audika. Vi erbjuder nya hörapparater.

Vi på Audika tycker att alla detaljer i livet är värda att höra. Därför erbjuder vi ett privat sortiment av tekniskt avancerade hörapparater som kan hjälpa dig att höra det du vill höra. Våra tekniskt avancerade hörapparater är digitala, har bättre möjlighet att förstärka talet i bullriga miljöer och vissa modeller går att ansluta till internet. Våra avancerade hörapparater finns som olika märken, typer och modeller av hörapparater.

Hörapparatsmodeller

Avancerade hörapparater från Oticon och Bernafon. Prova nya hörapparater från kända tillverkare. Prova en avancerad hörapparat redan idag. Läs mer om avancerade hörapparater.

Vi på Audika har lång erfarenhet av att prova ut avancerade hörapparater från Oticon och Bernafon. Både Oticon och Bernafon är välkända hörapparatstillverkare värdeln över. Med Oticons löfte "People first" utvecklas helt unika hörapparater som grundar sig på människans behov och önskemål. Med schweizisk ingenjörskonst ger Bernafon användaren en hörupplevelse som är verklighetstrogen och naturlig. 

Hörapparater från Oticon Hörapparater från Bernafon

Prova tekniskt avancerade och nya hörapparater. Hos Audika kan du prova ut en hörapparat som är ny och avancerad. Prova våra avancerade hörapparater.

Ur Audikas privata sortiment kan du prova ut olika olika typer av avancerade hörapparater. Du kan välja en hörapparat som du placerar bakom örat eller en hörapparat som du placerar inuti hörselgången. Båda typerna av hörapparaterna är utrustad med avancerad teknik och kan hjälpa dig till en bättre hörsel. 

Bakom-örat-hörapparater Allt-i-örat-hörapparater

Nya och avancerade hörapparater hos Audika - prova vår mest avancerade hörapparat.

Audika erbjuder hörapparater som är utrustade med helt unik teknik. Oticon More är världens första hörapparat som använder djupinlärning vilket är den starkaste fördelen med artificiell intelligens. Det är också världens första hörapparat som är tränad med 12 miljoner ljudmiljöer från det verkliga livet och har på så sätt lärt sig att känna igen alla typer av ljud, dess detaljer och hur de ska återges – inklusive talet.

Oticon More

Är du intresserad av att prova en avancerad hörapparat? Varmt välkommen att kontakta oss. Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så kontaktar vi dig.

*
*
*
Nya avancerade hörapparater hos Audika. Prova en ny och avancerad hörapparat. Läs mer om våra avancerade hörapparater.

Om du provar ut hörapparat hos Audika, har du möjlighet att prova ut hörapparat ur landstingens/regionernas upphandlade sortiment av hörapparater. I landstingens/regionernas sortiment finns ett utbud av olika hörapparater. Utbudet bestäms av upphandlingar som sker mellan landstingen/regionerna och hörapparatsleverantörer under 1-4 års intervaller.

Landstingets/regionens hörapparater

*Le Goff et al, 2016.

**Den minsta modellen av Oticon Opn allt-i-örat är osynlig i örat för 8 av 10 användare.

Hörselklinik

Hitta din
hörselklinik

Hitta din hörselklinik