Bild på Audikas monter under 60plus Mässan i Västerås
Blogginlägg

Träffa Audika på 60plus Mässan i Västerås

Skriven av: Audika

2022-11-09 00:00:00

Den 23–24 november deltar Audika på 60plus Mässan på Västerås Arena. Mässan är en seniormässa som pågår under två dagar med flera olika utställare, föredrag och underhållning. 

I Audikas monter erbjuds kostnadsfri screening för att hitta hörselnedsättning och rådgivning av våra legitimerade audionomer. 

Den 23 november kl. 12:30–12:45 håller vår legitimerade audionom Ellen Govers i föreläsningen ”Älska dina öron” på scenen i mässhallen. Föreläsningen handlar om vikten av att ta hand om sina öron och vilken avgörande roll vår hörsel har för vår övergripande livskvalitet. Hon kommer även att prata om den senaste hörapparatstekniken och visa bilder på vår mest intelligenta hörapparat som nu finns i osynligt* format.

Information om mässan:

Tid: 10:00–16:00 
Datum: 23–24 november
Plats för mässan: Västerås Arena (fd. Bombardier Arena), Vasagatan 89, 722 23 Västerås
Audikas hörselklinik i Västerås: Kopparbergsvägen 14
På Mässan erbjuder Audika:

  • Kostnadsfri screening för att hitta hörselnedsättning
  • Rådgivning av legitimerad audionom

Läs mer om 60plus Mässan

Om Audika

Vi på Audika är experter på hörsel med visionen att hjälpa fler att höra bättre. Våra experter kan hjälpa dig att fortsätta leva ditt liv till fullo genom livsförändrande hörselvård. Vi erbjuder hörseltest, hörselrådgivning och utprovning av hörapparater anpassat efter dina individuella behov. Vi har unika kundförmåner som ger dig en extra trygghet när du väljer att investera i din hörselhälsa hos oss.

Audika driver 33 hörselkliniker med cirka 110 legitimerade audionomer och totalt cirka 200 medarbetare i Sverige - varav en privat hörselklinik i Västerås på Kopparbergsvägen 14. 

Börja älska dina öron och ta hand om din hörsel.

*Gäller minsta modellen IIC som är osynlig i 9 av 10 öron, Rumley et al. (2022). Oticon Own™ evidens. Oticon Whitepaper.

Tidigare mässor och föreläsningar: 

Föreläsning med Språkbruket

Digital mässa i Norrköping

Audika håller digitala föreläsningar