Audika har två hörselkliniker i Uppsala. Nedan finner du en lista över Audikas hörselkliniker i Uppsala, hitta din närmaste hörselklinik:

 

1177 hittar du alla hörselkliniker i Uppsala som är auktoriserade av Region Uppsala.

Så går det till att göra ett hörseltest & prova ut en hörapparat på en hörselklinik i Uppsala

Till Audikas hörselkliniker i Uppsala är du välkommen utan remiss. Våra legitimerade audionomer i Uppsala hjälper dig att testa din hörsel och att prova ut hörapparat.

  • Hörseltest i Uppsala är kostnadsfritt. Du behöver ingen remiss.

  • Hörapparat i Uppsala kan provas ut både ur regionens och Audikas privata sortiment.

  • Audika arbetar på uppdrag av Region Uppsala.

  • Audika har två hörselkliniker i Uppsala.

  • Audikas audionomer i Uppsala är legitimerade.


Populära länkar:

Boka rådgivning av hörapparat och gratis hörseltest hos Audikas legitimerade audionomer på Audikas hörselkliniker i Uppsala. Ingen remiss krävs.

Behöver du ofta be andra att upprepa sig? Då kan det vara dags att testa din hörsel och boka en tid för hörseltest hos Audika i Uppsala. Hörseltest i Uppsala är kostnadsfritt och du behöver ingen remiss för att boka en tid. Boka hörseltest i Uppsala genom att fylla i vårt formulär.

  • Måste du höja volymen på tv:n?

  • Upplever andra att du ofta frågar "vad sa du"?

  • Behöver du be andra att upprepa sig? 

 

Då kan det vara dags att testa din hörsel och boka tid för ett hörseltest hos Audika i Uppsala. Hörseltest i Uppsala är kostnadsfritt och du behöver ingen remiss för att boka ett hörseltest i Uppsala. Boka ett hörseltest i Uppsala via vårt bokningsformulär eller ring vår kundservice på 0200-111450.

Hörseltestet i Uppsala görs i en ljudisolerad miljö av en av våra legitimerade audionomer. Audionomen utför olika typer av hörselmätningar. Under hörseltestet får du bland annat lyssna på olika toner där din uppgift är att notera vilka toner du hör. Under besöket får du också berätta hur du upplever din hörsel samt vilka behov du har. 

Resultatet av hörseltestet visar hur du hör, det vill säga om din hörsel är normal eller nedsatt. Hörseltestet visar också om du kan vara hjälpt av hörapparat. 

Besöket tar cirka en timme.

Mer information hittar du på sidan om hörseltest

Boka rådgivning av hörapparat och gratis hörseltest hos Audikas legitimerade audionomer på Audikas hörselkliniker i Uppsala. Ingen remiss krävs.

Om du provar ut hörapparat i Uppsala kan du välja att prova ut hörapparat ur Region Uppsalas upphandlade sortiment eller ur Audikas privata sortiment av hörapparater. Hur mycket kostar det att prova ut hörapparat i Uppsala?

Om du provar ut hörapparat ur Region Uppsalas sortiment betalar du 300 kr i egenavgift, oavsett om du provar ut en eller två hörapparater. Om du väljer att prova ut hörapparat ur Audikas privata sortiment betalar du den faktiska kostnaden för hörapparaten. Det är ingen besöksavgift för besöket.

Dagens hörapparater är moderna, diskreta och mer tekniskt avancerade än någonsin förut. Läs mer om hörapparater.

Boka rådgivning av hörapparat och gratis hörseltest hos Audikas legitimerade audionomer på Audikas hörselkliniker i Uppsala. Ingen remiss krävs.

Audionomerna som jobbar hos Audika i Uppsala är legitimerade. Det betyder att audionomerna har en treårig universitetsutbildning från Socialstyrelsen. Audikas legitimerade audionomer i Uppsala är experter på hörsel och hjälper dig att nå din fulla hörselpotential. Hitta din närmaste audionom i Uppsala.