Vi på Audika tar Corona (Covid-19) på fullaste allvar och har vidtagit flera försiktighetsåtgärder för att du ska känna dig extra trygg med att besöka våra hörselkliniker. Vi erbjuder även olika lösningar för dig som kanske inte har möjlighet att besöka oss fysiskt. Du är alltid varmt välkommen att kontakta vår Kundservice om du behöver hjälp.

 

Audikas försiktighetsåtgärder - Corona

Läs våra åtgärder i text eller hör vår legitimerade audionom Elin berätta om dem i vår film (klicka på bilden så startar filmen).

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/vZZNdwCSTp8" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]
coronaelinpng
 • corona-audika-folkhalsomyndigheten

  Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

 • corona-audika-symptom

  Endast fullt friska medarbetare är på jobbet. Alla medarbetare stannar hemma vid minsta symptom.

 • corona-audika-telefon

  Vi försöker säkra att endast friska kunder besöker oss. Vi frågar och informerar om Corona-symptom via telefon.

 • corona-audika-avstand

  Få kunder vistas i väntrummen/på klinikerna samtidigt, vi håller avstånd till varandra och har plexiglasskydd på våra receptionsdiskar.

 • corona-audika-visir

  Våra medarbetare bär visir framför ansiktet vid nära kontakt med dig. Visiret rengörs med sprit efter varje användning.

 • audika-corona-munskydd

  Våra medarbetare bär munskydd vid nära kontakt med dig. Du erbjuds också munskydd som du får använda om du vill. Alla munskydd slängs efter varje användning. 

 • corona-audika-handskar

  Alla medarbetare är också extra noga med handhygien och bär engångshandskar vid nära kontakt med dig. Du erbjuds också engångshandskar som du får använda om du vill.

 • audika-corona-rengoring

  Vi är extra noga med rengöring av ytor och instrument. Allting rengörs noggrant före och efter alla besök.

 • audika-corona-handsprit

  Vi har handsprit nära till hands både för våra medarbetare och dig. Du spritar händerna när du kommer till kliniken. Även all utrustning och alla ytor desinfekteras regelbundet.

Audikas Corona-anpassade erbjudanden

Fysiska eller digitala besök hos audionom

Fysiska audionombesök: Du kan välja att boka ett besök hos din audionom på en hörselklinik nära dig. Vi har vidtagit flera försiktighetsåtgärder för att du ska känna dig trygg med att besöka våra hörselkliniker.

Digitala audionombesök: Du kan välja om du vill genomföra dina besök digitalt. Det enda som görs på klinik är själva hörselmätningen. Resterande kontakt med audionom kan exempelvis ske via telefon. Det betyder att du kan göra hörapparatutprovning, få rådgivning och hjälp med servicerelaterade ärenden på distans om du önskar. Det går alltid bra att rådfråga oss när det gäller de olika alternativa valmöjligheterna så att valet blir rätt för just dig och dina behov.

Boka tid via formuläret nedan eller ring oss på 0200-111450 så hjälper vi dig.

Hämta färdigprogrammerade hörapparater på klinik eller få dem hemskickade

Du kan prova ut hörapparat digitalt om du önskar. Du kan sedan välja att hämta dina hörapparater på kliniken eller får dem hemskickade. Hörapparaterna är då programmerade efter din hörselkurva och redo att användas.

Fri hemleverans av batterier och andra tillbehör

Behöver du nya batterier, domer, vaxfilter eller andra tillbehör till dina hörapparater? Vår webshop hörselbutik.se erbjuder nu fri frakt och hemleverans av paket som får plats i brevlådan. Du kan lägga din beställning direkt på hörselbutik.se eller per telefon på telefonnummer 08-721 7210. Telefonen är öppen varje helgfri vardag mellan 09.00-12.00.

Olika instruktionsguider för dig med hörapparat

Behöver du hjälp med att exempelvis byta batterier eller domer på dina hörapparater? Vi har flera instruktionsguider och instruktionsfilmer som visar dig tips och tricks för hur du byter tillbehör på dina hörapparater, kopplar samman dina hörapparater med din TV-adapter och/eller hur du rengör dina hörapparater. Du hittar alla olika instruktioner på sidan: Instruktionsguider och instruktionsfilmer.

Bokningsformulär

Vill du boka ett besök hos en audionom? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig. Du kan också boka via telefon på 0200-111450.

*
*
*
Hörseln är oerhört viktig

Det är viktigt att ta hand om sin hörsel. I tider som dessa är det kanske ännu viktigare att höra vad som sägs på TV, i telefonsamtalet och i olika sammanhang för att inte socialt isolera oss när vi fysiskt behöver distansera oss. Vi kan hjälpa dig att testa din hörsel, prova ut hörapparat, justera hörapparat och/eller prova ut hörselhjälpmedel. Vi har flera olika lösningar som kan hjälpa dig till en bättre hörsel.

Du behöver ingen remiss för att boka en tid. Vi jobbar på uppdrag av regionerna i Stockholm, Skåne, Uppsala och Östergötland. Det betyder att vi följer regionernas riktlinjer och regler för kostnader och eventuella subventioneringar av hjälpmedel. Vi driver helt privata kliniker i Kalmar, Karlskrona och Västerås. Kontakta oss för att få mer information om vad som gäller där du bor.

Hörselklinik

Hitta din
hörselklinik

Hitta din hörselklinik